СЕПТЕМВРИ-09'45

• 10 612
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Mirinda ,направо е уникална малката!Само какви танци праска smile3501 newsm62

Мерси, мерси, на майка си е е метнала  hahaha

# 211
Добро утро и от мен!
Голямо въртете беше снощи, чак към сутринта си намерих удобно място и поспах 2-3 часа. Чувствам се уморена, отетгчена и с нетърпение чакам да родя, или поне да се захлади малко времето. Иначе за свободното време-на мен много много не ми остава такова-преди обед водя каката на тенис, а следобед на плуване. Ходим пеша и тези мероприятия отнемат доста време, а и така уж трупам активи за по-лесно раждане. В къщи вече залагаме къде ще се роди бебо-на тенис-кортовете или на басейна...
Тумбачето ми е 103 см. в изправено положение, а като легна за консултация-98 см.  

# 212
Добро утро !!!

Аз след вчерашния празник заспах като пън и сега се събудих толкова уморена, че нищо чудно да се наглася пак да дремна.
Уж нямаше да празнувам, само най - близките вечерта то се оказа, че цял ден посрещах и изпращах гости и едва изкарах. Бях се настроила да не раждам на моя рожден ден и да си седя кротко да не вземе да тръгне бебока, че да си има собствен празник. Сега вече съм спокойна - от днес нататък когато иска да излиза. Laughing

И аз от началото на бременноста съм болнични, но определено не съм си седяла в къщи постоянно. Вечно имах някакви ангажименти и като че ли не усетих как мина. Сега ми се иска поне още няколко седмици да съм бременна та да се поглезя. То не бяха ремонти, подреждане, покупки, явявах се на един конкурс, проекти и т.н.т. и май сега накрая се замислих за себе си. Чакам в неделя детенце да се прибере от село, че вече много много ми домъчня - и то ето дойде време за раждане.

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА СЛАДУРСКИТЕ БЕБЧЕТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 213
Добро утро!!!
Имамам едно вапросче- Как сте с маникюрите???  newsm78   Дали няма да  ни пречат???   Thinking
Я вече обебилите се мамита да споделят, дали да подкасяваме Mr. Green???

# 214
Добро утро момичета Simple Smile

Добре дошла на новото майче mamelitka.

Миринда, леле каква танцьорка е твоята Нена. Страшни стойки чупи Simple Smile Голяма е сладурана.

Абе от известно време си мисля за бубара. Някой чувал ли се е с нея и знае ли как е, що е, справя ли се с бебките, всичко наред ли е ?  newsm78

Моята беба пък ту се свлича надолу, ту по някое време се намества пак нагоре. Вчера след една дълга разходка се беше посвлякла и ми беше освободила дробовете, а тази сутрин гледам, че пак е в горна позиция Simple Smile

Наистина навън е жега, но въпреки всичко предпочитам да изляза на разходка, отколкото да си стоя вкъщи. Просто гледам да се юрнем по- бързо към някой парк, че там поне е по- сенчесто и приятно Simple Smile

# 215
Привет и от мен! Hug
Честити бебоци на Мая, Еден и Калитеа! newsm51 newsm51 newsm51 да са им живи и здрави малките рожби!

И аз се притеснявам за Бубара,не е в нейн стил да не пише толкова време?Дано всичко с тях да е наред! Praynig
Добре дошла и на новата мама  Hug

# 216
Имамам едно вапросче- Как сте с маникюрите???  newsm78   Дали няма да  ни пречат???   Thinking
Изрязала съм си ноктите аз. Когато родих Божидар не бях, пречиха ми, та в родилното ми донесоха несесера да си ги режа.

# 217
Да изклюкара за Бубара.  Simple Smile  Добре са, вкъщи са си, няма време да пише. Общо взето има време само за хранене и цедене. Чухме се за малко оня ден, скоро пак ще й се обадя. Каза, че излизат вече за по малко в парка, явно затова съвсем не й остава време да пише.

За ноктите - не мога без нокти. Когато родих Невена ги бях изрязала до дъно - бях като саката, все едно пръсти нямам (така съм и с пръстените). Аз по принцип ги поддържам с дължина макс. 2 мм, иначе ми пречат при писането на клавиатурата. Та засега няма да ги режа. Ако са добре изпилени не мисля, че има опасност да си одерем бебетата  Peace

# 218
Честито на всички мами родили наскоро!  newsm51
Да са ви живи и здрави бебоците и само радост да ви носят!

Видях снимките, които сте качили. Много сте сладки! И какви хубави косички си имате....  аз на Манос дето му я обръснаха в болницата още не мога да я прежаля. Качих нови снимки да видите колко сме пораснали.
Минахме 4 кг и имаме среща другата седмица с педиатърката му да видим колко още сме наддали. Това дете ме изумява, започна някакъв неистов глад, само реве и иска да яде , ако му дадеш повече си го връща обратно. Имам още малко мляко и той суче от време на време. Ако иска - суче, ако не иска-пищи докато не му дам бутилката с адаптираното.
Предполагам, че вече ще ни сменят млякото. Ние пием още млякото за недоносени, което е с доста калории. Надявам се вече другата седмица да ни кажат, че можем да започнем с ваксините.

Да питам мамите, които са родили на колко дни ви акат съкровищата. Ние първо всеки ден, а сега вече през ден. Имаме и колики, но педиатърката ни каза, че е лек случай.  Ако някой храни с адаптирано мляко да каже по колко яде бебата на ядене . Манос яде между 70 и 130мл, сутринта изяде 160 и започва да ме плаши, струва ми се много.

За ноктите, след като го одрах 1-2 пъти без да искам започнах да ги режа до дъно. Неговите също започнах да ги режа, че се дере целия.

# 219
  • sofia
Привет и от мен!Честити бебешоци!  bouquetТанца е Жесток hahaha!Аз сега се връщам от кафенце и започвам да се сдухвам...Пак се е ширнал цял ден в който нищо смислено няма да ми се случи...Навън наляга жега,а във входа пак нещо ремонтират...бум-тряс...нещо съседите яко ми лазят по нервите...преди не ги засичах и не ми бяха толкоз противни...от 2м.съм си вкъщи и вече превъртам...Някой да ми препиоръча готина книга за в болницата?Цунки Heart Eyes!

# 220
Добро утро от мен!
Да ви питам нещо, че взех сериозно да се притеснявам. Много ме болят пръстите на ръцете, особено през нощта и рано сутрин, а днеска продължава и до по-късно. Те че са подути, подути са и си мислех, че може да е нещо нормално, но не видях някой да се е оплакал. Болят ме като ги движа.

# 221
  • Бургас
Честито на всички родили мами

Аз от вчера имам адски болки като вървя, не мога да си обясня от какво са.
КОгато си легна или седна всичко е наред ,обаче като реша да стана не мога да помръдна много ме болят костите,страшно гадно.
Вече нямам никакво желание за нищо само седя и се ослушвам ама уви Sad

Поздрави

# 222
Момичета само набързо запис че да ви почерпя.
Днес малкото ми слънце става на 2 годинки хапнете си макар и виртуално за негово здраве Grinning:

# 223
  • sofia
luchkata,и аз бях така тия дни,ма ми размина.Сигурно е от разширяването на таза,знам ли.Леж си повечко,пък дано и при теб премине!

# 224
Добрютро и от мен!Натъкмила съм се и чакам да стане 11.30 да си извикам такси,ще ходя на преглед за първи път сама и ми е много гадно CryВчера цял ден бях по улиците и явно съм се превъзбудила,защото цяла нощ не спах,а по принцип си спинкам сладко.(с изключение на 15484 милиона ставания до WC) TiredМного е гадно като те срещнат сто човека и всички почват да гадаят по корема ти дали е момче или момиче,на коя дата ще родиш,смъкнал ли ти се е или не корема.... #2gunfireТо по-добре май вкъщи да си стоя Crossing Arms
gingerina И мен ме болят така пръстите и то от 1 месец,това е от подуването,не се шашкай излишно Peace

Общи условия

Активация на акаунт