Аз детето си от къщи още не съм гонила. Нито приятелите и. За 20г брак дума напреки не сме си казали със свекърва ми. Нищо че съм била 19 годишна "лигла".

... Аз много те харесвам защото си пряма и опитна, но не отричай че повечето 19-годишни все още имат нужда от отглеждане, а не от брак
...
, това е единствения начин да се разочарова от нея и да я види колко струва преди да са направили някоя глупост
... Недей да я мразиш, вредиш на себе си и е грозно за сина ти ... Бъди далновидна но не се трови, важното е да са живи и здрави ... Какво са плановете им, карай ги на учат, давай им противозачатъчни
...
.Никога не бих поискала съвет по личен проблем,най-много да се почувствам още по-зле като се изкажат всичкознаещите и всичкоразбиращите.
, не и на интелекта.

... Аз много те харесвам защото си пряма и опитна, но не отричай че повечето 19-годишни все още имат нужда от отглеждане, а не от брак
...
, това е единствения начин да се разочарова от нея и да я види колко струва преди да са направили някоя глупост
... Недей да я мразиш, вредиш на себе си и е грозно за сина ти ... Бъди далновидна но не се трови, важното е да са живи и здрави ... Какво са плановете им, карай ги на учат, давай им противозачатъчни
...
. Явно сме бавноразвиващи. Не мога да разбера какво е това бързане да переш на някой гащите
?
, в къщи е нашата крепост, ухаеща на кафе и палачинки, с усмихнати родители. Не съм искала да си тръгвам, честно
. Ако е сериозно, то си проличава
.
. Аз не мога да го разбера. Препоръчани теми