Какво да предприема с/у дете-педофил?

• 9 986
  • 111
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Прочети другата тема - "как един удар промени животът ни".

Може ли линк към тази тема, че не успях да я намеря с търсачката.

# 16
  • София
Пробвай с Полицията първо ...

Сори, че ще го напиша, но при такава ситуация веднага ще намеря двама души да му теглят един як бой ...

Аз мисля, че и 1 ще му стигне, все пак е на 12 Laughing

Права си  Mr. Green

# 17
Пъвият вариант е да се подаде жалба,би трябвало да свърши работа.Според мен по-добре е жалбите да са колкото се може повече,все пак това са роми,знаем колко са отмъстителни повечето.Пo-лесно,ще отмъстят на един човек,но на повече едва ли.Колкото и да са нагли, като ги извикат няколко поредни пъти в районното все ще се усетят,че с детето им нещо не наред.

# 18
  • Варна
Може ли линк към тази тема, че не успях да я намеря с търсачката.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424458.0

# 19
  • София
За какъв бой говорите! Не това имах предвид. Един-двама татковци да скръцнат със зъби на бабата, да се омита от там. Съчетано с жалби до полицията! Със сигурност ще има ефект.  Naughty

# 20
  • София
Щях да напиша нещо, но няма.
Ще ме баннат.

# 21
  • София
Благодаря, Месечинке  bouquet

# 22
  • София
За какъв бой говорите! Не това имах предвид. Един-двама татковци да скръцнат със зъби на бабата, да се омита от там. Съчетано с жалби до полицията! Със сигурност ще има ефект.  Naughty

И какво като се омете оттам. Ще отиде на друго място, при други деца. Полиция и закрила на детето.

# 23
Иска ми се поне на няколко места да подам жалба - в полицията съм още довечера след работа, ще проверя как стои въпроса и със закрила на детето  Peace

# 24
Жалба в полицията или детска педагогическа стая!

А няма ли татковци на тази площадка?

бой докато е време

# 25
Сега да споделя опита си - ти ще подадеш жалба в РПУ-то, те ще намерят детето, инспекторите от ДПС ще говорят с него,но то едва ли ще се разбере от дума и така отново и отново при всеки следващ сигнал. Смисъл няма - затова му теглете бой.

# 26
  • София
Сега да споделя опита си - ти ще подадеш жалба в РПУ-то, те ще намерят детето, инспекторите от ДПС ще говорят с него,но то едва ли ще се разбере от дума и така отново и отново при всеки следващ сигнал. Смисъл няма - затова му теглете бой.

Не може всичко да се решава с бой.

# 27
съгласна съм - тогава подайте си жалба,но това няма да реши проблема - със сигурност. Peace

# 28
Ох... Дори и да стигне до отнемане на детето от бабата, ще го пратят в някой дом където на воля направо ще може да си изнасилва децата...
И аз бих пуснала жалба, но лично не виждам някакво реално решение на проблема, защото начина му на мислене няма да се промени.

# 29
  • Varna
И какво правим тогава? #Crazy
Тъй като гледам такива хора не подлежат на възпитание ooooh!
Бясна съм и съм притеснена.

Общи условия

Активация на акаунт