Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 3

• 85 241
  • 481
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, мами!Аз съм от Русе и вече 7 дена обикалям по институции да ми кажат защо не са ми преведени детските, за този месец. С мен има и други майчета, които си ги получиха и забравиха за тях, а аз съм в неведение...И ето днес след поредното ми запитване ми казаха, че са подадени данните за детските, НО НЯМАЛО ПАРИ, да съм се сърдела на МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ.....Това е абсолютна подигравка за майките, за едни има, за други няма... #2gunfire

# 361
Някой има ли информация от Търговище? Мисля, че наистина се подиграват с нас! Не стига, че ни подхвърлят трохи, ами и ни разкарват като идиоти по банкоматите  #Cussing out

# 362
вече и в враца има детски  smile3521 newsm44 newsm44 newsm44

# 363
  • на североизток
В Шумен все още няма...

# 364
Момичета, вижте каква наглост!! А за нас няма пари!!!

Плевнелиев раздал по една заплата за стимул
22 октомври 2009 / News.dir.bg
Парите за възнагражденията в Министерство на регионалното развитие и благоустройството са от икономии (МРРБ), каза регионалният министър Росен Плевнелиев по повод коментарите за премиите, раздадени във ведомството.
"Ако искаме да вървим напред, тези хора, които работят с европейските фондове, и ще отключат магистралите, трябва да получават повече от 450 лева на месец", каза още Плевнелиев, предаде "Фокус".
Коментарът на министъра бе в отговор на обвиненията на депутата от КБ Румен Петков, който вчера заяви, че в МРРБ е раздадена 13-та заплата за Димитровден, въпреки че сме в криза и уверенията на Дянков, че 13-та заплата и пенсия няма да има. От МРРБ вчера уточниха, че не са раздавали 13-та заплата, а премия по повод празника на строителя на Димитровден в размер на една заплата.

# 365
zazka на коя банка си?и аз съм от Шумен към общинска,но няма.По предния месец към едната банка имаха а на тая дето съм взехме след 4-5 дни,че дали не бяха и повече.Абе това на нищо не прилича тяхното.Големите пари дето ги дават та и ги бавят.абсолютна подигравка си е  smile3515

# 366
защо не направят този гаф с пенсионерите да незнаят кога ще си вземат пенсиите , както ние с детските?

# 367
защо не направят този гаф с пенсионерите да незнаят кога ще си вземат пенсиите , както ние с детските?
Еее много е грозно.Някой ден и ти ще си пенсионерка.Само да си жива и здрава до тогава!

# 368
А дали на теб това ти е единствения доход? Едва ли, след като имаш достъп до и-нет..

ooooh! голямо сравнение  Rolling Eyes

# 369
Аз не виждам нищо грозно.Да може да не и е единсвеният доход,но и да взима към 300лв. и ако няма кърма(като мен)и трябва да купува мялко,памперси,дрешки и т.н. кво прави,да не говорим колко ти скача тока зимата като имаш малчовци.А ние не сме ли хора за нас пари не трябват ли???????За мен не е нормално да решава правителството,че на един пенсионер могат да не му стигат пр.150лв. а на 1-но дете са му достатъчни 35лв.Но това което писах съвсем не означава,че имам нещо против увеличaването на пенсиите и навременното им изплащане.Просто с тези 35лв. се е..ват с нашите деца  PeaceИ  колкото и да искаш да си го гледаш детенце ще се наложи да тръгнеш на работа за да има парички.А това,чe има и-нет не мисля,че е б..ти лукса.

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 09:59 от s.i.g.

# 370
Ох, хайде стига сте говорили глупости..  ooooh!

И не намесвайте, моля, темата с кърмата  Crazy
Все пак детските са ДОБАВКА, ПОМОЩ.. Т.е. не разчиташ само на тях.. Или тези, които не взимат детски заради 2-3 лв. надвишаване на дохода нямат същите нужди като ТВОЕТО дете..
Или детските са само за бебета (за АМ).. а големите деца нямат нужди (за храна, дрешки и т.н.)..

Но като ти гледам мненията - единсвената ти идея да се регистрираш във форума е да ревеш за детски.. Не е тука нито институцията, нито компетентния орган, който може да ти помогне по въпроса.. А само да предизвикваш негативни реакции в темата и да мърмориш - айде няма нужда  Tired

Стига с тия "селски" изказвания  ooooh!

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 09:51 от •~·΄·Листопад·΄·~•

# 371
 Shocked newsm45 направо ме разплака.Това,че не можеш да приемеш други мнения различни от твоето си е твой проблим,но не се опитвай да ме анализираш,и това със ''селското'' не беше нужно.И не сам казала,чe детски трябва да има само за едни а за други не.И аз нямам само бебчe имам и по голям син на 7г.И вземи се успокой малко аз не съм трагнала на война и не желая да се караме fight Peace

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 10:48 от s.i.g.

# 372
  • Пловдив
Все пак детските са ДОБАВКА, ПОМОЩ.. Т.е. не разчиташ само на тях..

Именно! Че са малко - малко са, че е несправедливо да не се дават на всички -  несправедливо е, но да се прави сравнение с пенсиите, които са единтсвения доход на хора, работили цял живот си е направо срамно.
Щом сме родили деца означава, че сме преценили, че имаме възможност да се грижим за тях. И не би трябвало да разчитаме за това на някой друг - дори и на държавата.
За протокола - имам три деца и в момента не получавам детски, защото надвишавам дохода с 2 лева.

# 373
Големи образи сте...И да се разправяме тук-няма да си помогнем...Мисля,4е държавата се е..ва с децата ни,а и с нас самите...  Thinking Crossing Arms Tired  В Пловдив в4ера нямаше,за днес незнам...Защо не определят една дата за вси4ки и да са преведени тогава...Няма да има нерви,ще си знаем датата и всеки ще си ги взима  smile3521

# 374
Идеята на темата е да се помогне на хората, които тепърва подават документи за детски и не са наясно с материята или да се даде съвет на хора в по-нетипично положение. Спрете с това изреждане на градове в които има или няма детски! Тук никой не може да ви отговори на въпроса кога ще ви ги преведат на вас. Стига с тези махленски разправии за пенсионерите, ромите и кой е по-заслужил да получава пари от държавата!
Ако не започнете да се придържате само е единствено към темата ще я заключа!

Общи условия

Активация на акаунт