Жената Лъв - 6-та част

• 23 827
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Аз гледах`Море от любов` а сега Карбовски  Joy /тая всичко лекувала /,дори  и СПИН  ooooh!
Ходих малко и на шопинг-терапия,ама само малкия намаза.Абе с две думи едно ми е смърънгясало.
Пфууууууу и това мойто мъж ,като се опънал от 3 часа и сън........няма ставане  Crazy
Ще правя спагети със салца от кайма и дом.пюре.

Стефче,ами да се видим бе....няма проблем .Кажи да се разберем.

# 646

Пфууууууу и това мойто мъж ,като се опънал от 3 часа и сън........няма ставане  Crazy

И моя тъй направи  Crossing Arms

# 647
Па моят се отдаде на поредната порция хазарт. Cry Уф, т'ва си е като наркомания. Само че рушу сивото вещество по горните етажи (в случай, че има такова де  Wink), а не тялото. Ужас. Спокойна съм само щото няма пари иначе ходенето до еврофутбола понякога нямате идея колко пари може да изгълта. Аз затова моята си заплата си е за мен. Ако (дай Боже) си имаме дете пак с моята си заплата ще го гледам.  Дано само тая шибана криза отмине. Като си помисля, че идва зима и... колко ли работа ще имаме... лошо ми става.

И на всичко отгоре напусна работа. И си мисли, че навсегде премитат за него да го вземат.
Така че... оставете ги вашите да си нунят колкото щат.  Laughing Будни са по-опасни понявгашки.

# 648
Аз пък си сипах чаша бяло винце, ако на някой му се пие също

# 649
Аз пък си сипах чаша бяло винце, ако на някой му се пие също

Ха така. Ей таз душа камбана бе!  Хубаво правиш, Каменче. Laughing

Аз съм на кафенце. На мен нали почти не ми действа и си го лоча по всяко време. Laughing

# 650
Олеее още малко и щях да изпусна темата...  ooooh!

Жу, "наборката" е супер. Малко зор докато си напишем домашната вчера, но... мама е зла Mr. Green

Да ви покажа аз каква беля си взех на главата  ooooh! ooooh! ooooh!

цък

Бяхме на село... щерката ги видя в двора, примоли се... ама да видим до кога.... Тоя звер само на врата ми виси  Rolling Eyes буквално. А пък аз по принцип съм...кучкарка  Confused Та ще видим до кога ще го изтраяяяяяя... утре сутрнта ..може би  smile3511 Вече ми издра ръцете, мяука като лудо....  Rolling Eyes Ша го пращам при майка му... с първия влак Crossing Arms

# 651
Wee.jess, не го хвърляй котенцето. ВЕрно, че са много досадни в първите 4-5 месеца докато малко от малко пораснат, но...

Знаеш ли пък да ти кажа... ти сега така както си го взела, предполагам е пренеощувало у вас и после...  грехота да го захрвърлиш вече. То си мисли, че вече си има дом. И аз съм хвърляла така малко коте, защото бях хванала гъбички от него. Но все се упреквах после: "МОжеше да го излекуваш, а не да го хвърляш". След 5-6 години взех друго коте (сега е 5 годишен огромен котарак,кастриран http://prikachi.com/users/stefkak/1b.jpg), но онова все още ми е пред очите как го изоставих вдна вечер в тъмното при един магазин. Беше толкова мъничко.

Купи му една закрита тоалетна, за да свикне и никога няма да имаш грижи за това (задължително закрита. Знам, че са по-скъпи, но може да си стои в стаята и няма миризма. Периодично ще сменяш пясъка, пред останалото време само ще го почистваш)

Аз обичам котки и кучета, но въпреки всичко не мога да понасям малки котета, защото са игриви, мяукат и правят бели. Обаче като поотрасне ще видиш с тая козинка ще стане невероятно животно. Трябват няколко месеца търпение.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 10:12 от stefka.k

# 652
wee.jess, една целувка по носленцето на маченцето  Heart Eyes  Много е сладичко! Simple Smile Да си го гледкате със здраве. Не го пращай при майка му, ще видиш само до след семица колко много ще го обичаш. Аз обожавам котките, но мойто мъж не дава у дома да си вземем коте  Crossing Arms 
Вече има много хубави пясъци за котета - те пишкат, а около тоалетната мерише на портокал  Flutter
Стефи, ех, дано твойто мъж се вразуми с хазарта. Прекрасно те разбирам за какво говориш, защото и брато има такива наклонности...
Каменце, вчера и аз с теб пийнах чашка винце Party
Хубав ден ви пожелавам. Съпружеството ще прави нещо по колата и ние с малкия най-вероятно ще се понесем към зоо-парка.

# 653
Ку-ку-ку
Виждам,че не съм се излюпила само аз рано-рано в неделя  Hug
Тръгнахме да говорим за домашни любимци.
Аз съм алергична към котки  Mr. Green Кихам,прихам,сълзи,сополи,сърбеж в ушите.....пълна лудница.Харесвам кученца ,но таралеж в гащите НЕ си слагам.Знам,че само на мен ще чака хайвана.А зимата в студа хич не си се представям да го извеждам на разходка  BlushЗа това -златната среда.Еееееееее на вилата има две каракачанки,като искат животни --да ходят да им се радват на 18км.от нас  Mr. Green
Друго да ви кажа  Wink Вчера гледах филма ``Shopaholic``мноооооого сладко филмче.Препоръчвам го с две ръце.Свалих го от арената .

# 654

Сутрешно кафе. Тая чашка малко нещо ми идва лятна и предвид студа навън... май не е много подходяща, но пък е свежа.
Аз от вчера съм пипнала таква настинка, че не е истина. Пия Тайлол хот на поразия и се чудя как ще отида до Метро днес. А трябва, че няма нищо протеиново в нас и с тоя апетит дето ми се е отворил гъча само въглихидрати.

Жу, какъв жанр е филмчето дето ни го препоръчваш?

T@LI, едва ли ще се вразуми. Много го глезят техните и вече много трудно. Аз затова не мога да ги понасям. (ЗАщото само го подстрекават към скъпи покупки, а все още го хранят, майка му му сервира и ако случайно е настинал още щом се прибере му налива леген с топла вода за краката. Е, извинявай ама не е тежко болен, на 30 и кусур сметам може да се сети просто да си вземе един топъл душ. Ако яденето му е твърде топло започва ритмично пък да бърка с лъжицата, за да му го охлади. Абе майка му е за трепане. Някой ден наистина ще и тегля един бой)

# 655
Добро утро и от мен Hug!
Котки в къщи сме гледали няколко, но както казва Жу - все у мойта глава се убиват за чистене и хранене ooooh!...А, не Naughty, мерси. От едното и гъби хванахме, пфу. Повече съм казала животни в къщи - не Naughty. На двора имаме три котки и едно коте+две кучета, два папагала и май това е всичко. Обичам животни, но по-отдалече да ги гледам и ако е възможно да нямам досег с л...та им Sick.
И понеже гледам, че никой не е пуснал кафето, ето ви закуска Laughing:

Поправям се - Стефи пусна кафето Laughing. Бързо оздравяване Hug!

# 656
Уау! Полин, твоя производство ли? Всъщност без значение де. Моето кафе и твоята закуска идеално си пасват.

А гъбите от котки са наистина нещо, с което трябва да се внимава. Затова ако се взема животинка май е най-добре веднга да се пита ветеринар какво да му се направи, за да няма такива неща. Но пък иначе съм чувала, че възпитават грижовност у децата, да не са егоисти.

На мен нашите ми разрешиха да си взема домашен кюбимец котка когато бях в 6 клас. Някакво коте цяла нощ мяукаше на двора ни и сутринта баща ми каза да отида да го намеря и ако не е блъснато от кола или нещо друго мога да го изкъпя и да си го взема у нас. Първата ми котка - Маца. Обаче баща ми беше коткар. Нищо, че не признаваше.  Laughing

# 657
Аууууу, че вкусна закуска с кафенцеееее, ммммм! Благодарско!
Много обичам животни, ама що така котките не са ми любимки Thinking Виж кучетата са ми голяма любов! Обаче две вече ми починаха, мъка си е Rolling Eyes Само това ме спира да се привържа отново, просто не мога...

Израснала съм с животинки около себе си и сега се чудя дали наистина не лишавам децата си от това прекрасно усещане Thinking

# 658
Ееееее ,благодаря за прекрасната закуска  Hug
Що така бе ,Стефи?Кво лепна и от къде?Айде бързо да минава,че вече,като чуя болести и настръхвам.  Tired

Ето го филмчето.
http://informativno.blogspot.com/2009/01/confessions-of-shopaholic-2009.html
И се смях и плаках....абе много ми хареса .Свалихме го и  фул хай дифинишън ,еееееее и с един пакет слънчоглед---равна нямаше на  мен.

# 659
Първата ми котка - Маца.
И моята така се казваше  hahaha
Бързо да се оправиш  Hug Свеки няма ли я да ти сипНе кофа с гореща вода?  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт