Септември е тука и МАРТенчето вече иска да почука (15)

• 9 988
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен МАЦКИ.

Незнам на вас как се отрази смяната на времето   Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Partly Sunny  umbrellaобаче аз съм като СПЯЩАТА КРАСАВИЦА  smile3524 newsm46
Вчера след обяд като съм легнала в 16:00 съм станала чак днес в 7:00 като имах едно леко прекъсване от 15 минути снощи по време на мача станах ядох две филийки с масло и сладко и пак обратно в леглото.
Надявам се че принца или принцесата, Joy които ще родя също да са толкова поспаливи  ylinfant

Приятно и много весело изкарване на свадбата peteeee

А на тези като мен които се чудят какво да правят в този дъждовен ден ПРИЯТНИ СЪНИЩА

# 76
При нас пък днес най-сетне се показа слънце. Май вие сте получили нашето време отминалата седмица - дъжд, студ и бури... Аз от ранна утринуча и си пиша прокета и почти го приключих. Много съм горда, защото с този омекнал мозък едвам си го изсмуках от пръстите...

Пете, да си изкарате страхотно на сватбата! А на всички останали пожелавам една хубава и отмаряща неделя!  Hug

# 77
  • София
Здравейте момичета,
с изключение на понеделник, когато ми беше мнооооого зле, останалата част от седмицата се чувствах прекрасно. Наистина с настъпването на 4-ят месец неразположенията поне при мен отминаха, имам повече сили, енергия, престанаха симптомите на гадене, досадното ставане нощем до тоалетната, да не викам лошото, но се чувствам много добре. Коремчето вече почва да личи, особенно вечер съм като хипопотамче  Laughing . Вече мога да се похваля, че съм качила 1 кг. и апетитът ми се възвърна. Определено мога да кажа, че вече се храня по-балансирано и здравословно.
Взех си от сокчетата на Хип вчера-Хип Натал, Тинк беше споменала за тях преди време, които се водят специално за бременни, свършиха ми блистерите с фолиева киселина, но в сокчето има от нея и други напълно естествени витамини и минерали. Засега предпочитам на тях да карам, от колкото да пия изкуствени витамини.
Пожелавам Ви много хубава неделя и успешна седмица!  Peace

# 78
  • София
Здравейте!
Миналата седмица бях на трети преглед, и си мислех че е време за БХС, след като съм в 13 седмица.
Обаче ме записа за 28 септември. Притеснено ми е. Не е ли късно?

# 79
  • София
Здравейте!
Миналата седмица бях на трети преглед, и си мислех че е време за БХС, след като съм в 13 седмица.
Обаче ме записа за 28 септември. Притеснено ми е. Не е ли късно?
Според мен трябва да отидеш на БХС и ранна ФМ, БХС се прави между 11 г.с.-13+6дни. Прочетох в постовете ти, че ходиш, че при д-р Димитров. Тъй като в София има няколко с тази фамилия, ти при кой точно си?
А иначе аз предпочитам да ходя на преглед на всеки 2 седмици.

# 80
  • София
Ходя при Иван Димитров. Всеки път ми казва, че всичко е наред. Аз вече започвах 14 г.с.

# 81
  • София
Ходя при Иван Димитров. Всеки път ми казва, че всичко е наред. Аз вече започвах 14 г.с.
И моят лекар се казва така, в клиника Люлин мед ли ходиш?

# 82
  • София
ул.Феликс Каниц в частния му кабинет

# 83
  • София
Значи говорим за различни доктори, но с еднакви имена.

# 84
  • София
Мога ли да отида в Майчин дом без направление от лекар ?

# 85
  • София
Можеш разбира се, но според мен вече е късно, щом си в 14г.с., особенно за БХС.
Ако не се лъжа следващата ФМ се прави м/у 16-20 г.с.

# 86
  • София
Четох, че се прави между 15-19 г.с. Дано да се притеснявам излишно!

# 87
  • Враца
Здравейте момичета,два дена не съм се вясвала и сте изписали толкова много.

Въпросът ми може да прозвучи глупаво и наивно,но какво означава БХС защото моят лекар като ходя на ЖК само ми мери кръвното,теглото и гледа детето на най обикновен ехограф.Нищо не обяснява само казва" добре е не се притеснявай" и толкова.А ФМ във Враца изобщо не правят.Ние тук сме като в 19 век.Благодаря предварително и извинявайте пак за глупавите въпроси.

# 88

БХС е Биохимичен скрининг.

Повече може да прочетеш в тези статии

Биохимичен скрининг >>

Какво е биохимичен скрининг (троен тест)? >>

# 89
здравеите маминки,искам да ви пожелая приятна почивка малко късно но нищо и един въпрос малко не по темата ни тук,но понеже повечето от вас са минали по този път и искам един съвет.

чудя се какъв букет да си избера за свадбата newsm78,дали с изкуствени цветя или естествени.попринцип бях се спряла на естествени,но пък после не остава спомен и незнам какво да правя,вие като по-опитни,моля да ме посъветвате и да ми дадете мнение,благодаря ви за което Hug

аз иначе вече съм по добре,нямам много гадене.сутрин изяждам по една кисело сладка ябълка и много ми помага.а преди малко бях и аз до магазина да си търся туршия Embarassed,че като ви приочетох и на мен така ми се доядее.сега влизам само да ви чета и нямам време много даже,но ви следя.аз вече тръпна в очакване,защото точно след 2 седмици е голямото събитие и много се вълнувам married,нямам търпение да доиде и после ще разказвам.приятна почивка на всички  love001

Общи условия

Активация на акаунт