Падат есенни листа - чакаме новини за растящите деца!

• 38 104
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София,
Gery_ch , честито ви изписване. Hug Много се радвам за вас.

И аз се радвам и то много! Гушкайте се, и се радвайте един на друг сега ВИ е паднало Wink
И ДАиря е много сладка, какви пухкави бузки има, пу, пу Blush

Орелийка, радвам се и за Чефко, няма му нищо това е най добре, а за соковете и дори за водата хич не ги слушай, гледай и се води по детето. Тя от соковете кръвта няма да му се разреди, какви са тия простотии, това е наследствено, явно и на някой от вас му е гъста кравта. А в Джъмбо сто процента сме се разминали без да се познаем, направо ще си умрла от яд, със столчето за колата ли бяхте, видях една майка с малко бебенце в кошница, сложено и в количката и бебенцето сладко спеше  newsm78. Аз също купих на Вероника едно червено панталонче и едни бели джинси, харесах и една джинсова червена рокля, но баща и не я хареса и не я взехме пък сега много ме е яд, дано ги има и следващия път като успея да го навия да отидем Sick. И аз съм се запалила по червеното и бялото, вече нещо хич не ме кефят розовите дрешки Sick гледам да е нещо различно от този цвят Blush.
ГЕри, ха така оставяй го да свиква по малко и на мен ми е чудно как ще я оставям Вероника в яслата Tired
Алекси хубава новина Heart Eyes

# 616
А, Семирамида, не съм била аз Simple Smile
Аз зарязах Чефо с баща му в колата, че нямаше места на паркинга и сама влязох в магазина.
Чефо беше и заспал, аз обикновено го слагам в кенгуруто, като се мотая по магазините и хич и не щях да го събуждам.
Ще взема да кача и моя снимка в албума Blush

Цитат
харесах и една джинсова червена рокля, но баща и не я хареса и не я взехме пък сега много ме е яд,
Е това ми беше и другата причина да вляза сама Twisted Evil

# 617
  • София,
Цитат
харесах и една джинсова червена рокля, но баща и не я хареса и не я взехме пък сега много ме е яд,
Е това ми беше и другата причина да вляза сама Twisted Evil

Абе то и аз все се каня или да го пратя него някъде другаде да ни чака или сама да ходя, почти нищо не купихме, защо отидохме  newsm78 тогава неразбрах - за една дъска за тоалетна чиния и един чадър Sick

# 618
  • София
Алекси, стискам палци всичко да се нареди при теб  Hug
Хубаво е, че тати е при вас, ще имаш една морална подкрепа.

Орелия, радвам се, че при Чефо всичко е ок. Може и да му се вдигне хемоглобина. На Алекс преди 6м май не бяхме правили изследвания. На 6м всичко беше наред.
Иначе за убожданията... на Алекс в родилното му взимаха кръв често, за да слядят нивата на билирубина. И го боцкаха в петичките. И на двете имаше по десетина дупки. Целият беше син. И аз плачех тогава с него.

Дияна в родилното беше на системи, тогава казаха "гъста кръв", и я били разреждали.
На думите за сокове не се връзвай.

# 619
Гери,честито мила! Hug
Кики-рики,пу-пу Heart Eyes много е сладка малката Hug
После пак ще се включа,че ми дават зор Crazy

# 620
  • Плевен
gery_ch, честито ти бебе вкъщи. Представям се колко се радваш.
Орелия, и моето бебе ичаше проблем с хемоглобина, но вече всичко е наред. А колкото до соковете и водата, все още не иска да ги пие. Пие само мляко. Давах му от всички видове сокове и не иска нито един да пие до ден днешен. Пие вода по 20мл на ден. Аз пък като питах ми казаха, че щом пие мляко, няма никакъв проблем, че не пие сок и вода.

# 621
  • София и там където не се пуши
Тази вечер ми дойде нещо наум. Имаме ли нещо като информация някъде кои известни личности са недоносени. Днес Краси Рядков на танците каза , че се е родил в седмия месец. Става дума да съобщаваме на модератора да речем и той да допълва информацията. Защото има сайт с известни дислектици - е доста от тях са недоносени, но така също ще е интересно за недоносените. После след години нашите като станат известни  newsm78  Joy

# 622
  • София
Алекси, силно се надявам да не се налага операция. Въпреки че щом образуваш кисти, при една операция може да се надупчат яйчниците и така да се предотврати появата на следващи кисти. Казвам ти го, защото на мен като ми правиха операцията доктора каза че е направил точно това. Не е гаранция разибра се, че няма да се образуват повече кисти, но веднага след това забременях, явно преди това е бил проблема. Не съм много наясно какво значи кистата да е в яйчника и дали може все пак да се спаси... при мен се оказа в последствие, че се е отделила от яйчника и се е захванала за тръбата, като я е увредила. Въпреки това доктора не я е махнал (тръбата имам предвид), дори каза че се е опитвал да я отпуши и явно си е свършил работата, защото когато забременях, фоликула беше точно от тази страна. Извинявам се че изпаднах в подробности, но искам да ти кажа, да не се притесняваш, дори и да изглежда зле, винаги има шанс за добър изход  Hug на теб и на Коки, радвайте се на таткото и не се притеснявай.

За гъстат кръв и на Лора бяха казали че е такава. Като лежахме на 2 месеца заради сърцето и даже ми се караха, че не съм давала на детето вода. А то тогава беше почти изцяло на кърма, а вода не искаше и да помирише. До 1 годинка да е изпивала по 10-20мл на ден. След това започна да си пие нормално, аз си го обяснявам с това че тогава спрях да я кърмя и явно преди това си е набавяла необходимото от кърмата (все пак е 90% вода). Мисълта ми е, че бебета си знаят кога от какво и колко имат нужда и щом не иска да пие вода, значи няма нужда и си я набавя от другаде.

# 623
Жоро като ми вдигна една Т.-  38.5 ooooh!
момичета с нищо не успях да я сваля, и откачих .Сега се връщаме от Спешното.Дребен е с ангина Tired
Дадоха Аб да пие, но още не съм го взела.Ще го заведа при личната лекарка, че нея ще послушам, каквото каже.

# 624
  • София
Гери дано бързо се оправи. Според мен няма да е лошо да направиш гърлен секрет на Жорко.

# 625
Снощи, общо двама лекари го прегледаха.Единият казва, че не харесва дишането, детето е за приемане.
Другият, че детето е с ангина и даде Аб.
Ще заведа малкия и при педиатърката ,за да го види и каже какво да права.
Забелязах ,че поглъща трудно и се задавя като яде или пие вода.

# 626
  • София
Ясно е, че го боли гърло. Зачервено? Не знам за колко време могат да излязат резултатите от гърлен секрет.
В Цибалаб (в Сф) излизат за 3 работни дена. На Дияна от Токуда ѝ бяха изписали АБ. Преди да го дам направих гърлен секрет. Вечерта започнах с АБ и имаше подобрение. Кати излязоха резултатите се видя, че изписаният АБ мори точно тези бактерии и няма нужда да се сменя.
Тогава Дияна цяла седмица беше с темп м/у 38 и 39. След 2-3 прием на АБ висимо се подобри.

# 627
моя звяр е със сополи и Т-37.5`
снощи я свалих,взех олинт за деца и овладяхме положението Flutter
Гери,дано бързо ви пусне гадинката

# 628
  • София
Деси, големият ли звяр? Simple Smile Пусна ли го на ясла?
Пази ги да не си прехвърлят нещо.

# 629
Здравейте.
Това време кога ще се оправи, много ме подтиска.
Чефко нещо се дъни с храненето напоследък, нощес пак се събуди в 3 и искаше да яде. Какво му става не знам, та той от съвсем малък си спи по цяла нощ.
Не стига това, ами и след като изпи 120 мл почна пак да реве и му доправих още 30, и тях изпи и тогава кротна Rolling Eyes

Гери, дано скоро се оправи Жорко.

Общи условия

Активация на акаунт