Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 888
  • 460
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Ох, Морганче, много ме кефиш с коментарите, но няма да го видим голичък за съжаление, джанъм!  Laughing

ще чакаме другия филм, забранената любов, там ще плакнем очи и ще точим лиги  smile3508 smile3521 hahaha hahaha hahaha
обаче и в другия сериал ако си взими синята ризка, вече няма да се разберем.... Crossing Arms

# 286
Да бе, тия сценаристи - Инджито веднага вдяна, че свекито с мъж се вижда, без да е била свидетел, а спрямо Енгин "не й светва лампата" , че я харесва и това е, не може да се усети.Освен може би ББ ако и тя си е спретнала като Енгин свой сценарий, усетила е накъде отиват работите и е решила далеч от хорските погледи да се отърве от него, без много шум

Ох, Морганче, много ме кефиш с коментарите, но няма да го видим голичък за съжаление, джанъм!  Laughing

ще чакаме другия филм, забранената любов, там ще плакнем очи и ще точим лиги  smile3508 smile3521 hahaha hahaha hahaha
обаче и в другия сериал ако си взими синята ризка, вече няма да се разберем.... Crossing Arms

Ох, дано излъчването на този филм да съвпадне с период на засушаване, че при толкоз влага, не знам...

# 287
момичета не мога да ви насмогна,а и вечер след филма не мога да се включвам-пропускам най-интересната част от обсъждането.Вчерашните серии ми бяха малко досадни  с повтарянето на едни и същи грешки от нашите влюбени и затова си спретнах малко гимнастика за мозъка/коригирах сценаристите на ум/ и "вкарах" в ролята на Енгин готиния Бурак Хакки/Кенан от Мелодията..."/.Резултата много ми хареса:първо-Мехмед вече не беше единствения страхотен мъж във филма и второ-Инджи си получи шанса и тя да се радва на внимание от класен мъж.А не само Мехмед да го свалят хубави жени.Е ,жалко че никой не се е сетил за такъв вариант-Инджи да има също готин ухажор .И по-качествен като човек,де!Впрочем представяте ли си Къванч и Бурак Хакки  да участват в нещо подобно заедно?

# 288
я да ви покажа и аз нещо...може и да сте го гледали
http://vbox7.com/play:098621ac

# 289
Да, супер идея, laithblue, щеше да е голяма тръпка за нашия самонадеян Мехметчо  Laughing

Цитат
я да ви покажа и аз нещо...може и да сте го гледали
http://vbox7.com/play:098621ac

Това е клипът, за който Рола му е платила 230000 лири да участва. Тази жена не знае и как да го употреби 

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 15:51 от Sayerin

# 290
Какво става с общата форма на Инджи и Енгин?
В предишните теми пишеше, че Енгин я накарал да подпише някакви документи, с които й взел фирмата. Сега като спасяваше семейната къща, Мехмед каза, че тя е продала дяловете си на Егин и от там е взела парите. ...

# 291
Ами това беше доста назад, той я накара да подпише и тя дори не прочете какво. И скоро му продаде дела си, за да спаси къщата. Сега тя няма нищо във фирмата, Енгин й е шеф.

# 292
VAVA, ето отговор на въпроса ти

В предишните теми обсъждахме какъв документ подписа Инджи без да прочете, а то било за авторските права. Добре го е измислил, ако го беше прочела какво ли щеше да стане още тогава
И Sayerin виж

# 293
Това е клипът, когато Халил разбира, че Менекше я женят за друг.
http://vbox7.com/play:cb203e90

# 294
Това е клипът, за който Рола му е платила 230000 лири да участва. Тази жена не знае и как да го употреби 
Тихо, ще те чуе и ще се намъкне при нас да чете и да се учи!!! Че и пари в излишък има, не можем й се опря...
Тези лири турски ли са? #Crazy

# 295
Да, ама пак не са малко.. Решила, че ще й вдигне имиджа.. Пък клипът не й е нищо особено..  Crossing Arms

# 296
Да, ама пак не са малко.. Решила, че ще й вдигне имиджа.. Пък клипът не й е нищо особено..  Crossing Arms

Абе, как малко, това са към 255 000 лева; хич не ми се смята за колко време ги изработвам..........

# 297
Отдавна ви чета и искам да ви питам нещо извън темата - защо на много от вас не им излиза броя на публикациите, щото хвърлям по едно око кой е писал дадено нещо и отдолу все: брой публикации 0, а това са почти най-активните пишещи в тази тема. Някакси има възможност да се изключи в настройките тази функция ли и аз не знам ... Просто любопитствам, де.

# 298
Защото като се пише  в тема от клюкарника, не се отчитат мненията като брой.

# 299
Ааааааа, добре. Това не го знаех.

Общи условия

Активация на акаунт