така де... хубав ден си беше 
вместо тях предлагам каша, варени или сурови плодове или кусело мляко.
давам това, което се яде с идеята, че е добро по моята преценка /ама и аз се изразих
/
/
По този повод да поздравя Шмати Флу браво на вас!!!

. Лакомия голяма ни тресе и това си е.
. Голяма тръпка си е.
. Добре, че рядко не харесва ядене.
. Гледам го моя хубостник, гушкам, целувам по цял ден и не мога да повярвам колко бързо отлетя времето и какво голямо момченце е вече. Водя си дневник с ежедневните му "постижения" и днес го прочетох от началото. Еми няма такова реване
. Някой ден като порастне и му го дам, сигурно ще ме помисли за луда за всички тези малки новости и умения, които съм записвала така прилежно, но ми е толкова мило. Абе тотално съм се размазала.
, Dianchence, MR JINGLES, Дидишонче, mai_mai, singing_girl, dr_tsveti (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Няма такъв сладур! Лека нощ, Флу!

и разбира се, че можеш да дадеш Нестле Джуниър. 
Не ми стиска май да ходя с двете деца засега извън БГ.
Някак няма да ми е спокойно. От другото лято, ЖЗ, ще си наваксваме. Пък нали и суичър имам да купувам от Бургас.

Сега се почерпете от тортата http://albal.snimka.bg/baby/1-godinka.420527.14766230.big
Обичам ви всички!!!!
В еуфорията не успях да го снимам в първите му стъпки, но утре ще поправя грешката 
Лека вечер на всички

Подаряват си една доза самостоятелност!
Почвай отсега да пишеш, че утре пак да публикуваш! 

като Пумукъл
Без преса е абсурд да изляза навън, а напоследък прибягвам и до гел- няма такива стърчащи фъндъци

Нашият режим на хранене е следният:

Моята маймунка напредва с всеки изминал ден. Даже ми се появява надеждица, че ще проходи по-скоро от сестра си навремето- Зорничка проходи на година и четири месеца! 
Цената беше добра, сукманчето е много сладко, а и са неща, които ще носи и през следващите месеци.
Ох, носталгия, носталгия.....
От 10 дни обаче взе да ми отказва всякаква твърда храна. Блъска лъжицата още щом я види и не иска въобще да си отвори устата. Направо в чудо съм се видяла. Не са зъби 100%. Водих го при две педита и двете смятат, че е период, който ще отмине. Кога ще отмине не е ясно
Дано да е скоро, че много ми е притеснено. И без това 3 месеца не наддава и грам
Цвети, вие проядохте ли? Препоръчани теми