Аз наскоро правих Тирамису, за първи път, и се получи страхотно. Сега ако успея и Брюлето да докарам .....

Защо вместо парченце витаминозна ябълка да яде оцветители и консерванти? Знаете, че в момента бебоците растат и имат нужда от най-добрата храна и ако зрънчото беше такава, щяха да слагат от него в пюренцата и изкуствените млека. В момента имате най-много контрол върху детето си и върху менюто му, ако сега давате Зрънчо какво ще правите като проходи и започне да проявява претенции и постоянно иска да му купите? Това го пиша с най-добри чувства, защото знам, че всички сме добри майки и искаме най-доброто за децата си. И от опит споделям, че като се започне веднъж с тия "храни" трудно се спира
те за съжаление са много удобни и ако бабите започнат отсега да ги дават да не мислите, че ще спрат в бъдеще? Напротив, ще им дават още повече и ако възразите ще недоумяват защо преди сте давали, а сега изведнъж не може
проблемът е и друг-самите деца лесно свикват с такива храни и след време не искат друго. На мен понеже редовно са ми давали попарки и бисквитки и понеже съм захранена точно с това, съвсем отскоро започнах да ям плодове и зеленчуци, покрай първата бременност със синът ми по препоръка на лекарката ми. За първи път проядох маруля, целина, моркови. А преди около месец за първи път опитах броколи и спанак, а съм на 26 години
от около година се боря да променя вкусовите си предпочитания и трудно успявам. Колкото и да не ви се вярва сега създавате хранителните навици на децата си за цял живот и аз съм жив пример
и хайде да няма обидени, пак казвам споделям опит и пиша с най-добри чувства 

Блазе му на мъж ти, добре го гледаш. 
има и доста витамини. Също така като ми се прияде сладко си хапвам плодов йогурт или плод. Потърси в магазина дали има такива или подобни вафлички и започни от тях. Всичко с марка Kelloggs е здравословно 

Всички ме предупреждаваха, че ще се видя в чудо с бебе и ученичка, но не смятах, че ще се почне още от сега... 

Препоръчани теми