Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 296
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!
Пак сте подхванали едни темиии за жените му..жълтичко..

По мТВ наградите ще правят дебюти трейлърите от This is it.Дали ще ги дават на живо,някой знае ли?

http://twitter.com/kingsthings

MTV USA със сигурност,а за Europe,не съм разбрала все още.

# 586
Аз не говоря само за визия - поведение, отношение и т.н. .. не иска да си признае момичето  Laughing

# 587
Praynig моля ви дайте ми някакво доказателство,че все пак Майкъл е имал истински отношения с някоя жена,защото аз започвам да се разколебавам и се чувствам адски гадно от това!Как е възможно такава енергия,такава страст,чувственост да бъдат пропилени.Е имаше ли той проблем с жените според вас?моля ви не ме разочаровайте Praynig

Майкъл със сигурност е обичал Лиса и с нея са имали истински отношения така че е имал връзка с жена Simple Smile Много хора, които са били около тях разказват колко влюбени са изглеждали, а и то си личи от снимките им. Не знам как някой може да се съмнява:

http://i943.photobucket.com/albums/ad276/LBoltzmann/LMP1.jpg
http://i943.photobucket.com/albums/ad276/LBoltzmann/LMP2.jpg
http://i943.photobucket.com/albums/ad276/LBoltzmann/LMP3.jpg

Не смятам, че Майкъл е асексуален. На публично място може да е дискретен и резервиран, защото не обича да показва толкова интимни чувства. А приятелят, който твърди, че Майкъл е асексуален, според мен смята така, защото никога не са говорили за секс и от там си е направил това заключение, но Майкъл просто не обсъжда подобни въпроси с хора на които не вярва и ги оставя да си мислят каквото искат.
Имал е връзки, за които нищо не се знае, в телефонните разговори говори за жени, за които никой преди не е чувал и казва достатъчно за да се разбере че имат интимна връзка, така че той успешно е опазил тази част от живота си в тайна.
А така!Само малкичко ми трябваше,за да се чувствам добре Blush.Лиса мари не я харесвам,лъжовна ми изглежда някак,но може и да греша.Снимките наистина са много хубави,но...

# 588
 Tired http://www.thetribute2010.com/

Изявление на Джърмейн. Накичил се с лентата на брат си на ръкава, ама то така не става. Отстрани сигурно му е изглеждало много лесно да въртиш фенове на пръста си, но не на всеки се удава. Множко ми идват медийните му изяви вече.

# 589
Калин@  на всички явно им идва в повече братлето.Започна да се улива.Все пак му е брат,трябва да има някакъв респект не само към брат си,но и към феновете му.

# 590
stelass   bouquet Благодаря ти за помоща   bouquet

Мили дами,абсолютно изпуснах темата,но и много пишете.Няма да мога да наваксам  Tired
Пускам новия списък,който чака за превод,отново с молба ако някой желае да помогне.Мисля,че книжката с текстовете на песните и преводите става страхотна,но както си коментираме тричките - Този човек не ни жали.То много песни,много нещо.Ще си превеждаме до пролетта.Така че ако някой реши да удари едно рамо с преводите,ето за сега кои песни чакат/преди да са излезли още  Crazy/:
2 bad
Biggerman
Break of down
Burn this disco out
Dancing machine
Don’t Say Goodbye Again
Don't stop 'til you get enough
DS
Ease on down the road
Enjoy yourself
Gangsta
Get on the floor
Get out of my mind
Girlfriend
Goin’ Back to Indiana
Got to be there
Hold My Hand
I can't help it
I wanna be where you are
I Want You Back
I’ll Bet You
If’n I Was God
In Our Small Way
Is It Scary
Let me let go
Love You Save
Love’s Gone Bad
Make Tonight All Mine
Mamacita
Maria
Monkey Business
My Girl
One Day in Your Life
Ride with me
Rockin' Robin
Scared Of The Moon
Shake your body
State of Shock
Sunset driver
Superfly
Tabloid junkie
The Love You Save
Тhere must be more...
This time around
We’re Almost There
We’ve Got a Good Thing Going
Xcape
You Can’t Win

Направените до сега са 96  Flutter

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 01:52 от mi6ince

# 591
mi6ince песента на Akon-Cry out of joy я има в vbox7  преведена дава линк: 

http://www.vbox7.com/play:a161aa96

# 592
Оле,Кате,благодаря ти   bouquet Явно вече съм блокирала абсолютно.Тази сега ще я махна от списъка  Blush

# 593
They Don't care about us (бразилската версия с барабаните) - "Тази много ми харесва, усили! ... Още!"

Тази песен е любима и на моята 4-годишна дъщеричка. Само като я чуе и казва "Моята" и трябва да танцуваме и да пазим тишина, за да я слуша. И какви танци правим, само барабани ни липсват. Сама си я търси като съм в Youtube. Само Майкъл гледам и тя придвижва с мишката нагоре и надолу докато си я намери и е много щастлива. А татко й понеже не е на моята емоционална вълна и като се прибере в къщи спирам Майкъл. Тази вечер сме си пуснали с нея Майкъл, но звучи в другата стая и сме си го усилили...Татко й се прибира и отива да спре музиката. И само чувам тя като му вика "Не, не, не я спирай!" Стана ми много мило и се усмихнах тайничко. На мама мъничката фенка на Майкъл  Heart Eyes Flutter Hug

# 594
аз продължавам да твърдя, че Лиса го е обичала, той нея също. И вярвам на това, че е била силно афектирана от развода им и че нещо някъде се е объркало и е наговорила куп глупости, и сега се осъзнава.
Нима не се осъзнахме всички чак след загубата му.............. Cry

Приемам, че са били влюбени и чувствата им са взаимни. Но си задавам въпроса защо не е искала да има деца от него?  Thinking

# 595
Четох някъде че доста е мислела за деца от него и е решила, че при една евентуална раздяла борбата за тях е щяла да бъде напълно не мислима все пак те са доста известни имена и е решила да си спести такъв кошмар.
Според мен Лиса е напълно права, виж Деби по лесно може да се манипулира, а и тя го е обичала повече от всички за да види в него всичко това което ние чувстваме и да отстъпи правата над децата за да бъде той щастлив и не обезпокояван да ги отглежда и да им се радва..след като не са могли да живеят заедно, съзнавам че това е било убийствено трудно но единственото правилно решение. Много я уважавам за което.

Сладкишка едно е някоя си Деби да остави децата си и да я поплюят в пресата месец два съвсем друго е това да е Лиса която вече е имала две деца и чиито права притежава и като минала по този път я разбирам защо е предпочела да не се обвързва така още от началото на брака им.

# 596
Четох някъде че доста е мислела за деца от него и е решила, че при една евентуална раздяла борбата за тях е щяла да бъде напълно не мислима все пак те са доста известни имена и е решила да си спести такъв кошмар.

Сладкишка едно е някоя си Деби да остави децата си и да я поплюят в пресата месец два съвсем друго е това да е Лиса която вече е имала две деца и чиито права притежава и като минала по този път я разбирам защо е предпочела да не се обвързва така още от началото на брака им.
Логично е. А и ако се беше стигнало до такава ситуация с Лиса и евентуално присъдеха децата на нея това щеше да е направо убийство за Майкъл, но при такива известни родители това си е голям риск.

# 597
Според мен Майкъл така и не порасна и точно заради това не успя да осъществи стабилна връзка с жена.А и не знам защо,но винаги ми се е струвал асексуален.
JoyМного се извинявам Joylilyy обаче може да ми се смеете до дупка и да ми се подигравате за това  Joy ама аз думата асексуален за пръв път я чувам! Embarassed Shocked И като се замислих,че означава човек който не се интересува от секс-нали така? Thinking не не изобщо не вярвам да е така. Та той излъчваше секс-просто струи от него.И тук някой ще каже -това нищо не значи. Аз не мога да го повярвам.   Е научих и една нова дума-асексуален! Joy

# 598
# 599

Общи условия

Активация на акаунт