Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 11 877
  • 246
  •   1
Отговори
# 165
Манди,той яде шоколадови работи и шоколад до обяд.След обяд давам само плодове и желирани бонбони,но бонбоните много рядко.И не съм близо до Хаджи Димитър...мен не ме брой Laughing
Пате,то детето ме разнообразява понякога,но е рядко.Иначе...все едно и също.

# 166
Алма, и аз щях да кажа почти същото за шоколада.Но да не се превръщам в мърморана си замълчах.
Този проблем при нас е решен отдавна.Винаги съм била против безразборното ядене на сладки, най-вече шоколадови изделия.
И до към втората годинка не беше хапвал почти нищо шоколадово.После ентусиазирани баби започнаха да му дават,
но се оказа че му излизат пъпцичи по дупето.И пак имаме "извинение" - алергичен е.
Някой като му предложи шоколад казва :" Не,няма да ям, ще ми излезат пъпки" и после "Мамо, само мъъъничко ако си взема, нали няма да има?"
Хапва малко и като излезат пъпчиците : "От шоколада.Няма вече ям."  Mr. Green

# 167
А моят син не обича шоколад Rolling EyesКато го почерпят и казва-Аз много не обичам шоколад, но ще си взема. Изяжда максимум половин шоколадов бонбон.Виж сестра му едно от средните шоколадчета хапва, но и тя не му е крайна любителка.

# 168
Браво на вас.При нас няма шанс да сведа сладкото до минимум.Дядо му постоянно носи някакви шоколади,сухи пасти,вафли и други подобни.Обяснявам аз че са вредни,но като никой не ме слуша само си хабя думите.Надявам се като тръгне на ясла и да му се променят навиците с това сладко.И няма да те помисля за мърморана.Все пак приемам критика.Но само когато е градивна,а не хаплива Mr. Green

# 169
Здравейте момичета,колко много съм пропуснала,но нямам никакво време

# 170
  • София
Алма, не исках да прозвучи като упрек, просто се сетих, че може това да е причината за безсънието, пък ти да не си забелязала.
Моя син го ограничавам силно откъм шоколадови изделия. Но останалата част от родата го глези обилно с бонбони и други работи, така че няма нужда и аз да добавям. Като цяло успях да го опазя доста до късно от вреднотиите, защото следвах стриктно схема за късно захранване и кърмих дъъъълго, докато сам не се отби на 2 г и половина.

# 171
  • София
А забравих рецептата за сапгетите, аз вече ги изядох, бяха много вкусни Simple Smile
Знам я от една приятелка, чийто баща беше италианец.
Значи... Сварявате си спагетки и докато се варят запържвате шунка на парченца. разбивате в някакъв съд няколко яйца (аз за една порция спагети сложих 2 яйца) и като се запържи шунката я слагате в съда при суровите яйца. Поръсвате с черен пипер и индийско орехче. Щом се сварят спагетите ги изцеждате и ги слагате в тигана, в който сте запържили шунката, след което изливате върху тях суровите яйца с шунката и подправките и започвате усилено да бъркате. Яйцата се стягат и полепват по самите спагети, става мазничко от олиото, в което сте пържили шунката и... Добър апетит!

# 172
mmm, вкусно звучи! Малката е фен на спагети, ще ги пробвам!

chef Ето сега рецепта за моите любими спагети! Елементарно е, но много вкусно! Сварявате си спагетите. В зехтин запържвате голямо количество нарязан пресен босилек, много чесън и малко солчица! Добавяте в тигана изцедените спагети и ги запържвате и тях! Става уникално вкусно!   chef

# 173
манди, страхотно звучи!   chef Ще се пробва, със сигурност!

Мамчо, аз ги правя горе-долу като твоята рецепта, но си добавям още сума ти неща  Crazy

# 174
Много пишете   ooooh!      аз все нямам време.Все съм на работа , а вечер искам да съм само с детето.Милото всяка сутрин плаче.Иска да стоя при него,не ме пуска на работа.

# 175
Браво за кулинарния ви ентусиазъм!
Аз изобщо не бих готвила, ако не ми се налагаше от време на време, за щастие - достатъчно рядко Praynig. Горката ми бъдеща половинка - ще е принуден да печели достатъчно, за да си позволяваме да се храним постоянно навън Laughing

# 176
  • София
Хехе, Лято, а дано!
Да запържвам спагетите никога не ми е хрумвало! А и се храня разделон енмога да си напарвя тази рецепта - евентуално само тази на мамчо, но бих добавила поне домати и чушки.

# 177
Моите спагети са на печката. Вдъхновихте ме.
В шунката от рецептата на Манди сложих босилек и лук.
Само оставя да ги запържа в яйцата.  Crazy

# 178
  • София
Хаха, с тия спагети... как ви зарибих Simple Smile
На мен пък ми дадоха един проект за един гардероб да правя и ще изкарам някой лев преди РД на Иво и съм окрилена Grinning

# 179
Аз спагети обожавам и опредлено ще опитам рецептите които сте предложили.туку що влезнах във ФБ и видях че Ася ми е предложила приятелство.Приех го,но идея нямам коя е Ася.Може ли малко помощ? Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт