Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 11 874
  • 246
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ася не е ли мамчо?

# 181
.......На мен пък ми свърши хляба и цигарите и ще трябва да ходя до магазина, а ме мързиии. Ще ви помоля, ако някоя живее в Хаджи Димитър, спешно да ми се притече на помощ и да ми донесе цигари, а хляб не, щото ще си правя спагети по една италианска рецепта, много простичка, после ще я споделя Simple Smile
Тъкмо де бях затичала и видях,че вече и спагетите са ометени..Моето слънчице още е при родителите ми...но за това пък съм най-търсената мама на света.Взех и една карта на Дисни меджик бокс и цяла седмица вече...звъни през 2мин да пита какво правя.Не се оплаквам-дори ми е кеф,че някой си мисли за мен..само че не и позвалявам да прекалява-все пок мобилните не са съвсем безвредни...както за нея,така и за мен.

# 182
# 183
  • София
.......На мен пък ми свърши хляба и цигарите и ще трябва да ходя до магазина, а ме мързиии. Ще ви помоля, ако някоя живее в Хаджи Димитър, спешно да ми се притече на помощ и да ми донесе цигари, а хляб не, щото ще си правя спагети по една италианска рецепта, много простичка, после ще я споделя Simple Smile
Тъкмо де бях затичала и видях,че вече и спагетите са ометени..
Ама цигари беше ли ми купила или мислеше само да се възползваш от спагетите?  Whistling

# 184
Ама цигари беше ли ми купила или мислеше само да се възползваш от спагетите?  Whistling
Заради спагетите разбира се...цигарите не са ми слабост- не пуша.Всъщност ти къде точно живееш?

# 185
  • София
блок 140, намира се между 95то училище и 24то училище, точно до ясла номер 58, близо до Фантастико и т.н. А ти?

# 186
Аз съм в другия край-115блок-до 42ро училище....до магазин Европа,но не пречи да се разходя някой ден с малката.

# 187
  • София
добре ми е познат този 115 блок, навремето там най-близката ми приятелка (за Патето - за Лили става въпрос) имаше там квартира, живееше сама още от 15-16 годишна, брат й беше на 12-13 и го отгледахме двете тогава. Историята с нейните родители беше ужасно грозна, чак не ми се разправя. Майка й дори изхвърли брат и и тя си го отгледа, нищо че самата тя не беше пораснала достатъчно. Та.. Тази квартира беше една скапана гарсониера, от която са ми останали най-хубавите спомени, най-хубавото лято и т.н. Там се вихреха едни безкрайни купони, едни музики, един народ.... Горката гарсониера, как не се пукаше по шевовете. Та кики, ако живееш там от дълго време, нищо чудно да помниш данданията. Действието се развиваше лятото на 2004 година.
И няма да е зле някой ден да пийнем по едно кайфе Simple Smile

# 188
Те навързани станаха историите  Grinning

# 189
  • София
Предлагам да си изредим всички бивши гаджета с описание и да проверим дали няма с някоя да се окажем баджаначки Grinning

# 190
Моите са все из Северна България.  Mr. Green

# 191

Благодаря за разяснението!И се извинявам на мамчо  bouquet Hug

# 192
Момичета, криво ми е и се чувствам виновна и незнам какво ще правя докато се изяснят нещата.

От няколко дни забелязвам, че Алекс не ме чува много добре.Цяло лято е все болен, с хреми, възпалени уши, какво ли не.Личният ни лекар беше казал, че ще ни прати на УНГ.И така до преди няколко дни, когато все по-често Алекс започна да ми повтаря: "Какво?" , "Мамо, говори ми по-силно!"  Cry Взехме направление и в понеделник сме на преглед в Плевен.Чувствам се виновна, защото не искам толкова рано да му махат третата сливица и затова все отлагах този преглед.Сега нищо не ми е ясно.Ако наистина има някакъв проблем дали ще е временен или....и аз незнам.Само като се сетя как ми казва да му говоря по-силно и ми се пълнят очите със сълзи.

Лека нощ от мен!  Hug

# 193
  • София
Пате, спокойно като за начало Simple Smile
Първо - оня ден си говорих с майката на едно детенце от групата на Иво в детската. Миналата година по същия начин като твоя Алекс започва да не чува. Оказва се, че събира течност някъде си там в ушичките. Искат да му слагат дренажи за да изтече течността, но тя се заинатява и потърсват друг вариант. Изписват му антибиотик и започват да правят едни упражнения от сорта на надуване на балон, свирене със свирка и подобни, които да повишат налягането в ушите и организма сам да изхвърли течността. Успяват да го оправят по този начин. Тази история за успокоение ти я разказвам.
Второ - На мен на 3 години ми извадиха третата сливица, още помня как повръщах в болницата и не даваха на мама да стои с мен и плачех. Преди това съм боледувала постоянно от бронхити, хреми и нам си кво. След махането на сливицата и до ден днешен не боледувам почти. Не съм сигурна каква е функцията на тази сливица, но май не е кой знае колко опасно да я извадят.
Трето - моя Иво боледува много често, това беше и една от причините да почна да си работя от вкъщи. Той боледуваше зимата направо през 2 седмици и получаваше едни усложнения с хрипове всеки път и все се налагаше да му правя инхалации с вентолин и сиропа за кашлица си го купувах на стекове... Доктора, който му помогна (а аз го водих при кви ли не препоръчани лекари) го лекува и до сега, само дето сега си боледува нормално без усложнения. Ако ви се наложи да идвате до София за прегледи, ти го препоръчвам - Д-р Субев се казва, ще дам и телефон в случай, че трябва. Ако има значение - подкрепя дъъъългото кърмене, късното захранване и лекува с хомеопатия, много е съвестен и внимателен, взима 15 лв на преглед. А ако се стигне до операция, добри отзиви съм чувала за УНГ отделението в Първа градска болница. Самата аз там ми вадиха и третата и години по-късно другите сливици.
Дано да не се наложи операция, де... Стискам ти палци и дано съм ти била полезна.

На мен пък БНД ми написа смс (щото не му вдигам телефона от 2 месеца), който започваше с "в момента правиш нещо, което после цял живот няма да можем да оправиМ" и това много ме учуди. Защото обикновенно ми обяснява, че с това, което правя (да не му вдигам тел.) ще се стигне до там, че ще пострадам, ще видя аз какво ще стане и т.н. подобни заплахи. А сега използва "оправим", Подозрително не-агресивен смс, чак не ми се вярва.

Аз трябва да ходя да се подписвам в бюрото по труда Sad Много тъпо. Ще се наредя там на едни опашки заедно с народа от Кремиковци и ще изгубя 2 часа в чакане за 5 секунди подписване. Ама няма как. Още 2 месеца и повече няма да се знаимавам.

Егати дългия пост направих..
Пожелавам ви лек и успешен четвъртък!

# 194
Добро утро, момичета!

Манди,благодаря ти много.Нещо подобно исках да чуя.Ще видим какво ще стане в понеделник и ако не съм доволна
от прегледа може да дойдем и до София.

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт