Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 12 172
  • 246
  •   1
Отговори
# 150
Моят ден минава много по-скучно от вашите.
Ставане в 9.00,борба за събуждане на малкия до 9.30.Закуска,аз пия кафенце докато малкото се събуди.Излизаме за час навън(ако е топло за повече).Прибираме се,слагам на малкото да обядва.Мие ме се,после го слагам да спи.Докато той спи аз готвя,чистя,пера,простирам,зареждам миялната с чинии.Ако ми остане време чета някоя книжка или се вясвам на компютъра за малко.После той се събужда,пак правя следобедна закуска.Обличаме се и пак навън за час-два.Прибираме се четем някоя детска книжка или си играем с нещо.Баща ми се прибира, вечеряме, къпем се и по леглата в 22.00часа.караме се с малкия до 23 часа(не иска да заспива) и аз гледам някой филм.И всичко се повтаря всеки ден.Но от 15-ти няма да е така Simple SmileПламен тръгва на ясла и ще видим как ще си разпределя ползотворно времето.

Вдигай го по-рано и ще заспива по-рано! Тествала съм го, при нас действа Simple Smile)) Така имам повече време за мен, без ангажимент към малката, защото тя вече спи! А и нали ще трябва да свиква с ритъма за детската ясла, закуските са в 8.30 Simple Smile

# 151
  • София
Алма, като си вкъщи с детето, няма начин, така е... Аз си спомням с ужас за тези сиви и еднакви и скучни дни. А сега с тази работа отвкъщи се плаша да не стане подобно в един момент. Но ще стискам зъби, защото така е най-добре за всички.

Вени, не си ме обидила. Ти пък Simple Smile)) Аз не се обиждам, ама си представях тъмния балкански субект като висок, дебел, черен, с много брада чак до под очите и косми навсякъде мъж. Пък Иванчо ми е нежничък Simple Smile Косми няма само едни огромни мигли, само дето е висок, а да не ти казвам колко му е бяла кожата, която се вижда около луничките. Ама така е, като се разпространяват непрофесионални снимки Grinning Мечтая си да му родя дъщеря (тя по-скоро ще е моя Simple Smile)))) и да бъде негърско къдрава, с огромни мигли и цялата в лунички...

# 152
Манди, ти определено си влюбена, за което достойно ти завиждам Simple Smile)) Дано в подходящия момент си имаш най-къдравото момиченце, с най-чаровните лунички и най дългите мигли! Пожелавам ти го от сърце  Hug

Алма, и аз си спомням с ужас за тези дни, в които поне ходех на лекции и се разнообразявах малко повече, но пак си беше отегчително и подтискащо! Много е хубаво да работиш Simple Smile

# 153
Моят ден започва със ставане в 6:30, докъм 7 трябва да съм се изкъпала, нагласила дрехи и да събудя Евангелина. В 7:15 излизаме с баща ми и я караме на ясла, после той ме връща у нас да се дооправя.
Имам точно 15 минути да се гримирам, облека и в 7:55 излизам от нас, за да си хвана автобуса.
На работа съм към 8:15, пием кафе с колежките до към 9 без нещо.
ПОсле работя. Превеждам, устно, писмено, както дойде; тия дни правя едни покани; преди това две седмици се трудихме да направим една сензорна градина за децата ни с увреждания от Могилино, то беше боядисване и чудо; ровя из интернет да търся разни неща, които да са ни полезни в работата и така.
Към 17 и нещо си тръгвам и отивам за Ева. Ако не отида аз, а баща й, аз се прибирам, той я взема и ми я носи към 20 часа.
Следват вечеря, филмчета, бърборене, баня, гушкане, тя заспива към 22-23 часа, аз си ровичкам из форума или гледам нещо по ТВ.
И така.
От другата седмица започвам и в университета да ходя на лекции и на упражнения, че нали съм първокурсник, та ще видим кое къде ще вместя.

# 154
Аз пък не помня в периода на майчинство да съм скучала или дните да са ми изглеждали еднакви. Всъщност, имаше и такива моменти, но не бяха много. Изчетах един вагон с книги и навъртях такъв километраж от разходки, че просто нямаше на къде повече Sunglasses

# 155
Много пъти съм сазвала че периодите на майчинството са ми били едни от най-хубавите. Скъсвах се от разходки, бродирах гоблени,.....какво ли не, децата ми не бяха от ревливите и си успоредно със всичките ми занимания си почевах прекрасно. Наложи се да прекъсна и двете майчинства, за което и днес съжалявам, но няма как да върна времето назад

# 156
  • София
Манди, заблудата ми идва от брадата навярно, а иначе представата ми за тъмния бълкански субект се изчерпва с по-тъмния цвят на кожата - от тия дето не горят от слънцето. Пожелавам ти момиченцето - млада си имаш време!

# 157
И аз се присъединявам в пожеланията за къдрокосата мъничка!

# 158
Мамчо,това зверче не иска да става по-рано.Днес с мъка го събудих в 8 часа.Мрънкаше до 8.30ч.И вече не знам къде да го заведа да се разхожда.Видяла съм се в приключение.Колкото до книгите-Лято,и аз прочетох доста книги.Сега чета "Захир" на Коелю.но въпреки книгите ми е едно и също.Даже понякога се чувствам като прислужница.Но и на моята улица ще изгрее слънце. Wink

# 159
Момичета, не работите ли?  Mr. Green
Голямо писане!  Laughing

Манди, и аз си мечтая за момиченце  Heart Eyes Детска мечта, която все още живее в мен.
Мъжът, с когото съм в момента мечтае за момче.Аз му казах, че не искам синове вече.
Той се натъжи ( по детски ) и примирено ми каза, че тогава ще играе футбол и ще
лови риба с Алекс, пък ние да си обикаляме магазините.Тогава го заобичах още повече.

Моят ден.
Почти всяка сутрин се събуждаме по-късно отколкото трябва( мъка ми е вече, не се научих да ставам рано  Tired ).
Та, ставаме около 8,10.Оправяме се до около 9 без 10.
До 9 часа Алекс е в яслата, аз вече съм си на работното място.Кафенце, форума и после вече усърдна работа.
Така до 16,30.Вземам Алекс, разхождаме се, ходим да играем на стадиона, пързалки, ако е по-кротък пия кафенце някъде.
Тези дни ходихме и до един клуб.Голямо улеснение за студените дни.
Прибираме се.Алекс дивее, аз се опитвам да направя нео за вечеря.
Старая се до 21,30-22,00 да е вече заспал.
Тогава е моето време-компютър, глезотийки.
Ако имам ходене до моят приятел графика е по-натоварен  Laughing

# 160
  • София
Бе стига сте ми пожелавали момиченца, рано ми е още. Иначе, благодаря ви Simple Smile

Първо трябва да си завърша образованието, а още деца после.

Алма, оставяй го да си спи колкото иска. На мен ми е най-мъчно за Ивайло като не се наспива заради градината и винаги като имам възможност го оставям да спи бзразборно. На горкия му се появяват сенки под очите и става ужасТен като не се наспива системно. След което се разболява. Пък твоя хубавец като тръгне на ясла ще видиш как ще заспива вечер в 9 на дивана пред телевизора.
А иначе можеш да се опиташ да му намалиш следобедния сън и това да допринесе за по-ранно заспиване вечер.

На мен пък ми предстои рожден ден на Ивайло след няма и 2 месеца и още от сега съм почнала да го мисля. Ще му го направя в клубче. Миналата година оставих 300лв само в клубчето, отделно вкъщи и за подаръци... А баща му даде 50 лв, дори не му купи подарък, ми му даде пари. Ама се чувствам горда, че успявам да му осигуря такива неща и то сама. Мисълта ми е, че ще почвам да събирам пари от сега, щото тва си е половин заплата, даже повече, но много искам да го направя.
Вие гордеете ли се със себе си като установите, че се справяте с такива разходи свързани с детето и не са ви нужни скапаните пари на скапания баща или само аз съм такъв нарцис? Ето това лято не работих, но от време на време изпадаше по някоя поръчка и успях да събера пари и да го обзаведа за детската с дрехи и обувки и се почувствах супер, щото сама го направих въпреки трудностите.

Пате, той и Иван нещо ми обяснява, че искал още едно момче (един вид освен мойто съществуващо), ама щял да е съгласен и на момиче. Ще кажеш, че си правим бебе та сме се заговорили за такива неща  hahaha
Бе ти къде работиш? от 9 без 10 до 9 успяваш да заведеш Алекс на градина и да се озовеш на работното място...?

# 161
Да, Манди, определено се чувствам добре като осигурявам това, от което има нужда Алекс.
Баща му още няма намерение да дава издръжка, а на мен хич не ми се занимава да го правя.
Защото после знам какви изречения ще има."Аз ти давам 80 лв(примерно) ти какво си направила?"
 Tired

# 162
Като заговорихме за деца,вижте какво сътвори моя Убавец докато се опитваше да хапва сам течен шоколад  Mr. Green
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30514859&l=2b26b2a18b&id=1551556235
(трябва да си оправя настойките на телефона,че снима лошо за което се извинявам)

Влезнала ми е една песен в главата и нямаизлизане от там.Поздравявам ви с нея.На който му се слуша де.
http://www.vbox7.com/play:135cb1ba

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 12:39 от *Alma*

# 163
Като заговорихме за деца,вижте какво сътвори моя Убавец докато се опитваше да хапва сам течен шоколад  Mr. Green
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30514859&l=2b26b2a18b&id=1551556235
(трябва да си оправя настойките на телефона,че снима лошо за което се извинявам)
Алма, как ще ти е еднообразно с такова детенце?  Laughing

# 164
  • София
Алма, не му давай шоколад и сладки неща, ако искаш да заспива по-рано, те го превъзбуждат. Моя син яде нещо сладко само до обяд, че иначе цяла нощи играем карти Grinning Grinning Grinning
А песента е много яка, не я бях чувала.

На мен пък ми свърши хляба и цигарите и ще трябва да ходя до магазина, а ме мързиии. Ще ви помоля, ако някоя живее в Хаджи Димитър, спешно да ми се притече на помощ и да ми донесе цигари, а хляб не, щото ще си правя спагети по една италианска рецепта, много простичка, после ще я споделя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт