Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 12 181
  • 246
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Бившия свекър иска да купува колело за Иво за рожденния ден, който е ноември. И се разбрахме аз да открия колело, той само да даде пари, защото на него първата му мисъл е да отиде на Илиенци и да купи някое дето е боклук (някак си не може да различи скапаното от не-скапаното). Та вижте какво харесах: http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Dunlop+Ruby-723035.aspx
Много ми допадна, май се води момичешко, ама не си личи Simple Smile По несигурни проучвания, като го включа в обща поръчка от този сайт ще ми излезне около 45 лири всичко, което е около 105 лв. Мисля си, че е оферта Simple Smile

Лято, и аз си мечтая да живея в малък град. Най-вече в Троян, щото там имам баба в едно близко село... Мразя София.

Е да ви се невиди, не мога да си постна поста бе, само публикувате ли публикувате  Mr. Green

# 76
Добро утро и от мен.
Портокалова Троян е спокоен град, но там няма какво да правиш. Нито работа, нито забавления за детето. Аз съм от там. Mr. Green Затова останах в Ловеч. А толкова много искам да се махна от тук. Но не става. Няма къде да отида. в голям град, малката е още много малка  Joy Ни ясла, ни градина мога да и уредя. Чакам да стане на 6 и изчезвам. Боже колко дълго ще чакам  ooooh! Сега се чудя как да му направя на детенцето рожденния ден с минимум средства, а да е незабравимо. Не че тя ще помни нещо де.
Навън вали, а трябва да изляза. Ох, много е гадно, когато години наред си свикнал колата да е отпред, сега да си с кракомобила. Не че се лигавя. Приемам предизвикателството да си направим разходка под дъжда с дребната. Може пък да ми подейства пречистващо на черните мисли. Не искам да се самосъжалявам, а от време на време го правя. И се мразя за това.

Имайте успешех и усмихнат ден момичета   bouquet

# 77
  • София
Добро утро и от мен.
Портокалова Троян е спокоен град, но там няма какво да правиш. Нито работа, нито забавления за детето.
За работата - уча Дървообработване и производство на мебели и съм проектант-дизайнер на мебели, пък половинката е мебелист... уредени сме  Mr. Green

# 78
Добро утро и от мен.
Портокалова Троян е спокоен град, но там няма какво да правиш. Нито работа, нито забавления за детето.
За работата - уча Дървообработване и производство на мебели и съм проектант-дизайнер на мебели, пък половинката е мебелист... уредени сме  Mr. Green

Party Party Party
Ще ме вземеш ли при теб на работа  Mr. Green

# 79
Добро утро и от  мен момичета ..... Черпя ви малко по-късно кафе , че аз сега идвам  в офиса ( ходя на физиотерапия ) !
За малките  градове съм съгласна , че са спокойни но няма много развитие там човек - а и за детето няма чак толкова забавления - аз съм израснала  в Айтос ( иначе родена в Пловдив ) сега от 1995 съм си  в Пловдив и си го харесвам много !  Peace

# 80
Добро утро и от мен.
Мандииии , аз работя  във фирма за дървен материал  smile3521 smile3534

# 81
Манди, колелцето си е направо далаверка! И аз се замислих дали да не взема на моя бандит, но ще бъде чак на пролет.

Охооо, щом ще въздишаме по мъже, не мога да не се включа с този: http://superstars.dir.bg/_files/t5_2564248.jpg
Просто няма по-голям чаровник за мен! И не се опитвайте да ми го отмъкнете  Twisted Evil

# 82
Арлена ...никой няма д ти го отмъкне - добре  че по моя триволтовия Джон малко въздишат - САМО АЗ въздишам най-много!!! Crazy Flutter

# 83
  • София
то пък ся всички ще се окажем колежки Simple Smile)))

Стелс-Белс, марш веднага в сладоледена къща Афреддо, срещу пощата! Тя е на брат ми Grinning
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/AFREDDO/148797306003?ref=nf ето тук можеш да видиш дори един репортаж със самия ми брат, който повтаря все едно и също, но аз си го обичам... пък и лигите ми изтекоха по сладоледа в клипчето Simple Smile

# 84
то пък ся всички ще се окажем колежки Simple Smile)))

Стелс-Белс, марш веднага в сладоледена къща Афреддо, срещу пощата! Тя е на брат ми Grinning
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/AFREDDO/148797306003?ref=nf ето тук можеш да видиш дори един репортаж със самия ми брат, който повтаря все едно и също, но аз си го обичам... пък и лигите ми изтекоха по сладоледа в клипчето Simple Smile
ОООО ...ще идем там !! Peace Peace Peace

# 85
  • София
Пате, вярно бе, забравих го, но може би, защото не е баш моя тип. Иначе преди съм си падала по мъже като Харисън Форд, после и по Вал Килмър..такъв тип мъже.

Аз също съм имала период буз секс и точно така гледах и аз мъжете - с течащи лиги.

# 86
Момичета ето че намерих малко време да се вмъкна!
Какво ще кажете за Вин Дизел - този тип направо ме подлудява,а какъв глас има...влюбена съм в гласа му...
Не мога да се измъкна от работа,едната колежка е на обучение,а така ми се пие кафе,пийнете и за мен.
Относно градовете,харесвам градове като Пловдив,София ми се струва прекаленно голяма,а родният ми град прекаленно малък и доста клюкарски... в големите градове определенно има по голями възможностти и за нас и за децата...
Чао отваря ми се работа...

# 87
Лелеее,докато се усетя да пусна моя любим мъжж и вече си говорите за обувки и сладоледени къщи.Но аз ще изнахалствам и ще ви покажа моя любим мъж.Ако щете ми вярвайте като го видя и забравям всичко.

Пате,видях че си писала,че нямаш общи теми с несемейните ти приятели....Лошото е че аз до преди седмица с моите несемейни имах теми на разговор.Даже ми беше приятно с тях.Но сега....Надявам се да е нещо моментно,защото наистина не искам да ги губя.

# 88
Не се притеснявайте че на този етап нямате какво да си кажете с тези приятели .... Не е за дълго това! Ако не искате да ги губите като такива все ще се намерят общи теми за разговор!
Алма ...тоз мъж ...мммм Flutter Embarassed има супер загадъчна физиономия  Flutter

# 89
Благодаря ти Стелс HugТова което каза определено ме обнадежди.А колкото до Вин Дизел... Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesАко ми падне няма да му простя EmbarassedАз обожавам едри мъже с лош поглед.Обичам мъжа да всява респект.А Вин е точно такъв.

Общи условия

Активация на акаунт