Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 12 159
  • 246
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ох, ето ви моя любимец, макар че има и още един...

Колин Фарел е готин, ама верно ли ги сменял често...ама хич не обичам да разбирам такива неща за мъже, които харесвам!

# 61
Малей, я гледай ти, лошото време имало и хубави страни, 5 страници навъртяхме днес  Simple Smile
Че и какви хууууубави тез страници ...  Crazy

# 62
Ох, колко сте изписали. Аз чак като сложа детето да спи ще мога да чета. Сега сме под пара.

# 63
Венииииии, с Джош нацели моята десятка  Crazy Crazy Crazy Обожавам го!

А  Уентуърт  и него много го харесвам, но си имам друг любимец от Prison break.После ще показвам, че Алекс вилнее  Crazy

# 64
  • София
хехе, Пате, няма странно съвпадението! Показвай кого предпочиташ от призъна, че освен за другия брат, за никого не се сещам.

# 65
  • София
Е вие какво сте направили днес бе хахахахха

Направо ме разбихте, как успяхте 5 страници да запълните.

Аз днес цял ден изкарвах едни 30 лева, ама накрая ги изкарах Grinning

Ето един предпочитан мъж http://shoprisingstars.com/images/bruce%20willis%20%2815%20jan%2 … 29%20-%208x10.jpg
Малко ми е старичък, ама кво пък Simple Smile

# 66
Манди, старичък, но няма да му простя  Laughing

Вени, как не можеш да се сетиш!Сукре! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Стелс, конкретно град ли искаш?  Laughing
АХА ... дека  ще е ??? Rolling Eyes
В момента съм в Левски.Иначе се очаква да е Павликени.От трън, та на глог. Даже и по-висок.

# 67
  • София
Пате, тоз (не го знам как се казва) дет си го постнала си го бива...

Тази дискусия и показване на мъже ми напомня, едно време като изкарах някакъв по-дълъг период без секс, примерно година, даже повече и към края вече всеки мъж ми се струваше красив и като видех на улицата някой, направо го събличах с поглед и си бършех лигите. Гледах разни сериали и всеки от героите беше обект на моето желание Grinning Grinning  Направо ме беше срам от мене си...

# 68
Аз и Вени като го знаем и си мисля, че всички го знаете  Laughing
Амури Ноласко се казва момченцето  Mr. Green Играе в Бягство от затвора.

# 69
  • София
Това пусто бягство от пустия затвор, така и не можах да го гледам и не ми стана интересно.
В момента гледам KYLE XY, много ми е интересен, почти го изгледах Simple Smile

Забравих да се похваля какви обувки си взех от ларедут
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-petit-talon.aspx?product … &numberpage=1
и то само 24 лв ми излезнаха с всички такси, а и тов ами беше първата покупка от там и останах много доволна, обувките дори ми стават Grinning

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 23:15 от Манди Портокалова

# 70
Това пусто бягство от пустия затвор, така и не можах да го гледам и не ми стана интересно.
В момента гледам KYLE XY, много ми е интересен, почти го изгледах Simple Smile
Ух,как не е интересно.Значи не си започнала да го гледаш както трябва.  Naughty

# 71
Момичета какво правите направо ме шашнахте!
Като стана въпрос за мъже направо забравих - и за моят напрегнат понеделник и за лошото време дори и настинката ми мина!
Пожелавам успешна седмица на всички!

# 72
Добро утро на всички!Пожелавам ви приятен ден!
Минавам от тук на бързо защото закъснявам за работа.
Вечер много късно се прибирам,но днес ще намеря време да се вмъкна...
Чао!

# 73
Добро утро!
Манди, хубави обувки, честито! Sunglasses
Пате, аз някой ден... когато детенцето Heart Eyes ми е голямо и самостоятелно; след като съм се потрудила порядъчно, ще си хвана багажчето и мъжа Heart Eyes под мишничка и ще отидем да живеем в най-малкия град на света. Ще си гледам кучето Heart Eyes как бяга из градината, ще си засадя рози, ще се науча да меся хляб, ще пием кафе прегърнати и ще бъде прекрасно Heart Eyes! (определено се чувствам привлечена от малките населени места)
RoZZi80 , лек работен ден! Peace

# 74
Кафенце?

Добро утро! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт