Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 12 158
  • 246
  •   1
Отговори
# 45
Ели,той брак ми предложи преди време,Даже 2 пъти.Аз все отлагам решението, защото не съм готова на такава стъпка.
А съвместното съжителство пак ми се вижда сложно заради Алекс.Защото все си мисля какво ще причиня на него с една бъдеща раздяла(пу-пу).Но той се отнася прекрасно с него..
А аз къде живея....Много сложна работа.Поне 3 нощи спим при въпросният мъж(който е от друг град  Crazy ).През остналото време съм в леля ми.То моите истории са романи.Скарана съм с баща ми, защото не одобряваше връзката ми с БНД и по неволя съм с леля. И точно защото не съм си никъде "у дома" си мисля, че съвсем скоро везните ще наклонят и ще се съглася на въпросното съвместно съжителство.
Единственият ми страх в момента е това, което казах по-нагоре - какво ще причиня на Алекс, ако пак не съм избрала подходящия.

# 46
Ели,той брак ми предложи преди време,Даже 2 пъти.Аз все отлагам решението, защото не съм готова на такава стъпка.
А съвместното съжителство пак ми се вижда сложно заради Алекс.Защото все си мисля какво ще причиня на него с една бъдеща раздяла(пу-пу).Но той се отнася прекрасно с него..
А аз къде живея....Много сложна работа.Поне 3 нощи спим при въпросният мъж(който е от друг град  Crazy ).През остналото време съм в леля ми.То моите истории са романи.Скарана съм с баща ми, защото не одобряваше връзката ми с БНД и по неволя съм с леля. И точно защото не съм си никъде "у дома" си мисля, че съвсем скоро везните ще наклонят и ще се съглася на въпросното съвместно съжителство.
Единственият ми страх в момента е това, което казах по-нагоре - какво ще причиня на Алекс, ако пак не съм избрала подходящия.
Стига Пате ...ако всеки път със страх мислим дали детето ще приеме мъжа до теб ...за евентуалната раздяла ....Къде оставаме НИЕ тогава ???
И аз имах такива страхове относно детето, после започнах да си мисля ако се скараме с новия и се разделим малкия много ще страда защото много се  сближиха .... В крайна сметка спрях да  мисля за това - Обичам този човек , Той ме обича , Детето се чувства  добре и хич не мисля за евентуални раздели .... Не мисля и за брак ама скоро го подочух как каза на приятеля си догодина да се стяга за кум ...  newsm78 Rolling Eyes Shocked ама си затраях  защото аз предложение от него нямам ...а и хич незнам как ще реагирам .... Rolling Eyes

# 47
.... Не мисля и за брак ама скоро го подочух как каза на приятеля си догодина да се стяга за кум ...  newsm78 Rolling Eyes Shocked ама си затраях  защото аз предложение от него нямам ...а и хич незнам как ще реагирам .... Rolling Eyes
Mr. Green Думам ти дъще, сещай се снахо!!!

Знам Стелс, така е...

# 48
Патенце, то тогава вие почти си живеете заедно, а и както казваш, щом си при леля си, може би не се чустваш много на място. Действай тогава, не го мисли, докато не опиташ няма да разбереш  Hug

# 49
Покрепям Елеонора - Докато  не опиташ няма да разбереш ...пък и  какво толкова  newsm78 Аз бих опитала на твое място ....  Peace

# 50
Както ме убеждавате скоро май ще съм с различно жителство. Laughing

# 51
Както ме убеждавате скоро май ще съм с различно жителство. Laughing
Дека ще  е то ? ....щото аз съм сигурна че ще е друго жителството...
Изплюй камъчето ?  Flutter Crazy

# 52
# 53
Ех, Лято, не те ли е срам.Изкапах ми очите по номер 3,6,8,9  Crazy Embarassed
Особено Колин Фарел ми е слабост. Blush

Стелс, конкретно град ли искаш?  Laughing

# 54
Не, Пате, много ми е кеф даже Peace
Гледам мъже, слушам музика и ми дреме на шапката Laughing
(извинете ме, нещо съм превъртяла днес Laughing)

# 55
Само не каза сред свещите сама ли си?  Mr. Green

# 56
Сама съм, мен никой не ме иска ни за съжителство, ни за брак Grinning

# 57
С маслиновите очички какво стана?  Thinking

# 58
Охо, отдавна не е актуален Grinning
Аз като ви разказвах, че имам емоционално наситено лято, вие не ми вярвахте...

# 59

Стелс, конкретно град ли искаш?  Laughing

АХА ... дека  ще е ??? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт