Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 11 880
  • 246
  •   1
Отговори
# 30
Яж бе душко Laughing

# 31
и аз искам да  гУ видААА тоз.... дето си падаш по него!

# 32

Чакам си поръчката Sad

# 33
Nanane, недей само да четеш.Дай да го видим този възлюбен британски  момък.

Лято,приятен апетит!  Hug

# 34
Тук е! Пристигна! Салатката ми! Пицата ми! Ето ги, ето ги!!!!
Животът отново е хубав Sunglasses

И аз съм влюбена (както обикновено) Heart Eyes

# 35

Ето това е един истински мъж. Плакнете очите, момичета! Безплатно е!

Лято, чак и аз се развълнувах!

# 36
Nanane ,за момент си помислих, че съм в темата Мъжът, когото хресвам  Laughing

# 37
Пате, това е част от живота, няма как да се избегне в клюкинките. Ами виж го какъв ми е хубавец. Пу!

# 38
Пате, това е част от живота, няма как да се избегне в клюкинките. Ами виж го какъв ми е хубавец. Пу!
Пу, да не му е уроки!
Пу-Пу!

Лято, на десерт ли си вече?  Flutter Дай малко и насам.

# 39
Алма, що така не ти се пише? Не че и аз нямам такива моменти...

Скучно ми е.Имам нужда от промяна.От нещо което ще ме разведри.В събота излизах с приятели,но усетих че не мога да се забавлявам както преди.Не знаех какво да им кажа,шегите им не ми бяха смешни...Дори  не ми се танцуваше,а аз обожавам да танцувам.Нещо ми става и аз не знам какво е точно.в петък пък ходихме с малкия да си правим изследвания за яслата.Имам чувството че освен кръвта която ми "източиха" са ми източили и настроението.Много шантава работа. ooooh!

Не е лошо като идея да покажем мъжете които харесваме.(това ми хрумна от поста на патето Blush)

# 40
Да, Пате, вече съм на дъъъъъъъъъълго кафе и съм запазила един бонбон Lindt за най-накрая. Навън вали, веят морски ветрове, хвърлат листа, а на мен ми е ухилено Grinning
Ей сега даже и свещи ще си запаля Hug

# 41
Ей, казах без да споменавате морета...Че ще се разплача.Вече съм с есенните дрехи.  Cry
Лято, компания имаш ли си с тези свещи?  Grinning

Алма, горе главата!Есенна депресия!
На мен с приятели, които не са семейни отдавна ми е скучно.Имат си други приоритети, мислят по различен начин. Не че не са ми приятели, но ме е трудно да разтоваря с тях.

Алма, за мъжете.
Аз откакто съм вкюбена нищо друго освен моето момче не може да ми хване окото.Не че е първи красавец, но нали знаеш, пуста любов.И тези пеперуди, Бях го забравила това чувство.
А като стана дума за това.В момента съм в процес на обмисляне дали да започнем съвместно съжителство.  Rolling Eyes

# 42

Не е лошо като идея да покажем мъжете които харесваме.(това ми хрумна от поста на патето Blush)
[/quote]

Ето моя любимец :  Blush Embarassed Heart Eyes http://www.imdb.com/media/rm185244160/nm0000237

# 43
Пате, той ли ти предложи? Как се чустваш относно това? Ти сега с кого живееш, с родителите ти ли?
Уф, че много питам  Blush

# 44
А така Пате ...не му мисли толкоз ...все пак  ще се опознавате по-добре!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт