Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 12 167
  • 246
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от  мен Hug
Толкова много сте писали докато ме няма .... че и се засилих и пуснах новата тема а то имало такава - мноу съм проста  Rolling Eyes
писах на модератора да  я изтрие

# 16
Ох , момичета ...стига сме тъгували .... и аз започвам новата седмица  със стрес - то от  2 седмици мсе все така ....
Таня , не тъгувай - имаш нас - припърва  възможност пиши ....   bouquet
Смехулке , ....ще се оправите .вирус ли  е това???? Така  е и ние  лекуваме синузит  след едномесечен престой  с БНД ама ... ще се оправят нещата  - горе  главата !!!
  bouquet  bouquet Hug Hug

# 17
А на мен ми е много спечено в службата. Направо от сутринта ми пуши главата понеделнишки, дали така ще е цялата седмица ooooh!

# 18
Добър ден.
Събота имах среща с бившият./искаше да види детето/Учудващо за мен цялата ни среща мина мирно и кротко.Спокойни разговори.Променил сее като чели ама малко.
Хубава седмица от мен  bouquet

# 19
Ох, и при мен в офиса се е струпа понеделнишки доста работа, затова минавам набързо и по-късно ще ви пиша Simple Smile)) Лек ден!

# 20
И аз в тон с вас - много тъпо ми започна деня и седмицата.
Не успях да се организирам, 1 час се чудих какво да облека, изтървах автобуса, чаках 1 час друг, закъснях. Не че някой ми прави забележка, ама мразя така  ooooh!
А и това гадно дъждовно време, хич, ама хич не го обичам  Tired

# 21
Това е от времето -сговни ни и настроението   Rolling Eyes Cry

# 22
 txtloves Нещастно влюбена съм.
В един актьор. Искам да се оженя за него и да му народя още 2 деца. Поне. Искам да му готвя, да го задоволявам сексуално, да му изтривам гърба в банята и да му правя масаж. Да си купувам за него еротично бельо и да ходя само по престилка из къщи, пак за да го радвам...
Но любовта ми не е споделена. Той си има приятелка и дете от нея. Ще чакам да я напусне. Той явно переодично ги сменя....

# 23
txtloves Нещастно влюбена съм.
В един актьор. Искам да се оженя за него и да му народя още 2 деца. Поне. Искам да му готвя, да го задоволявам сексуално, да му изтривам гърба в банята и да му правя масаж. Да си купувам за него еротично бельо и да ходя само по престилка из къщи, пак за да го радвам...
Но любовта ми не е споделена. Той си има приятелка и дете от нея. Ще чакам да я напусне. Той явно переодично ги сменя....

Искаш да си период от живота  му ли??? Я се огледай за друг актьор  bowuu bowuu

# 24
Това е от времето -сговни ни и настроението   Rolling Eyes Cry
Уф, знам, а като си представя, че следващите месеци до към май ще са все такива - студени, мокри, мрачни  ooooh! ми иде да емигрирам нейде из Латинска америка.

# 25
Цитат
иде да емигрирам нейде из Латинска америка
Всяка зима мечтая за топлите страни. Мразя яяя Crossing Arms

# 26
Искам да бъда прашинката на британската му шапка... Въздъъъх!  Heart Eyes

# 27
аз обичам Зимата само ако съм в следната  ситуация - Пред камината с питие, вън да вие вятър и да бръска  сняг а аз да  съм напълно спокойна за всичко - да не мисля за работа , дете ...и прочее Ама туй не може да  стане ....
И аз мечта я за топлите страни .... и вече ги мразя защото никога и кракът ми не е стъпвал там ....
Тук във Филибето пак се зачерни и всеки момент  ще почне д а вали , мразя локви , мразя чадъри ( освен тези на плажа ) .....
Мноу ми  е тъпУ  Confused Rolling Eyes

# 28
Nanane,  Joy кой е този актьор.Покажи ни бъдещият си мъж, моля те!  Laughing

И на мен днес ми е малко криво.Явно защото е понеделник, а и на всичкото отгоре времето е отвратително.

Стелс, не споменавай плаж, моля те.Още по-тъжно ми става.

# 29
Глааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааднааа съм #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт