Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 11 874
  • 246
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Привет! Това, което ще напиша няма да се хареса на мъжа ми, но той сам си го направи. Само идва в офиса / за протокола - незнаеше къде е тоя офис, докато не се появи другия/ и иска да го прегръщам. Много съм му липсвала и имал нужда от мене. Ами хубаво, ама аз като не искам! Аз ходех ли до неговия офис да го карам да ме прегръща?! Напротив, като разбрах, че има друга, спрях да искам, каквито и да било, нежности от него. Просто си давах сметка, че неможеш да обичаш едни човек и да се прегръщаш с друг - просто е ненормално това. Но той сега не го разбира!
Незнам какво да правя?

# 196
  • София
Ми.. ако не разбира от кротка дума, накрая ще ти писне да се опитваш цивилизовано да го отпратиш и ще го изриташ псувайки след него. Аз поне така направих с предишния си приятел, с когото се опитвах да се разделя 4 месеца и все му обяснявах, ч ене го обичам и не го искам, ама той - НЕ! и се беше залепил за мен като ваденка. Накрая го намразих и супер грубо го изгоних. Не съм такава, но вече нямах друг избор. Не че е хубаво така Вени, ама ако не спира да те преследва.. И в крайна сметка, човек не може да те накара да прегърнеш някого на сила, просто се крий от него докаот не му стане ясно, че няма да я бъде тая.

# 197
  • София
Лошото е, Манди, че това не е приятел, а бащата на децата ми и немога просто да го отрежа веднъж за винаги. И никога да не виждам или нещо такова. Просто нестава. А той живее с мисълта, че нещата ще се опарвят - това е най-новата му теория - вярата му е достатъчна, за да се върна при него. И  неможе да осмисли, че за мен може да не е така. Наистина имах моменти на криза, в които се разчувствах, но...те отминават и после си е същото.
Знам, че ще прочете това и дано разбере по-добре нещата. Най ми е странно, котаго иска да ме прегръща непосредствено след като съм се върнала от среща?! Сякаш съзнанието му изтрива факта, че има друг!

# 198
Ох, момичета, сутринта чух една песен по радиото и нямам търпение да я споделя с вас!

http://www.youtube.com/watch?v=VsNbhwSXDB8

Вени, не се поддавай на неговите моменти на слабост!

Пате, не се притеснявай предварително, преди доктор да го е видял и казал какво му е! Само ще си навредиш, опитай да не мислиш за това!

# 199
  • София
Вени, знам че не е същото... Освен че ти досажда и те дразни с това си поведение, ако той наистина вярва във варианта да се съберете, ще остане дълбоко разочарован когато най-накрая осъзнае, че няма да стане (например на сватбата ти) Grinning

Аз приключих мисията с бюрото по труда успешно, един вид теглиха ми по една майна чиновничките сърдити, аз им теглих по един подпис и се завърнах.

A ето и от мен една песничка, много ми харесва, въпреки че е предназначена за хора със разбити сърца
http://www.vbox7.com/play:a519194e

# 200
  • София
Е, Манди, ти чак ме омъжи пак! Нямам такива намерения!

# 201
Аз пък имам, ама никой ме не ще! Grinning

# 202
  • София
Аааа вие вчера ми родихте дъщеря, омъжването не е чак толкова фатално Grinning

Лято, дай ще те пробутаме на някой, може и някой лев да вземем...

# 203
Аз пък имам, ама никой ме не ще! Grinning

Joy Joy Joy

Много ме развесели с този пост!

# 204
  • София
Мен пък с този :

Аааа вие вчера ми родихте дъщеря, омъжването не е чак толкова фатално Grinning

# 205
Момичета, наздраве! Ние в офиса вече сме на биричка Drunk

# 206
Лято, да ти търсим ли жених?  Mr. Green

Вени, незнам какво да те посъветвам.Опитай се много конкретно да му кажеш, че нищо вече не може да се случи между вас.Въпреки че предполагам, че си ми казала вече...
Но  мъжете са като малки деца  Tired И си мислят, че всяко наше решене е предпоследно.

Ей, Манди, как ми се искаше да я чуя тази песничка, но нещо ми се е прецакало тук и не чувам.

Отивам да почета малко Правилника за безопаснот на движението по пътищата, че изостанах доста от план-графика.

Мамчо, ха наздраве! Предпетъчно ли го раздавате?  Laughing

# 207
  • София
Мамчо, какво работиш? Да не сте професионални дегустатори?

# 208
Мамчо, какво работиш? Да не сте професионални дегустатори?
Joy Joy Joy

# 209
Много сте тихи днес  Thinking

Мамчо, докъде стигнахте с дегустацията в офиса?

Манди, този д-р Събев който спомена в Университетска болница "Царица Йоанна" ли преглежда?

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 15:55 от Грозното Пате

Общи условия

Активация на акаунт