То и на мене ми се ходи пак, тази година изгърмяхме само с една седмица...а обикновено правим по две. Догодина.

Гърция я харесвам, но морето ми е доста солено (то затова е и чисто, де).

Айде, щото си приятелка, и пари за лечението няма да ти взема!

(ние вчера, пък, с Ноеми обмисляхме кога и как бихме могли съвместно да посетим РусИ...
)
включете го и него в списъка ,моляяяя 
И аз подкрепям колежката по-долу за пиенето

Ох, тържествено обещавам следващото пътуване за Кърджали да включва кафе в Асеновград!

И то пак херп ангина. Аз ли не съм знаела какво е това херп ангина? Как така 4 пъти 
, решихме да останем тук. Еми попаднахме точно, ама точно на хубава работа, ама българска. Хотел 4 звезди, със страхотно разположение и собствен плаж, ама като хванали да пестят от всичко... Тоалетната хартия - най-най-мизерната, матраците - едни избушени, едни стърчащи пружини, синини имам още от там
, в ресторанта - на 10 маси една солница, кафемашините 2, та сутрин пред кафето опашки, по половин час чакаш... Абе българска работа, безумие...
Благодаря съм вече. Да не говорим, че цената излиза същата. Малко е по-далечко, ама се преживява като видиш кристалната вода.
(ние вчера, пък, с Ноеми обмисляхме кога и как бихме могли съвместно да посетим РусИ...
)
Днес се оплака, че го болят краката. Вероятно е гаден вирус с болки в мускулите.

, решихме да останем тук. Еми попаднахме точно, ама точно на хубава работа, ама българска. Хотел 4 звезди, със страхотно разположение и собствен плаж, ама като хванали да пестят от всичко... Тоалетната хартия - най-най-мизерната, матраците - едни избушени, едни стърчащи пружини, синини имам още от там
, в ресторанта - на 10 маси една солница, кафемашините 2, та сутрин пред кафето опашки, по половин час чакаш... Абе българска работа, безумие...
иначе си спят на земята на матраци, ТВ е върху кашон и т.н. Така че, Диди, никак не си се мотала с таз една година.
(както всички деца успяват на майките си)
Препоръчани теми