Лятото толкова бързо отмина, ЯНУАРЧЕТО вече тръгва на градина!

• 13 730
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Току що видях, че не съм качила всички снимки, довечера ще пусна втора част. Peace
То и на мене ми се ходи пак, тази година изгърмяхме само с една седмица...а обикновено правим по две. Догодина. Party

# 91
  • София, Лагера
Добре де, само аз ли съм фен на нашето море?  Rolling Eyes newsm78
Не че не харесвам Гърция, ама не съм кой знае колко впечатлена от там! А относно Турция - хич не ми харесва! (само обслужването ме кефи там)

# 92
Добре де, само аз ли съм фен на нашето море?  Rolling Eyes newsm78
Не че не харесвам Гърция, ама не съм кой знае колко впечатлена от там! А относно Турция - хич не ми харесва! (само обслужването ме кефи там)

И аз Peace Гърция я харесвам, но морето ми е доста солено (то затова е и чисто, де).
Аз набързо само да ви кажа, че резултатите са ми перфектни и поне по тези показатели няма причина за витилигото...Сега ще ходя на консултация да видим как ще се борим Tired

# 93
  • София
...Сега ще ходя на консултация да видим как ще се борим Tired

Ще се борим с.... пиене!  Crossing Arms Айде, щото си приятелка, и пари за лечението няма да ти взема!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А рецептата се изпълнява навсякъде от лица над 18 години!  Joy

# 94

Ще се борим с.... пиене!  Crossing Arms Айде, щото си приятелка, и пари за лечението няма да ти взема!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А рецептата се изпълнява навсякъде от лица над 18 години!  Joy

Над 18, но до 25, нали? Все пак ефект трябва да има  Mr. Green

# 95
...
Като ви чета и си мисля - защо не се записах в София  Crossing Arms

Айде, де!  smile3508 (ние вчера, пък, с Ноеми обмисляхме кога и как бихме могли съвместно да посетим РусИ...  newsm53 )
А Асеновград  newsm78  включете го и него в списъка ,моляяяя

# 96

Аз набързо само да ви кажа, че резултатите са ми перфектни и поне по тези показатели няма причина за витилигото...Сега ще ходя на консултация да видим как ще се борим Tired

Браво,това е хубава новина   bouquet  И аз подкрепям колежката по-долу за пиенето Simple Smile

# 97
  • София

Над 18, но до 25, нали? Все пак ефект трябва да има  Mr. Green

Освен вещица, съм и магьосница!  Flutter

Мими,  Hug Hug Hug Ох, тържествено обещавам следващото пътуване за Кърджали да включва кафе в Асеновград!  Flutter

# 98
  • при принцесите
Привет момичета Simple Smile

Благодаря за поздравите и хубавите пожелания Heart Eyes

Както ви се и оплаках обаче, ние сме си болни. За четвърти път последните 3 месеца Tired И то пак херп ангина. Аз ли не съм знаела какво е това херп ангина? Как така 4 пъти Rolling Eyes Да не би на възпаленото гърло вече така да му викат по модерно му Thinking

Ив, браво на вас, че сте толкова бързи. Аз се мотах с обзавеждането цяла година. Не можех психически да се настроя да мисля за всичко наведнъж, затова едно по едно и с паузи. Но и ние вече завършихме, най-накрая.

И аз съм от подкрепящите гръцкото и турското море. Тая година, само заради съобщената вече новина Simple Smile, решихме да останем тук. Еми попаднахме точно, ама точно на хубава работа, ама българска. Хотел 4 звезди, със страхотно разположение и собствен плаж, ама като хванали да пестят от всичко... Тоалетната хартия - най-най-мизерната, матраците - едни избушени, едни стърчащи пружини, синини имам още от там Simple Smile, в ресторанта - на 10 маси една солница, кафемашините 2, та сутрин пред кафето опашки, по половин час чакаш... Абе българска работа, безумие...

# 99
Диди, ето инфо за херпангината - Херпангина е вирусно заболяване. Причинява се от коксаки вируси  А и Б (coksackieviruses), ентеровируси (enteroviruses) и еховируси (echoviruses).  При херпангина обривите са основно по задната част на фаринкса, около и по сливиците, по мекото небце.
 Заразяване с коксаки и ентеровируси се осъществява основно по фекално-орален път (замърсени ръце, храна и прибори). По-рядко е  заразяване по въздушно-капков път (чрез секрети от устната кухина). Възможно е и заразяване от сладководни басейни, които са резервоар на заразата през топлите месеци. Инкубационният период е около една  до две седмици. Честотата на заболяване от херпангина е голяма през топлите месеци (от май до октомври) въпреки, че в България се среща през всички сезони.

# 100
  • София
Аз ОБОЖАВАМ Созопол /и Несебър, но не толкова/, но хигиената е на ниво 0. Миналата година от мръсната вода и пясъка хубаво се бяхме изринали. А бяхме уж на хубави плажове... Stop Stop Stop Благодаря съм вече. Да не говорим, че цената излиза същата. Малко е по-далечко, ама се преживява като видиш кристалната вода.
А морето не е чисто, защото е по-солено, чисто е, защото никой не си изсипва фекалните води в него, без извинение.  Stop

# 101
Айде, де!  smile3508 (ние вчера, пък, с Ноеми обмисляхме кога и как бихме могли съвместно да посетим РусИ...  newsm53 )

Oбадете ми се няколко дни предварително, че и аз русенки ги мисля всеки чевъртък  Grinning

Да се отчета - Любо със сополи и лаеща кашлица от снощи  Tired Днес се оплака, че го болят краката. Вероятно е гаден вирус с болки в мускулите.

Сту, успех с преборването!

# 102
Сту, много ме зарадва, продължавам със стискането на палци!

Диди, съжалявам, да прекъсва вече тази лоша серия!  Confused Hug

Моля посещенията от нерусенки в гр. Русе да се състоят след 18-ти септември тази година  Praynig

Относно детската градина - забелязах едно момиченце, съседче, на което устата му не млъква и е доста дивичко как в градината стои седнало я на пейка, я на столче и една дума не излзиза от устата й! Два пъти я видях и казах на майка й, не мога да я позная там! Тя ми отговори така - така е, защото номерата пред мама там не вървят  Simple Smile

# 103
  • София, Лагера
... Аз се мотах с обзавеждането цяла година. Не можех психически да се настроя да мисля за всичко наведнъж, затова едно по едно и с паузи. Но и ние вече завършихме, най-накрая.

И аз съм от подкрепящите гръцкото и турското море. Тая година, само заради съобщената вече новина Simple Smile, решихме да останем тук. Еми попаднахме точно, ама точно на хубава работа, ама българска. Хотел 4 звезди, със страхотно разположение и собствен плаж, ама като хванали да пестят от всичко... Тоалетната хартия - най-най-мизерната, матраците - едни избушени, едни стърчащи пружини, синини имам още от там Simple Smile, в ресторанта - на 10 маси една солница, кафемашините 2, та сутрин пред кафето опашки, по половин час чакаш... Абе българска работа, безумие...
Ха ха ха, сестра ми си купи апартамента март 2007. Ремонтира го до септ 2008. Оттогава живеят в него, но имат само кухня и мека мебел (защото си я донесоха от старата къща)...  hahaha иначе си спят на земята на матраци, ТВ е върху кашон и т.н. Така че, Диди, никак не си се мотала с таз една година.

А за хотелите в БГ - значи имам бесен късмет, че все попадам на хубави. Ако на някой му се ходи по нашето море, да свирне, давам референции  Laughing (http://presiyan.snimka.bg/other/july-2007.263577.6482613  ,  http://presiyan.snimka.bg/other/july-2007.263577.6482746)

# 104
Селма, мисля че лелите в ДГ ще хванат цаката на Алекс. Все пак имат опит, пък и там няма да му минават номерата, които успява да пробута при теб  Wink (както всички деца успяват на майките си)
  Явно,прозвучах ,все-едно се оплаквам.....
  Ставаше дума за номерцата с лелите в един детски център.И те би трябвало да имат някакъв опит.... Laughing

Ивонска,във вашата градина искат ли детето да е без памперс?В нашата са категорични!И държим Алекс без памперс,за да свиква и се учи,макар,че вече ни е опикал отвсякъде новия ламинат.  ooooh! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт