От 15.09. в ШЕСТИ клас!

• 31 615
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • Plovdiv
Здравейте, момичета! Не остана време, започваме новата учебна. Laughing
Видях и чух да се говори по телевизията за нововъведенията за кандидатстване след 7 клас, та да споделя - http://www.uchenik.com/category/kandidatstvane_7_klas_class_gimn … i_sofia_plovdiv_/. Това, което чух, ако се изпълни, както е замислено е добро. Погледнете и другите линкове. И което е изненада - смятат да го приемат още за тази година. newsm78 Няма да сме първите. Wink

Еййй, Честит Рожден Ден на Симона/на патеричка/ и Георги!  Gift  bigdance2 Здраве, много усмивки и късмет! newsm51

# 16
  • Sofia
Здравейте , момичета  Laughing.  Наближава 15-ти ,и се надявам да пишем по-често.
 Синковеца с нетърпение чака да отиде на училище.
 Днес приключих с последните покупки. Скъса ми нервите моичкия - Защо трябвали нови дрехи? Изчетох цяла лекция по въпроса ,но това не помогна много . Купихме първите неща ,които му станаха , като категорично отказа да пробва повече каквото и да е.
 За кандидатстването - следя и аз. Това ,което се очертава за т.г. не ми харесва много, но ще го видим. Колкото до нашия набор предполагам, че ще има промени в системата ,но - има време, каквото - такова! Важното е децата да си знаят, останалото ще се нареди  Hug.
 Засега желая на всички прекрасна вечер. На започналите училище дечица - спорна година и много успехи!
   bouquet 

# 17
  • София
Хайде и аз да се разпиша.Не съм писала много отдавна...
Най-напред да честитя на всички,които са имали повод за празнуване,с най-добри пожелания!  bouquet
За 15.09-какво да кажа готвим се,но не като в 1 клас. Laughing Купихме раница,тетрадки и разни други пособия,останалото в движение.
Нови дрехи не съм купувала,но търся...Обикновено ходя сама и ако ми хареса нещо и дрехата позволява да се купи без сина ми купувам,ако не с него.Но тогава какво мрънкане настава,не е истина!
На 15.09 ще ходи с дънки и риза.
В тази връзка Али да попитам от къде си купила дрехи,защото ако не ме лъже паметта нашите синове бяха с приблизително еднакви габарити.И не навсякъде в детските магазини има избор на такава номерация.
И след като веднъж си изчела лекцията защо трябват нови дрехи,значи си подготвена заповядай и у нас,не за друго,а за да ми спестиш някоя и друга приказка....Просто не издържам,когато ми се каже "Е какво толкова малко са ми къси ръкавите,а за теб са много важни дрехите!"

Засега Ви желая хубав и слънчев ден!

# 18
  • Sofia
"Е какво толкова малко са ми къси ръкавите,а за теб са много важни дрехите!"
hahaha hahaha hahaha Все едно слушам моичкият  Laughing. Облича блуза от пролетта и ми казва -" А, става ми!" аз :" Как ти става, не виждаш ли ,че ръкавите са ти къси " Shocked., той :" А, и какво от това ,голяма работа!"
 Дънките му купих от магазин на пазара Георги Кирков. Като тръгнеш от цветята нагоре , вдясно .Бях тръгнала до магазина на Рънарс и по път се отбивах тук-там. Има хубави модели за такива като нашите / нито деца ,нито тинейджъри/, но ние купихме първите които пробва  Crazy.
 Колкото до лекцията - не знам дали ще ти спестя нещо  Laughing. При мен не даде очакваният резултат. До вечерта ни в клин ,ни в ръкав ми се изръсваше нещо по въпроса , и накрая просто забраних да се говори на тази тема!
 Прекрасен петъчен ден на всички!  bouquet

# 19
С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

Изключения могат да бъдат теми за реалити предавания, както и спамо-чат теми, в подфорумите, в които съществуват такива. Този тип теми могат да бъдат седмични, без оглед на броя на страниците.
За този тип теми е задължително указването на датите на седмицата в заглавията, например (7.09-13.09)

# 20
Здравейте и от нас във Варна. на всички на които сме пропуснали поводите и рожденните дни- честито.С моят "звяр" вече сме почти готови с училищните пособия.И аз имам проблем с дрехите-няма като за него или не му харесват.Порасна на ръст,а габаритите същите.Видяла съм се в чудо.За маратонките е лесно-41-42номер,тях вече си ги купи.Лек ден на всички.

# 21
Привет,момичета.
Аз се чудя къде изчезнахте,пък то аз съм проспала новата тема.
Още нищо не съм купила,но не ни и трябва кой знае какво.Има нужда от маратонки,най-вече,другите неща му стават.Сега нали го оставяме той да си хареса нещо,та поради тази причина нищо не взимам вече без него.Баща му обаче му заяви,че ще го попитаме още някой път и накрая ще си остане без нищо.Бяхме на Велинград миналия уикенд,аз харесвам едно,той друго Joy.
Днес беше в училище на репетиция,защото е знаменосец.
От тетрадки ще купим само от 40л.,от другите си имаме.Като им дадат учебниците ще взема и тези неща.
Утре мисля да отскочим до пътеките в Младост,евентуално да вземем маратонки.Дано избере нещо приемливо,че като се е заинатил,че иска кецове-ужас #2gunfire
Забравих на патерица,честито на всички рожденици.Да са живи и здрави  bouquet.

# 22
Mimi, кецове казваш... и ние на таз вълна ooooh! зима, лято всесезонни се оказаха тия "галоши", както ги наричам аз Crazy И сега си е харесал едни на "Рънърс", и само ме врънка Crazy Купихме раница, той лично я хареса да се надяваме и да е здрава, че ми писна да шия Whistling Пособията ще ги зачакам, всяка даскалица да си каже предпочитанията, че миналата година аз едно подготвих те съвсем друго поискаха.
Али сън, мъже, бе какво да ги правиш Twisted Evil Същата картинка и при нас се разиграва, чак се цупи все едно за мен съм тръгнала да си пазарувам, а не за него Crossing Arms Явно отново е някакъв етап от развитието на малките мъже... през още колко ще минат ooooh! Д**е да ни е яко!

# 23
Здравейте момичета!
Ние тази година ще сме в ново училище от 36-то се местим в 142-ро. Организирана е спортна паралелка за футболния отбор на Славия '97 и се наложи да участваме. Така или иначе в 36-то нямаше какво да ни задържа, и за двамата!
Още не сме купували никакви пособия. Чудя се дали утре да не набавя някакви тетрадки, но не знам какви ще искат  newsm78
Дано всички ни очаква една успешна година!

# 24
Здравейте майчета!
Честит празник и от мен на патерички! Пожелавам ви много здраве и усмихнати лица, много смях и веселие!

Извинявам се, че питам и може да прозвучи тъпо - но къде вече са започнали учебните часове?  Embarassed  Това за бг ли се отнася или не?

Моята Пами е пораснала с цели 6 см, килограмите не са й променени. Вече сме готови и ние за училище.

И да питам нещо всички ви - с какво ще са облечени децата ви на първият учебен ден? Днес разбрах от класната, ще ги събират в училище но ще се качват по класните си стаи за да им дадат програмата, да уточняват разни неща. И съответно моята госпожица отсече - няма да съм по-официално облечена, ще си ходя с дънките!

# 25
Извинявам се, че питам и може да прозвучи тъпо - но къде вече са започнали учебните часове?  Embarassed  Това за бг ли се отнася или не?

И да питам нещо всички ви - с какво ще са облечени децата ви на първият учебен ден? Днес разбрах от класната, ще ги събират в училище но ще се качват по класните си стаи за да им дадат програмата, да уточняват разни неща. И съответно моята госпожица отсече - няма да съм по-официално облечена, ще си ходя с дънките!

Аз съм в САЩ и при нас вече се учи. Мери е в ЮК - и тя каза, че вече училището е започнало.

Моето дете отиде по къси гащи и фанелка. Няма официално откриване на учебната година и още първият ден учат.

# 26
КТВ, благодаря. Малко се успокоих, че ми беше притеснено от това с дрехите. Успешна учебна година!

# 27
Здравейте момичета!Понеже съм нова да се представя :

Аз съм на 38 години bowuu, живея в София и имам едно дете  -  Дени,която е родена на 25 юли 1997 и сега е за шести клас.Доста време само следях темите във форума и чак наскоро се регистрирах.Така, че надявам се да ме приемете с една питанка - колко голям е класа на детето ви!Нашия клас са 32 и ми се струва доста,на дъщеря ми казва че не е много.Ще се радвам да чуя и вашето мнение ! bowuu :stop Успешна нова учебна година на всички!

# 28
[регистрирах.Така, че надявам се да ме приемете с една питанка - колко голям е класа на детето ви!Нашия клас са 32 и ми се струва доста,на дъщеря ми казва че не е много.Ще се радвам да чуя и вашето мнение ! bowuu :stop Успешна нова учебна година на всички!
[/quote]
Класът на сина ми е 20-23 човека (през годините някои напускаха, други постъпваха и затова бройката се колебае).
32 ми се струва много, но ако не шумят и внимават, май няма проблем.

# 29
  • Sofia
Привет, мами  Laughing!
bibimmama , добре дошла  Hug! Надявам се тук да ти хареса  Laughing.

bistra_m , в Бг спортните училища вече са започнали училище!
 На 15-ти ще е с дънки ,риза /ако е топло/, или суичър /ако хледнее/.
 Днес имам повод да почерпя, малкият ми син става на 6 год.  Laughing Да ви почерпя ,макар и виртуално  Hug.

На всички - прекрасен ден и много усмивки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт