Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от нас. Колко ми е странно с тези дълги теми  Embarassed
Ех, жалко, едва сега прочетох за отстъпката в БИЛЛА, щеше да ни спести разходката утре, ама здраве да е... Къде са я обявили тази отстъпка, че никой не е разбрал, не ги е срам  Confused

О , недей да съжаляваш . Вчера си купих пюрета, отивам на касата и и казвам на момичето, то изобщо не знаеше.Викна ми главната касиерка , която ми твърдеше ,че няма такова нещо.Аз я заведох до плаката на входа , който го упоменаваше този факт. Викнаха касов контрол , която с най-голямата наглост ми каза -"колегите са забравили да сменят плаката".Доста се чудих как ще забравят , след като беше само за 13.09, но ми писна да се занимавам с тях и си тръгнах.
Единственото , за което съжалявам е ,че цял ден са мамили хората, а докато аз бях там , имаше и други примамени от "промоцията".

# 376
Ха здравейте,
Иде ми да набия някой. Ей голяма нерва ме тресе откакто бебетката се прибра и свеки и тя. Слава богу Илия е зад мен и не им мълчим.
Вчера понеже имахме идея да кръщаваме Елия, но поради разни причини го отложих, та бабето сънувала някакъв си сън от рода на тра ла лато и някой и бил казал да кръстим детето.  #Crazy Та прави вчера питка за здраве. Айде добре, ама като реши да и бутне в устата парче топнато в мед (кумовете ни бяха на гости и стана егати и картинката), Илия се разкрещя като луд. То биба бива, ама прекаляват.
Къщата пак е нагоре с краката, та чакам свеки да се накани да дойде и да посмести багажа на бабетката (за сведения в 15 шкафа има по 2-3 неща нейни и място бол, ама някой трябва да ги смести) та да може да прибирам малките дрешки на Елия.
Оплаках ви си, да ме извините ако ви затормозявам.

Иначе пощурявам с дребното. Снощи като се къпахме (вече си сяда сама в коритото да си играе) реши, че може да се изправи и го направи. Е на половина, че нямаше къде да се задържи по-стабилно. И като свърши нещо такова и гледа много доволно, особено ако аз почна да се пуля като гръмната.

Хайде за сега  Hug

# 377
  • София
а относно чуването - ми има си бебефони за таз работи. Ние и сега като го приспим към 10ч и с татко му си седим в хола, а дребния си спи в спалнята, но си го слушаме през цялото време...
Да, бе, вярно. Аз съвсем забравих, че техниката напредна. Laughing Наистина, при наличие на бебефон няма защо да се притеснява човек, че детето му е в другата стая. Е, друг е въпросът, че ако се буди по няколко пъти нощем, мама и тати ще се разсънват, докато стигнат до другата стая, но...

# 378
Здравейте момичета! Hug
Ние днес имаме годишнина с мъжа ми-ето почерпете се с една снимка от този прекрасен ден! Heart Eyes

# 379
  • Стара Загора
Нинка честита ви първа годишнина!!! Първата годишнина била "памучна" да знаеш.
 "1 година - Памучна или басмяна сватба.

Наречена е на името на тази най-проста текстилна материя, защото се смята, че една година след сватбата празникът вече е преминал в делник за младото семейство. С една дума, тече семейното ежедневие. Подаряват се хавлии и кърпи."

# 380
Нинче,честита годишнина!Нека дните ви бъдат изпълнени само с любов,прегръдки и щастие! Hug

# 381
  • София
Привет!
Честито на месечинковците!
Нинчето, честита годишнина! Прекрасни сте!  Heart Eyes  Много любов, разбирателство и много деца!  Simple Smile Hug
За дрешките - бодита на Комес не са лоши спред мен, само дето си промениха цвета Crazy , но и една дрешка на баткото от прескъпите Лапин стана такава  Confused , та не бих плюла само българското.  Tired На Карамел бодита омаляха бързо на Алекс, но Комес поради разтегливостта им, явно, ги ползвах доста време с баткото  Laughing Бенетонските пуловерчета станаха на топчета. За Капчица съм чувала хубави неща, но не съм купувала. От Колев и Колев съм доволна. Обувки Геокс е имал баткото, към 100лв е чифт, би трябвало да са дишащи, да не се поти крачето в тях, да, ама не.  Rolling Eyes Така че - не съм съгласна, че винаги българското е по-лошото. Както и не винаги скъпото е по-доброто.
Зелено човече, точно за маслото от рапица исках да пиша преди няколко дни, но ми излезе от главата. Получих по пощата брошура на Хип с обяснение за него. Не знам къде съм я сложила, че да го препиша точно, но идеята е, че помагало са по-добро съотношение между Омега 6 и Омега 3 мастни к-ни  Crazy Правили са проучване с бебета, хранени с пюрета с рапично масло и такива, на които е давано пюре с масло от царевица. Тези с рапицата били с по-добри нива  Crazy Как го обясних  Embarassed Мисълта ми беше, че явно е добре да го има в пюрето  Simple Smile

# 382
SZA, кое легло си си харесала? Ние си взехме LEKSVIK

Ние сме харесали MINNEN - спалнята ни е цялата в ковано желязо и това единствено ни пасва, а той все още е в нашата стая (по обективни причини Simple Smile). Малкият е още в сгъваема кошарка и ще е там дълго време (по-скоро ще е в нашето легло). За спирането на кърменето не мога да ти дам съвет, аз спрях да кърмя баткото на 3 години и след като спрях не съм имала нужда да правя каквото и да е.

Бухта, картофът не го харесват по принцип много много. Идеята на захранването е да въведеш продукта, а не да нахраниш с него, така че и по няколко лъжички на ден в продължение на 3-4 дни са достатъчни. След това ще го мешаш с друго.

Еlwing, аз също я получих тази брошура и мислех да я търся, за да пиша.

По принцип е добре да се слага по малко мазнина в пюретата, но ако са домашно приготвени, по-добре да е рапично масло (но доколкото знам почти го няма, евентуалн ов Пикадили) или в краен случай зехтин - масло не, тъй като е от краве мляко, маслото се въвежда към 10-ти месец.

Нинче, честита годишнина!

# 383
Нинка честита годишнина !!!! 
Пожелавам ви да живеете така, че всеки ден да си казвате: Беше по-хубаво от вчера!!!

# 384
Нинчето, честита ви първа годишнина! Още поне 100 да преживеете заедно и щастливи.

ElqHug

natsti, много неприятна история и в крайна сметка взе ли пюретата, или си тръгна без тях? Аз бих си тръгнала без тях. Peace

Бухта, и аз се претесних от кюфтето, особено като видях, че бебко е по-малък и от Рая. Ама реших, че red_girl  се шегува...

SZA, дано успете за похода и да се видим. Много ще ми е приятно. Peace

Oki4, айде де...липсваше на срещата в събота в Борисовата. Пък и нали имам да ти връщам нещо... Wink

Веси, аз също поради болките в гърдите при подскачане и тичане не ходя на пътечката в НСА, а само степерувам. Адски ме болят гърдите като се позатичам малко, но пък от степера нямам такива проблеми. Замислям се и аз да включа малко коремни преси. newsm78 Преди правих, но след зловещите жлъчни кризи ги спрях по препоръка на доктора. Скоро не съм имала кризи, та мога пак да опитам.  Thinking

За маслото и аз получих брошурката на Хип и също четох за рапично масло... Вече имаме и 2 пюрета с него в зеленчуците, та днес ще го ядем с вече въведени зеленцуци.

# 385
  • София
В младостта щастието има дъх на напъпили рози, в зрелостта - аромата на опияняващото червено вино, в старостта - тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето! Пожелавам ви заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза
Честита годишнина Нинче   bouquet[/size]

Честито и на днешните месечинковци - от здраве и къмет да не се отърват

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 09:49 от veroniki

# 386
veselina_s_p и аз ще търся обувки за Дари,ботуши по-точно та съм в чуденка.За сега ще изкара с геокса,ама си права че като ще даваме по 50лв поне да са качествени.Макар че имахме една зима ботуши високи с подплата и двойно шити(на Капчица) и се оказаха доста здрави и не пропуснаха. Обаче в мола на други марки като съм гледала,май от 80 почват. ooooh!
Зимни якета и взех две минала пролет от редута,че бяха по 15-20Е,сега може би също има.

А за петната от фулмастер,на Дари и взех от тези дето се измиват само с вода.Колко пъти се обяснявах да не рисува с лист в/у дивана,ама се залисва и забравя,ако не бяха тези фулмастри щеше да ми замине гарнитурата.. Peace
Нинче честита ви памучна сватба!Все така да се обичате и много щастливи моменти ви пожелавам!

http://artibility.com/yahoo_site_admin/assets/images/towel_cake_ … .89192214_std.JPG

# 387
  • София
Аз пък не го бях прочела това за кюфтето  Crazy Simple Smile Колко сме изостанали ние.
Ел, не разбрах - хапна ли торта Влади или не успя?  И моята свеки искаше да дава мед на бибата на баткото рано-рано  Stop  Tired За картофа - и аз знам, че не го харесват, по тази причина и не давам чист. Взела съм едно такова пюре на Семпер, но май ще се стои. Вчера едно тяхно с картоф и пащърнак предизвика позиви за повръщане у Алекс, толкова е гъсто  Rolling Eyes , а бяхме навън и нямаше как да го топля или да сипвам АМ. Иначе от пащърнак хипското си го яде, то е и по-редичко и не е лошо на вкус Embarassed

# 388
  • София
 Здравейте Simple Smile
 Нинче, честита първа годишнина!!!

Благодаря ви за отговорите за маслото, както и предполагах, рано му е Wink Ще капна малко кърма днес, пък натам ще видим, то на око цедите сигурно, ама горе-долу колко милиграма се слагат в едно 70-80гр. пюре? Има вариант да разреждам и с АМ, мисля го..
 Елвинг - да хапна торта и много му хареса #Crazy, то кое дете не обича торта..направо ми идва да псувам...

# 389
Здравейте мамчета!

Ние малко се затрихме , но събота и неделя бяха свекитата  на гости и правихме лютеница. Имахме доста работах и се уморихме. Днес ще почиваме яко. На всичкото отгоре дойде и един камион с дърва , та и с тях се разправяхме. Сега есента е много работна , другата събота и неделя ще печем сини сливи за мармалад. 

Не съм чела нищо назад , така че не мога да се включа по темите , но пък се надявам да прочета малко назад , за да видя какво се обсъждали.

Теди е добре- все още не сме станали зайче  Grinning. Много е кисел и все се разнасяме нагоре надолу. Вече се чудя какви занимавки да му измислям. Продължава всяко заспиване да е с голям рев, тия дни пък беше много зле, егати и рева всеки път.  ooooh!

Леле, утре децата са  на  училище  Sad Трябва да приготвя днес  и баткото за събитието. Не сме купували тетрадки още , но имаме от миналата година  останали ,  тъкмо ще отидем до метро като се изтегли навалицата , че сигурно е ужат тия дни.

love001 за сега , после ще се включа , че и без това някой хора мрънкат и не ме оставят  намира.

Общи условия

Активация на акаунт