Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 19 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Сега в събота ще кръщаваме Радостина и съм направила изненада на гостите.Една снимка нейна с надпис за спомен мисля че ще им хареса а тя тогава на 19 прави шест месеца.

# 346
Леле колко сте изписали.. Whistling

Честити месечинки на сладурковците от 13-ти! Hug

Ние снощи имахме гости до 1,днес обече запретнахме ръкави с мъж и излъскахме къщата а аз докато почивах  Mr. Green спретнах пил.супа и чудно зеленч.пюре на Ади(първото и домашно с тиквичка,морков,картоф и лук).Омете май повечко  Blush а и към 150гр.АМ след това и като се кротна в кошарата,само се завърташе настрани че и натежа пупата. Mr. Green Правех такова и на каката,но слагах и червена чушка,магданоз и малко масло и също го омиташе,но Ади с маслото и чушката ще почака.

БОДЛИВКА, А ти защо редуваш плодове и зеленчуци във въвеждането на нови храни? Аз от педиатърката ни знам, че е добре да се кара в началото по две седмици от вид храна (т.е. зърнени, зеленчукови, месни, млечни... ).

А,не редувам-зеленчуци вече цял месец ядем и реших след обедно да е плодово пюре,ама и то не беше баш плодово-тиква+ябълка. Simple Smile

За сока очаквах така да отговориш,но защо се замисляш дали въобще да даваш..? Thinking Фреш лятоска си е такава благодат,а сок от пъпеш/диня също. Peace

Бодливка за колко часа имаш впредвид. На мен ми е много рано да се прибера лятото в 5 и да я сложа да спи до 6 вечерен съм. То лятото точно към 5 почва да се живее на вън, а и сега докато бяхме в Бг баткото играеше с децата пред блока до 20:30. Иначе аз си мисля че 21:00 часа е времето за лягане през лятото а зимата в 20:00. А гостите винаги са ми идвали след 21:00часа newsm78

Вечe изгубих нишката какво исках да кажа,но лятото(от как се е родила всъщност) си заспива към 19:30.Може би разликата идва в това,че Дари е по-малка и не излиза сама на улицата(живеем в къща) а си играе в нас или на двора.Сега зимата ще видим в колко ще ляга Ади,по спомен с каката май след годинката си измести вечерния сън малко назад(към 20:30).

Вероники ужасно полезно инфо за бодита и дрешки в Бялата къща-благодаря ти!  bouquet И аз харесвам Картърс и Карамел,бяхме решили до ВВ да ходим(че по-близо) но сигурно и до къщата ще стигнем.

Слънце,много е напредничава Симонката-браво на нея!Оправна ще да е като майка си. Wink

Щраках снимки за колажа тези дни,ама много мижи от светкавицата и половината са все едно спи седнала. hahaha Ще се пробвам и без светкавица,пък каквото-такова.
Никол,Симонка и Илийката ще прохождат май скоро,ние пък от вчера си лапаме палците на краката.. Mr. Green

vesi_petrovska кутията ти е пълна..

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 17:00 от БОДЛИВКА

# 347
  • Стара Загора
БОДЛИВКА  нали знаеш, че в тоз живот трябва да си оправен иначе ще те тъпчат и мачкат както им дойде.
И аз прая от същите зеленчуци пюре като единия път слагам ориз на другия фиде. Сега мисля да сложа и малко бамя (2-3 само). Утре ще проверя пак ако има червено цвекло ще купя и може да й направя само от него 1 пюре. Онзи ден боба си го изяде без проблем. Нямаше и газове после. За прохождането - рано е още. Далече е, но и това ще дойде.

# 348
Съобщението не може да бъде изпратено. 'vesi_petrovska' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Изпразни си кутията, Веси.

# 349
Мерси момичета. Честито на сладките месечинковци.
Ето я и нашата почерпка по случай нашия 7ми месец

# 350
  • София
 Мили мами,  вижте тази тема  Има ли съгласни да се включат?

# 351
Здравейте от нас с Тоби! Hug
Сутринта се прибрахме, изкарахме прекрасно, но се радвам че сме си в къщи!

Честити месечинки на бебоците, и честито зъбче на София на Никита!
 baloni
Честити годишнини на Веселина_сп и Веси Петровска, и  рождени дни на Нани_в и Гери!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Честито на Деси за ремонта, на Добро Настроение за дивана, Животинче за Икейските покупки, и Слънцето за предстоящото местене!

Прочетох старата тема, сега остана тази.
Връщам се да чета. Hug

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 18:45 от Deziderata

# 352
  • София
Здравейте Hug
Свърши нашата почивка и ето пак сме си в София, при интернета. Изкарахме си сууупер! Усетих каква е разликата като има някой друг около мен да помага- и за детенце е добре и разнообразие, и за мама и за тати. На морето малко не случихме на най хубавото време, но пак си поплажувахме. Мария топи крачка в морето, рови в пясъка... та се и захрани с него набързо Wink
Наравихме си срещичка с Крисче и Галина, но жалко че не успяхме да повторим. Ще сложа снимки след малко.
За колажа не съм се организирала да направя специална снимка все още Embarassed В краен случай, ако закъснявам много, ще кача някаква.
Аз не съм изчела цялата тема, но от поста на  Дез виждам интересни новини и ще се върна да попрочета.
Честито на отбора от 13! Да са здравички, добри и весели дечица
За похода- аз бих се включила.

# 353
Мили мами,  вижте тази тема  Има ли съгласни да се включат?

Определено ще се включим. Peace

# 354
Аз пък съм най- голямата шматка,
Забравих да честитя на другите от отбора!!!
Да са ни много здравички и палави децата!!!
[/color]

Вероники, благодаря за инфото за Детската борса.
за кампанията и аз съм ЗА.

Хайде от нас лека и мека   bouquet

# 355
Добър вечер!
Малко късно, но да ви почерпя за 1/2 годинка на Марта. Понеже си е време за вечеря, а не за торта черпя с това:

Ние сега се прибрахме  Tired . Свеки имаше РД, та ходихме и там, после при мама и тати и сега нямам сили да разопаковам багажа даже.

# 356
  • София
Здравейте и от нас. Колко ми е странно с тези дълги теми  Embarassed
Ех, жалко, едва сега прочетох за отстъпката в БИЛЛА, щеше да ни спести разходката утре, ама здраве да е... Къде са я обявили тази отстъпка, че никой не е разбрал, не ги е срам  Confused

Бухта, и Калин не хареса картофеното пюре, но изкара някак си 5 дни и морковите му харесаха много Simple Smile

Тони_ст, да те светна за снимките, че ако са от снимкитеви.ком, на гърба има името на файла отпечатано. На мен много ми помогна за подреждането на първите снимки  Mr. Green

анастасия22, аз Калин редовно преобувам в количката, а някои мамита знаят какви ги върши понякога  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes И на заведение ми се е случвало, и в центъра, и къде ли не... Но аз си нося материали, вкл. ароматизирани найлонови чантички за подобни случаи  Joy

За похода
ще се включим и ние барабар петко с мъжете  Peace

# 357
  • Стара Загора
добро настроение питаше за чувалчето на количката. И аз онзи ден мислех да ви питам тези които сте с такива колички как се слага човала когато е в седнало положение, но потърсих снимки в нета и видях.
ето така ще я ползвам аз

# 358
Здравейте мамчета  Hug
Честито на всички родени на 13-ти февруари и на фаталния петък 13-ти март месец

Ето и моята снимка за колажа и бягам пак ,че от един час заспиваме и се събужда плачейки през 5-10 минути  Sad ,явно и горните зъбки ще се показват  Rolling Eyes http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14817410

# 359
Dilein и февруари беше перък 13ти, Wink

Добре зарърнали се на отпускарите, радвам се че сте си прекарали добре. Чакам снимки Hug

Общи условия

Активация на акаунт