Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 200
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Бодливке  Hug много си готина, душицо! А Адри - бонбон   bouquet
Светле, по схемата с годишнините, която си пуснала - ние с мъжО вървиме по план  Peace миналата година си разменихме часовници, без да знаем, а тази година - за втората ни годишнина аз му подарих риза и блузка (демек памучни). така че пак сме в листата. Добре че само половинката не е чел тази схема, че щях да си чакам златния пръстен на 14-тата годишнина  Mr. Green

# 406
Благодаря ви за пожеланията!  bouquet Живи и здрави да сте!
Ние довечера ще ходим в ресторанта където ни беше сватбата и там ще си отпразнуваме годишнината. Wink
Алекс-мама, благодаря ти!  bouquet Нека хапва детето! Simple Smile
Ние от утре започваме жълтъка, засега от месата съм въвела-пилешко, пуешко, заешко(в тази последователност) След две седмици и попарки ще ядем.
Днес ходихме до педи за хепатитната ваксина.Не изрева детето, само дето толкова се притеснявах. ooooh!
Аз кюфте не бих дала, да не говорим че сигурно за пържено става въпрос! ooooh!
Забравих да пУфаля Пшеничната каша на Слънчо-няма такава вкусотия, яде като невидял! Laughing

# 407
  • Стара Загора
БОДЛИВКЕЕЕЕЕ много ти треперят ръцете на репортажа душко. Много сте хубави двете с Ади. Дано ви се разрешат проблемите с тази вода веднъж за винаги.
Светле ето от тук чета за годишнините аз - http://www.svatbata.bg/articles/godishninite.html

# 408
Нинчето, честита ви годишнина! Много любов и разбирателство  [smilie=smile3525.gif]

Ние вчера като отидохме при мама и тя ни изненада с половин торта  Laughing . Така се правело за 1/2 годинка. По-късно ще покажа снимка. На вид не беше нещо особено, но вкуса .... невероятен   chef . Маслен крем с какао - като в детството   ми Rolling Eyes

Иначе Марта получи подаръци и то все в резедаво. Все едно са се наговаряли, а и аз й купих една много сладурска блузка - пак в резедаво  Mr. Green

Днес гледах една зеленчукова каша на "Слънчо", но беше с мляко  Sad . Явно скоро няма да давам каша.

Какво да правя с цяла опаковка АМ? Отворихме я на "Боровец", защото реших, че кърмата не ми достига, но тя отказа да пие и си продължихме на кърма, но тази кутия май трябва да я изхвърля  newsm78

# 409
А ти защо редуваш плодове и зеленчуци във въвеждането на нови храни? Аз от педиатърката ни знам, че е добре да се кара в началото по две седмици от вид храна (т.е. зърнени, зеленчукови, месни, млечни... ).

Айде сега д асе цитирам за неразбралите - къде съм написала, че не е добре в един и същи ден да се дават плодово и зеленчуково? Става дума за въвеждането на храните. Схемата на въвеждане, по която аз карам, е следната (консултирана от педиатърката ни):
седмици 1-2: оризова каша
седмица 3-4: въвеждане на зеленчуци (различни, всеки нов по 3 дни), като продължавам да давам и каша
седмица 5-6: въвеждане на месо, като продължавам да давам и каша и зеленчуци
седмица 7-8: въвеждане на плодове, като продължавам да давам и каша, и зеленчуци, и плодове;
в седмици 6-8 започвам въвеждането и на други каши (царевична, елда), а към 10-та седмица и на глутен, след 14-16-та седмица и на млечни (т.е. към 10-ти месец)

В Кърмаческия има тема за захранването, където бях питала и за даване на зеленчук и плод накуп (на едно ядене демек).

# 410
Инкогнито,а защо не я дадеш на някоя майка от форума или твоя позната ,чийто дете е на такова АМ? Защо ще я хвърляш,срока на годност ли е минал?

# 411
  • Стара Загора
Днес е Кръстовден. Честит имен ден на всички именници (ако имаме такива). Бъдете живи и здрави и си носете името със здраве!!!!

# 412
Svetleto, кутията е отворена преди седмица, а на нея ипше, че е догна 3 седмици след отварянето  Rolling Eyes

Забравих да кажа, че от днес нашия тати е втора смяна и ще се прибира след полунощ  Sad . А другия месец ще оперират крака му.

# 413
Eeeх,годишнини си имате.. Пък мен не щат да ме вземат вече 7-ма година-била съм ем луда,ем проклетия. Twisted Evil А такива хубави неща му готвя,ей го днес агнешко с картофи 3 часа пекох,ама неговата любов не минава през стомаха явно.. Crazy За туй пък днес милото ме зарадва с нов хладилникофризер,шА додИ в сряда! Party
Мнооого обичам сватби,ама честно ако имаме едни 10 хил. ще си купим кола. Mr. Green

SZA аз те разбрах /нали към мен беше въпроса/,и аз карам по тази схема,не по тази на педката,само че аз съм я поизтеглила във времето.Нова храна и аз давам по 3 дни,а каша взех грис и ванилия млечна безглутенова-утре ще и е сефтето.Исках да и видя изследванията,най-вече желязото,и после започвам да давам и елда(аз си я меля).

veselina_s_p фулмастрите ги взех от Хиполенд,но сигурно и в Джъмбо има. Peace

Incognito дано е успешна операцията на мъж ти,знам какво е..

Светле вода си имаме(благодарение на хидофора се качва),но сме със слабо налягане,което не е равнозначно на потреблението ни и понякога ако е по-голямо се чака да се напълнят съдовете. Tired

Слънце ръкомахам повече,по-скоро се запъхтях че ме караха да включвам/изключвам системи нагоре-надолу. Crazy Аз в ТВ съм се снимала много пъти,га бЕх млада.

# 414
Svetleto, кутията е отворена преди седмица, а на нея ипше, че е догна 3 седмици след отварянето  Rolling Eyes

Едно бебе само на АМ спокойно може да се справи с една кутия за 2 седмици  Peace Все пак АМ се слага и с кашата и кисела.
Наистина е по-добре да го дадеш на някой вместо да го хвърляш  Peace Дори и да не се използва цялото количество, пак накрая ще се изхвърли по-малко  Wink

Леле, Бодливка, ти сватба за 10 хил. ли искаш да вдигаш  Crazy

# 415
Incognito ти кафенце със суха сметанка не обичаш ли. Още по вкусно става с АМ Peace А пък можеш и да направиш някой сладкиш с него или например домашен течен шоколад.

# 416
Ние пък имахме малко гости - "зетя" идва да види от къде ще си взима булката, ама тя го отказа. Нали си е в къщи като взе да вика и да се кара... то се изплаши, милото... Joy

SZA, нашата схема е сходна, само дето започнахме със зеленчуци. Peace

Да бе, и аз това се чудих... Нашата с всички салтанати и 2 недели подред празнувана излезе към 5-6 хиляди. Вярно, че сами си направихме доста от нещата, но все пак... Пък и за подпис в  гражданското през седмицата пари не взимат, само в събота и неделя е платено. Wink

# 417

[/quote]

Ми колко мислиш,че ще излезне?Даже и повече......

# 418
  • София
И за доста по-малко може да се ожени човек  Simple Smile Хайде, да кажем, че моето инфо е старо , но скоро моя приятелка прави сватба, не им е струвала 10 хиляди  Simple Smile Е, зависи къде искаш да я правиш и дали ще си с тоалет за по 2-300лв  Simple Smile
Веси, ми ние българските дрешки ги ползваме точно за вкъщи  Blush Не ми се дават сума пари за домашни дрехи  Embarassed
Ние пък въвеждаме смесено плодове и зеленчуци  Rolling Eyes , като от плодовете засега само два вида е ял. Явно ще ги забавя  Crazy
Отивам да видя медийната ни звезда  Hug

# 419
Имам питане: Точно от две седмици Марта яде плодови пюрета. Кога мога да давам каша или бисквитки без глутен  Embarassed ?
GalinaG24, идейката за кафенце ми харесва  Laughing
veselina_s_p, нямам познати майки, които дават АМ ...  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 19:18 от Incognito

Общи условия

Активация на акаунт