Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Забравих да ви питам,тъй като тука няма фризовом и пратих днес мъжо да купва мляко да бебко и той ми донесъл Милумил,но от 6-12 месеца,та може ли според вас да преминем към него,при навършени месеци ли се гледа,има ли някой от вас ,които вече са сменили за по-голяма ръзраст  newsm78
и съм много разочарована,че нямало никакви зеленчукови пюрета,всички са пълни с - паста,лук,боб,сол и тн... имало само 2 вида хипски-тичвички с царевица и различни зеленчуци,та сега съм в чуденка какво да му давам,пробвах го с домашно пюренце,плюе и се тръшка  ooooh!
та взехме една зеленчукова каша на Нестле в кутийка и сега се чудя дали ще е хубава  newsm78

# 676
  • Варна
Слънце, ама разбира се  Hug  И според мен е редно щом колажа ще е мартенчета на 6 месеца всички мартенчета да са навършили 6 месеца. Нас със Вики не ни мислете  Peace  Ние и тогава се забавихме така че ще си останем изтърсачето на темата и винаги ще сме по малки от всички вас  Mr. Green а и аз отдавна съм качила снимка  Mr. Green
Тез лигавница са направо страхотни, вече се замислям защо не си поръчах и аз  newsm78

# 677
Слънце, в тенжера под налягане не става ли да се свари това телешко?

# 678
  • Стара Загора
Тони става разбира се, аз винаги там го варя, но сега сложих едно малко парче колкото половин цигарена кутия и няма смисъл да го пухам в тенджера под налягане.
Деси само казваш и веднага ти поръчвам лигавници.
  Hug
Мен ме гони музикална еуфория и не ми се заспива нещо. Я да ви поздравя в една любима моя песен (първият ми брачен танц) - поздрав

# 679
  • София
Ха здравейте и от нас и хубавия Созопол Simple Smile

Уф едвам изчетох всичките писания...

Честно казано много се радвам, че хванахме последните хубави дни на моренцето и като цяло се чувствам доста отпочинала. Успявах да поспивам на обед с Биба, а през другото време си деляхме грижите с татко й. Вече съм нетърпелива за времето, когато и Билянка ще се радва на морето и плажа - сега не й направиха особено впечатление.

Утре потегляме към Пловдив, където ще погостуваме на бабите и дядовците и живот и здраве във вторник се завръщаме в София....

Ох, този пост съм го почнала от 18 ч., ама Биба междувременно се събуди и ходихме да се сбогуваме с морето...
Да се включа и аз по някои от темите:

Лигавничетата са мнооого сладки. При първа възможност ще се накичим и ние със снимка. Слънце, Никита  Hug

За кашите - след моята чуденка, в крайна сметка взех банановата каша на Хумана и от този понеделник я давам на Билянката - ами хапва си детето - в началото доста й се мръщеше и буташе с езика, но последните два дни май даже й се услажда. Аз самата хич не си падам по такива блудкажи и щях да го разбера детето, ако не искаше да яде... Хубавото, като чета какво се е случило при Дез, е че на Биба не й се отрази по никакъв начин това, че е млечна каша. То аз давам малко количество и после си дояжда с млекце, ама все пак...

За месото - може и да е малко късно, но Зеленко на Хип има и чисто пилешко. Ние лично започнахме с него и засега сме яли само от него. Добавям към друг вид зеленчук. А то и на самото пюре си пише да се дава максимум половината, т.е. да се смесва с друго. Купила съм и пуешо - пак чисто на ХИП, та мисля тия дни да въведа и него, че нещо май сме поизостанали с въвеждането на храни... или поне така ми се струва - 4 зеленчука (морков, тиква, пащърнак и малко картоф) и 2 плода (круша и ябълка), пиле и бананова каша...

Още не смея да мина на обикновено АМ, но и това ще стане, може би като се приберем в София.

И да ви споделя, че и нас мнооого ни мъчат зъбките - такова търкане и хапане пада и е една гръмогласна девойката. И тя като Софи на Никита вече "говори" - започнахме с "ба-ба-ба", казва "бам, ам" но напоследък най-вече ма-ма-ма мамммм и като плаче го плаче с "маммммм, маммммааааа" и протяга едно жално ръчички....

Хайде, че и аз се поолях - ще гледам да пиша по-скоро пък и да кача някоя мораска снимка

Лека нощ и закъсняло честито на всички, за хубавите поводи, които съм пропуснала  Hug

ПП. Слънце мерси за поздрава - многоооо двуяко звучи като за първи сватбен танц... Та се сещам като си избирахме операторите за нашата сватба ни показаха запис от сватба, която започваше с "Jealousy" / "Ревност" на Франки Милър.... Много се зачудихме с милия на тоя избор.....

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 23:40 от TaniaR

# 680
Добро утро и от нас.

Мислих си, че буденето на Рая в 7 часа е само временно, но уви...май ще се окаже постоянно. Mr. Green

Танче, благородно завиждам на "маммммм, маммммааааа" на Бибата. Рая откакто "проговори" - всичко живо "та-та"-осва и това е. Лошото е, че от 2 седмици "та-та"-осва и "да"-досва, ама да "ма"-оса още не го виждам. Подозорам, че сега и аз съм "та-та" за нея, колкото и да не ми се иска. Embarassed

Слънце, благодаря за среднощния поздрав!

# 681
Здравейте,

Днес ще давам Елия на свеки да я гледа (нямам работа, пък тя изяви желание, та да видим) и съм и написала 2 листа с "инструкции за ползване"  Joy Да ги видя дали ще се справят.

А дребното си е измислила нова игра- целува решетките на кревата. Прилича на маймунка като ги захапе.
Научила се е да ми вика НЕЕЕЕЕ и като се дразни на нещо- ма-мааааа.

Хайде от нас  Hug

# 682
  • София
Привет!
Честито на месечинковците!
Честит рождент ден, Ел! Бъди здрава, обичана и много щастлива!  Hug

Кикоикрис, радвам се да те видя!  Hug
За месата - мисля да въведа първо пуешко.  Peace
За говоренето - далеч сме от срички  Rolling Eyes , няколко пъти е казвал само ба-ба и това е. Батко му беше доста по-приказлив.  Rolling Eyes
Иначе седи и стои хубаво, но не се изправя сам, просто има добра опора. И нещо друго, което сравнявам с Иво - той пружинираше май вече на тази възраст, като го държиш под мишниците, а Александър не го прави  Rolling Eyes Вашите деца как са?
Слънце, мерси за поздрава!
ТанЯр, браво за хубавото море!  Hug А за песните за първи брачен танц - на братовчеда на мъжа ми беше Time to say good-byeCrazy , много се изненадах от избора  Simple Smile , и  Careless whisper съм чувала като първи танци, и Still Got The Blues Rolling Eyes - все прекрасни песни, но някак неподходящи като смисъл. Както и да е.  Simple Smile
Никита, на 30.08 се кръщавахме - тогава Алекс има имен ден. Трябва да сложа снимки  Crazy
Хайде, ще пиша после пак.

# 683
  • Стара Загора
Добро утро и от нас. Тази сутрин се събдих с болезнено гърло и дразнене в носа. Ще взема ударни дози нещо, че да не се разболея. Днес слетобеда сме канени в селото на кумовете ни. И ще бъдем там на гости.
Хайде сега по едно кафенце
Честит рожден ден на Ел и от мен. Бъди много щастлива и винаги най красивата съпруга и добра майка!

# 684
  • Варна
Подозирам, че сега и аз съм "та-та" за нея, колкото и да не ми се иска. Embarassed
Моето голямото момченце имаше такъв период, в който и мама и тати, бяха "тата". Отивам веднъж на работа да занеса някакви документи, малкият се обръща към мен и казва "тата". В същото време влиза колега, чува обръщението и дим да го няма. Спукахме се от смях, че гузен негонен бягал... После пък имаше период, в който вместо "ам-ам", казваше "мама". И кажи речи, всичко беше "мама". А сега вместо "мама", понякога казва "мама ти". И това идва от начина, по който хората говорят - майка ти това, баща ти онова. Та детето остава с впечатление, че и когато то говори за мама, пак трябва да каже "мама ти" или "майка ти". Случиха ми се вече няколко сконфузни ситуации, в които трябваше да обяснявам, че детето няма предвид онова специфично изразно средство, започващо по същия начин.
Хубав ден на всички!
пп. Честито на всички с поводи за празнуване на днешния ден.
А нашата песен беше From this moment on на Шаная Туейн. Започва точно с брачния обет. И може би тази песен беше единственото нещо, за което постигнахме веднага съгласие с половинката при планиране на сватбата.

# 685
Ел,ЧРД!Много щастие,здраве и искрена любов да топлят душата ти!!! Hug

Добро утро и от нас.
 Подозорам, че сега и аз съм "та-та" за нея, колкото и да не ми се иска. Embarassed
Joy Hug
Мойто диваче пък само на Г обръща всичко.Агигигиии,Агугугу,Гагаги Joy Особено като се разсърди и почва да хленчи само гиги,умирам си от смях.Сигурно ще се разтопя от кеф,като каже и той някой ден мама. Heart Eyes
Елг,добре си направила с инструкциите. hahahaАз да си призная,хич не ми е спокойно да оставя малкия на някого,камо ли за цял ден или с приспиване. BlushАма то защото е едно диване и знам какъв рев ще има все по някое време за мен. Rolling Eyes
Само мен търси,никой друг не признава и това е.
Кикоикрис,най-сетне да се включиш! Hug Много кофти така с пюретата.А за млякото,ние сме на Нутрилон 2 от както направи 6 месеца. Peace
Радвай се на топлото,тук е студ и мрак. Mr. Green
Зелено човече,мерси за инфото за месото!Имах нужда!  bouquet
Хубав ден на всички!!

# 686
  • Стара Загора
на братовчеда на мъжа ми беше Time to say good-bye
Да го поздравиш братчеда от мен. Избрали са велика песен просто.   Peace

# 687
Ел, ЧРД от нас. Да си здравичка, щастлива мама и обичана жена. Свекървати да спре да те тормози  Hug

Алекс-мама, аз Елия на свеитата ще я дам само за 3-4 часа. И подозирам как няма да се справят и ще ми я докарат бързо. То мойто е спокойно (демек не плаче), ама иска внимание. А и като не му знаят режима, най-добре си е да го напиша.

Аз пък съм егати и шматката- вчера трябваше да се обадя на докторката за резултатите на Елия и забравих. Сега тя ще излезне отпуска и чак на 29.09 ще знам. Но пък мъжо каза, че ако има нещо притеснително тя ще звънне.

# 688
Добро утро и от мен  Hug
Ел, честит рожден ден!!!Желая ти много щастие и любов! Здраве и най-сплотеното семейство  Peace
Слънце, за гърлото, моята свекърва (аптекарка) ни лекува с разтворени заедно фервекс и упсарин - и тоз бъркоч три пъти дневно  Peace
А за първия брачен танц - ние танцувахме на българска песен: Орлин Горанов и Светът е за двама Peace
Айде, и аз да не остана по-назад малко нови снимчици в албума

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 11:38 от cvetka-koketka

# 689
  • Стара Загора
Абе къде сте всички? Само аз и Вероники сме на линия!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт