Веганството - да споделим опит

• 185 704
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 995
Жени, на мен ми трябват накои "супер-храни" и ако има изгодна доставка бих поръчала също малко бебешка козметика и прах за пране (сега вече спамя собствената си тема  Mr. Green)

# 1 996
Бебешка на коя фирма търсиш?
Значи ето един сайт за супер- храни, който иска около 11-12 паунда доставка до бг, ако колета е до 2кг http://www.thesuperfoodco.co.uk Не знам дали ще приемат бг картата и да поръчаме до адреса на някоя транспортна фирма.

# 1 997
Жени , разчоплих го сайта.Козметика от там не ме интересува.Гледах само суперхраните.
И като че ли моя линк по ме кефи : www.funkyraw.com
РАзглеайте ги и вие и двата.Аз по късно ще седна да сравнявам цените на нещата които съм си харесала.
Та да решим от къде ще е newsm78
Мен до 3 кг. пакет не ме устройва, повече неща съм си избрала.
Меги, ти за бебешката козметика от английския сайт от който все поръчваме нищо ли не харесваш?Нещо по специфично или пък по скъпо/евтино ли търсиш?

# 1 998
Дао, имах предвид, 4е може да имат консерванти, а не го пи6е на насипните. За л'теницата бяха писали в здравната тема, 4е насипната има пове4е консервант от тази в буркани.

# 1 999
Жени , разчоплих го сайта.Козметика от там не ме интересува.Гледах само суперхраните.
И като че ли моя линк по ме кефи : www.funkyraw.com
РАзглеайте ги и вие и двата.Аз по късно ще седна да сравнявам цените на нещата които съм си харесала.
Та да решим от къде ще е newsm78
Мен до 3 кг. пакет не ме устройва, повече неща съм си избрала.
Меги, ти за бебешката козметика от английския сайт от който все поръчваме нищо ли не харесваш?Нещо по специфично или пък по скъпо/евтино ли търсиш?
Ами повечето неща на този сайт са по-скъпи от този дето аз показах. А и каква е тази доставка 50 лири??? Shocked

# 2 000
Жени, много хубави неща видях за хапване! Обаче нямам опит с поръчването чрез доставчици, а от писаното от теб излиза, че е в пъти по евтино от директните доставки...

# 2 001
Жени, много хубави неща видях за хапване! Обаче нямам опит с поръчването чрез доставчици, а от писаното от теб излиза, че е в пъти по евтино от директните доставки...

Ами може да се изпробва някой сайт, дали ще приеме плащане с бг карта, тъй като ще има разминаване в байлинг и шипинг адреса.

# 2 002
Дами, аз намерих този сайт www.gojiking.co.uk който е с една идея по-евтин от www.thesuperfoodco.co.uk
Още не съм поръчвала, но доставката в UK като си понапълних количката ми излиза 7.5 паунда, което е супер и поне в списъка със страните за избор на billing адрес има България, т.е. не би трябвало да има грижи да се плаща с българска карта.
Аз ще използвам за превоз един познат и ако искате по нещо малко мога да добавя към поръчката, но ме притеснява да добавям с килограмите отгоре, защото все пак и той трябва да се придвижва някак Wink

# 2 003
То проблема е дали ще приема картата като посочиш различен адрес за байлинг и шипинг Simple Smile

# 2 004
Аз се опитах да сравня определени продукти и разликата е незначителна в цената.По скоро има разлика в това което предлагат, има голямо разминаване в асортимента.За твоя сайт предполагам ако си впиша всичко което искам (както на другия сайт и ми даде доставака 50 лири) пак ще се дигне доставката.Тя се мени според килограмите.
Аз открих още един  сайт, по евтин от коментираните до тук.Но пак като си въведох всичко ми даде даже 60 лири доставка.
Ето го:
www.indigo-herbs.co.uk

A kолко струваше чрез фирма за доставка?
Аз mисля, че не би трябвало да има проблем, може д платя аз, а да искам да ги получи майка ми на съвсем друг адрес...то това е и идеята да го има като опция за избор(дали да е същия или различен).
Аз иначе и от тук си харесвам много неща....ама доставката...
www.naturalcollection.com
www.ethicalsuperstore.co.uk

Направих си примерна поръчка и в сайта посочен  от Амели, и ми даде 38 лири доставка.Ама аз доста неща искам Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 21:21 от dora7511

# 2 005
С фирма за доставка е :цената от сайта+ доставката до Англия + 1лира на кг до БГ.

# 2 006
Днес правих някакви измислени гофрети - брашно от царевица, ориз, амарант, киноа, просо, настръгани ябълка и банан, бакпулвер, нарязани на ситно стафиди, малко меласа и повечко кокосово масло. Получиха, бухнаха, е, отвътре си бяха малко глетиви, но като изстинаха се оправиха, ама детето хич не ги щя... Той досега друго тестено освен хляб не е опитвал, та може и заради това да не ги щя, а на мен ми бяха много вкусни. Утре ще му прява пуканки от амарант с нещо си (някакво мляко, може и плод), малко в стил зърнена закуска, да видим дали ще одобри...

# 2 007
дами, предложете ми изпитана рецепта за брюкселско зеле

# 2 008
а тези лиций (годжи берис) колко им е цената горе-долу тук, че срещнах в един български интернет магазин 100гр. за 6лв. Shocked newsm78

# 2 009
а тези лиций (годжи берис) колко им е цената горе-долу тук, че срещнах в един български интернет магазин 100гр. за 6лв. Shocked newsm78
Кой е магазина?

Общи условия

Активация на акаунт