Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 49 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Аз пиех осцилококцинум и сок от лимони и мед, също и хомеожен.

# 586
Здравейте, от вчера вечерта не спирам да повръщам, даже през нощта ставах няколко пъти. Днес пак така. Каквото пийна - връщам. Започвам да се притеснявам да не се получи някакво лошо обезводняване... Какво да правя? В подписа се вижда коя г.с. съм.

# 587
  • Пловдив
Ако наистина много се притесняваш иди при лекаря си и той ще ти каже най - добре. Може да отидеш и направо в болницата и да им кажеш колко повръщаш. Те ще преценят и ще ти кажат дали си за хоспитализация евентуално малко на системи да те хидратират. Но потърси компетентно мнение.  Hug

# 588
  • София
Здравейте, от вчера вечерта не спирам да повръщам, даже през нощта ставах няколко пъти. Днес пак така. Каквото пийна - връщам. Започвам да се притеснявам да не се получи някакво лошо обезводняване... Какво да правя? В подписа се вижда коя г.с. съм.
Не знам от кой град си, но отивай спешно при лекар или в болницата, приемат за такива неща.

# 589
poulini, това задължително трябва да го знае гинекологът ти...
а аз днес съм по-добре, да не кажа направо добре...при положение че вчера едвам преглъщах от болки в гърлото и едвам гледах от главоболие...Не съм пила нищо специално, пих един чай от шипка с мед и лимон, правих си гаргара с лимон и с клеева тинктура 3-4 пъти и смуках 2-3 ефизола

# 590
Здравейте,

Преди време бях обещала да Ви пиша.......... дали съм бременна....както повечето тук предполагаха оказа се че наистина съм pregnant и съм много щастлива и малко притеснена дали всичко ще бъде наред, но предполагам това е нормално.... Laughing newsm44

Успех на всички bouquet

# 591
Честито коремче Hug
Всичко ще бъде наред.Остави притесненията доколкото ти е възможно Wink,и се наслаждавай на следващите месеци.Лека бременност Hug

# 592
  • Под кленовите дървета
jasmin я ги опиши малко по-подробно тези болки, че така не ми става ясно къде точно и какво точно е усещането ти. аз иначе имах постоянно усещания за растежа на матката, оказа се че съм по-чувствителна, та и още съм си така де. но чак "разтягащи" в ребрата в 10г.с. не съм имала.  newsm78
дай повече инфо.

Ами те са от едната страна на гърба - от ляво и имам чуствотото, че се разпъвам на страни. Днес ги няма например newsm78

Относно Парацетамола на мен ми казаха, че при мнооого силни болки в главата може да приемаш по половинка. За друго не знам. Но пък ми казаха, че меда в големи количества е вреден за бременни - не повече от 3 с.л. на ден. Някой чувал ли е нещо такова? Сигурно защото много прокарва, знам ли?

# 593
Това за меда, го казват, защото се смята за алерген, също не бива да прекалява с продукти съдържащи витамин А.  Peace
 За парацетамола, аз пък съм знам, че може до два на ден. Но не всеки ден, разбира се.

Just Woman , честито  Hug, радвам се, че писа.
Опитай се да не се притесняваш, дай предимство на оптимизма, всичко ще бъде наред!
Лека и безпроблемна бременност.  bouquet

# 594
Ами не знам дали е вреден меда,но аз съм много болнава-през бременността боледувах около 4-5 пъти и ме оправяше мед с лимони-никой не ми е казал че е вреден,но дори и да е едва ли е по-вреден от антибиотика който щеше да ми се наложи да пия.

# 595
но дори и да е едва ли е по-вреден от антибиотика който щеше да ми се наложи да пия.
    Hands Thumbsup
И аз се лекувам с мед, все пак не ям по половин буркан на ден. Peace

# 596
  • София
За меда знам, че алергизира при децата и не се препоръчва до определена възраст, ама за възрастни, не ми се вярва. И аз си пия чай с мед когато се наложи лечение.

# 597
Здравейте, отново

Благодаря за добрите пожелания    bouquet Да Ви се връща  Grinning

Възникна ми един въпрос, нормално ли е да започне ронене на зъбите  tooth още в началото на бременността newsm78? Интересува ме дали някой е имал проблем със зъбите и кога са започнали да се проявяват?

# 598
  • София
всъщност меда не е силен алерген.
не се дава на деца до година заради опасността от ботулизъм, не заради алергиите.... не виждам какъв е проблема при бременност.
Освен ако майката не е с установенна алергия към него..все пак не вярвам възръстен човек да не е вкусвал мед през живота си...така че ще се знае.

Обаче клеевата тинктура не е мед... за нея не съм сигурна, че става за бременни.... това вече лекар ще го каже.

# 599
здравейте мамчета.аз сам във 5 месец и искам да знам кога бебо като ритне ще го усетя по-нагоре а не толкова ниско Blush newsm12

Общи условия

Активация на акаунт