ОСМОКЛАСНИЦИ - родителска среща 13.09.

• 34 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не ни подмина първият грип да му се не види. В петък не ходи на училище. В събота я изпратих, защото реших, че не е нищо сериозно. В понеделник вечерта вдигна 39 градуса, вчера също. Сега пропускаме входните нива и драмата е, че ще ги прави сама(има обаче 6-7 болни деца от класа и това притеснение отпадна). Минахме и на антибиотик даже.

# 676
  • София
И мойта щерка днес си дойде с течащ нос и кашлица  ooooh!
Половината клас били болни  Tired
Довечера ще я натъпча с лекарства и чай, пък да видим  Thinking

# 677
  • България
Ние с децата се влачим с епизодичен гърлобол и течащи носове вече седмица. Уж нищо сериозно, но не минава Sad

# 678
  • София и там където не се пуши
Има видус и малкия ми е болен. Оставих го в къщи до петък включително.

# 679
Оффффффф, да се оплача и аз.

Вчера имах такъв гърлобол...
Цял ден бях на фервекс , хексоралетен и стрепсилс.
Мисля, че го туширах, защото днес съм много добре.

Деца и мъж са добре.

# 680
  • Sofia
Момичета, какви са тези болести?  Stop
Стягайте се, зимата тепърва предстои. От мен - бързо оздравяване!

Исках да ви питам - всички 8-класници ли учат на блокове и одобряват ли това вашите деца?
На мен ми се стори добър вариант, но не сме на едно мнение с дъщерята.

# 681
Ехей, какво се случва с вас? Ill

Бързо оздравяване на всички деца и майки!!!
В нашата гимназия не учат на блокове, но пак сме доволни. Дано не го напуска ентусиазма. Все още е доволен ,че започна да изучава абсолютно непознат език. Пък  и "р"-то му е френско  по рождение Simple Smile.

П.С.: При нас още вируси няма. Моля отклонете ги в друга посока!!!

# 682
  • София и там където не се пуши
Все пак какво се има предвид под блокове. Два последователни часа без почивка или два еднакви учебни часове по един предмет. Това второто сме почти така.

# 683
  • Sofia
И двете, Дороти. Часове по 80 мин. Включително и музика, рисуване, физическо. С междучасия от 20 мин.

# 684
  • гр. София
И моят син вчера се прибра по-рано от у-ще с коремни болки.Сега пък му бил запушен носа.Дъщеря ми и тя подсмърча.Почна се с лекарствата. ooooh!

# 685
Дъщеря ми днес не е на училище-има и температура,и гърло,и кашлица,и подути лимфни възли.Оставаме у дома,поне до понеделник.Дано да спре до тук,обикновенно си има цяла програма.... #Crazy

# 686
  • София
Да не остана назад, и моята дъщеря от понеделник се влачи с червено гърло и силни болки, хрема и започна да кашля. Не я спирам, защото няма температура и действам с нурофен и витамин С. Някак си не ми се иска да я спра от училище, защото много интензивно учат и ме е страх че не може да навакса. Между другото точно сега е пика на вирусите, защото е топло и се разпространяват бързо. Като хване студ, някак си се ограничава разпространението. Не знам дали съм права. И другото - като се разболее есента после цяла зима е кекава. Ако прескочим есента чак пролетта изкарваме някоя простуда.

# 687
  • София
Здравейте!

Моята още не е болна, но сутринта като я видях колко гола тръгна на училище...май скоро ще очаквам включване...
Вече в нейния клас писали по френски първата 2...и една 3.Започна се тормоза.

# 688
Моите и двамата са с болки в гърлото, малкия е и със запушен нос, но и времето е с много голяма амплитуда и се отразява. Малката ми племенница е с гнойна ангина.

# 689
здравейте и от мен.моят син учи в езикова английски.казали са им да си купят английско-български речникно да внимават че имало разлика в транскрипцията на различните издателства.но госпожата не им е препоръчала издателство.и сега се чудя какъв да взема.бихте ли ми препоръчали някои речник.или какъв ползват вашите деца.    baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт