ОСМОКЛАСНИЦИ - родителска среща 13.09.

• 34 377
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Oooo само да посмеят да въведат някакви неподходящи  униформи в СМГ или в 119-то. Ще ме дават по новините сигурно...

# 76
  • София и там където не се пуши
Май не сте от тези, които са били с униформа на училище  Joy .

Аз бях с един сини престилки.

# 77
  • Sofia
И аз съм била със синя престилка, но когато ги замениха (експериментално) с едни нови жълтички униформи, бяхме много горди, че се отличаваме от цялото ученическо съсловие. А ако се случеше да сме повечко накуп, хората се обръщаха и цъкаха - от кюй ли свят сме дошли... Това се случи преди 30 години в СМГ.

# 78
Приземих се и аз от почивката-и ми се разказа играта от тичане и студ още на първия ден. Язък за тена. Нямам настроение още да пиша и чета. Тия дни като се аклиматизирам ще намина пак.

# 79
  • София
Май ще трябва да купуваме по-големи чанти, за да се събират и саката в тях...
Момичета, знаете ли училище с хубава униформа?
Не че ще ревизираме избора, но ми е любопитно.

Итън  Joy Joy Joy

# 80
Хе-хе, нищо ново под слънцето. Майка ми разказваше за униформи и барети, които се слагат преди влизане в училище и се махат след излизане, както и забавните случки с консервативни даскали и наказания, свързани с неносенето на униформи извън училище.   smile3527 Аз много добре си спомням моята синя престилка с бяла якичка и вечните проблеми с косата, която никога не беше подходящо прибрана... Ама беше хубаво. Имаше срещу какво да роптаем.

# 81
Имах униформа, след престилките, от тъмносиня пола и карирано яке. Още могат да се срещнат баби и дядовци с такива якета по трамваите  Joy

За мен униформата е задължителна. Обаче нашето училище няма  Confused Престилките лесно се перяха, съхнеха и спестяваха доста грижи. А без престилки, всички са облечени в дънки и блуза - като пандизчии  Joy

# 82
  • През девет земи в десета
Знаток,май сме набори с теб,имам от същите пола и яке,майка ми не дава да ги изхвърля,щяла тя да ги облича...... някога Laughing Laughing Laughing

Вчера купих електронна карта за гр.транспорт,от бюрото на Сточна гара,не направиха проблем,само казаха като се появи новият бележник на следващо зареждане да го носим за да обновят базата данни.

Взех и два анцуга по 45лв.,достатъчно големи,хубава материя,фирмата е FLAXOIL,има ги в един от магазините на Руен,които са плъзнали из цяла София.На фона на боклуците,които продават,от време на време се появяват учудващо хубави и фирмени неща Peace

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 15:01 от Зла Гад®

# 83
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile

И аз съм била със синя престилка и бяла якичка , обаче сега времената са други,..
Не знам как ще е с тези униформи,..  

Довечера ще има новини  hahaha

# 84
  • София
Момичета бихте ли ме просветили малко. От няколко дни съм се замислила за обучението по английски в подготвителния клас. Явно повечето училища с езикови паралелки са по сходни програми. А дали учат по една и съща система и учебници или има различия. И знаете ли в края на осми клас след изпитите с какво ниво на усвояване на езика са?

Вижте какво са пуснали за нашето училище: http://bg.wikipedia.org/wiki/127_%D0%A1%D0%9E%D0%A3_%22%D0%98%D0 … B3%D0%BB%D1%83%22.
Как точно се дава статут на езикова гимназия, без значение 1,2,3,5........... Моля само да не започваме спорове кой е по-по-най....

Искам да съм ориентирана в нещата преди първата родителска.

P.S. Аз също съм от поколението с престилките и грозните тъмносини костюми. Сериозен преглед имаше сутрин на вратата в образцовия икономически техникум (сега НФСГ), просто се промъквахме с цената на сериозно закъснение за час.

# 85
  • гр. София
Благодаря на всички за милите пожелания!  bouquet
Истинската черпня си остава за 13-ти. Laughing А имаме ли резервен вариант ако е лошо времето и вали?

Моят синковец толкова е незаинтересован,че един бележник не излиза сам да си купи.Иначе раница купихме още през юли.За нови кецове за сега мълчи,но нищо чудно да реши още другата седмица,че са му нужни.Много е странен на моменти и нищо,че е мое дете не мога да го разбера. Crazy
И понеже четох по диагонала не разбрах за издаването на електронна карта,какви документи са нужни.Те нямат още актуални бележници, със старите става ли?
Майките или татковци от 9 ФЕГ днес сме на линия,нали? Wink

# 86
Прекрасна, нали знаеш, че в уикипедия всеки може да напише информация и само и единствено личния критерий и морал са редактори. Знам, че училището се бори за такъв статут, но не мисля, че се е сдобил с него. Хорариумът по езици е висок наистина - това го видях в учебния план, когато разглеждах училищата преди да посочим желания.

# 87
  • София
Еllytza,
Някой предложи пицарията в Л.Димитрова, ако е лошо времето,..

# 88
  • гр. София
Взех и два анцуга по 45лв.,достатъчно големи,хубава материя,фирмата е FLAXOIL,има ги в един от магазините на Руен,които са плъзнали из цяла София.На фона на боклуците,които продават,от време на време се появаяват учудващо хубави и фирмени неща Peace

Аз се сещам за един  на Позитано на гърба на Фло кафе.Къде на друго място има магазини на Руен?

# 89
  • София и там където не се пуши
Елица пусни ми на лични мейла си, и ще ти пусна схема къде има магазини на Руен.

Единя е на последната спирка на тр 10 западен парк (там им е най-заредения уж, защото и складовете са им там)

Общи условия

Активация на акаунт