ОСМОКЛАСНИЦИ - родителска среща 13.09.

• 34 367
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • България
Ние купуваме кецове от Brake Point или Sabotage, девойката следи за намаления  Peace

# 31
Гледам, трескаво пазаруване тече... Hug
Ние хич не сме стигали до там.
За раници ги оправих от книжарницата ни. Всички ученически пособия също -  Hug не че с намаление минах Embarassed Мима си избра раница на Beneton, а Къци на Капа... ама нали поне на едрови цени. Тетрадките ще чакат да им кажат какви!
Иначе дрехи - нищо не сме купували още! Чакам ги да се сетят , ама те нещо не изявават желание за шопинг, което тайничко да си призная мен ме устройва! Mr. Green

# 32
  • София
Шопингът мина в общи линии - анцунг, 2 суйтчара, чифт дънки. Тетрадки и други пособия не сме купували, чакаме указание от учителите. Належащо е обаче да купим легло, а това вече е сериозен разход. Това за гимназиста, но и сестра му (5 клас) не е по-назад в хареченето. От миналата година нямат нищо , което да им става - нито дрехи, нито обувки. Минахне офталмолога, днес и зъболекаря. Остава джипито. Също и картите за градски транспорт (служителката ми каза да нося лична карта, ако няма снимка и бележника от 2008/2009 година). Аз пазарувах от мол-София, Метро, Бокал, спортен магазин на "Пиротска", остава ми Сити центъра. А вече е изключено да пазарувам без тях.

# 33
Абсурд е да се пазарува без тях. Laughing
Синът ми си е набелязал раница от един магазин в Сити центъра
марката е етнес

кецовете са му пак от там

дънки и суичъри--писах вече--сам ходи и пазарува

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 21:42 от MЪНКИ

# 34
честита ни нова тема(знаток   bouquet)

Ние пазаруваме в тера нова,и тук-там още,трудно избираме и дрехи,и обувки,предимно не ни харесват,а ако ни хареса-е широко или късо!!И както казахте-какво толкова да се готвим за училище?Купихме си раница Roxy още през юли,тетрадки от Метро.Всичко останало май си имаме,а ако липсва-ще набавяме в движение.
За учебници по език очаквах суми около 100 лв,ама чак пък 125?И това е само началото. #Crazy JoyИнтересно на нас колко ще ни искат?Очаквам на родителската да ги събират...
Иначе картони,снимки,карти,отпускни-всичко сме си приготвили.
Тук наистина ни е мноого уютно,как ще се разделяме.Веселото тепърва ни предстои,и трябва да си го споделяме,нали? Joy

# 35
  • Бургас
Току що направихме разбор на родителската среща.
За учениците от 5 до 8 клас включително униформите не са готови. И вместо само обувки, маратонки и евентуално есенно яке, ще трябва да купим и нещо подходящо за първия учебен ден, в който половината училище ще е униформено   ooooh!

# 36
Янита , най-после се появи. Точно се чудех къде се загуби. Hug
Май трябва да преименуваш темета Знаток, "Шопинг за тийнеджъри- ооо, УЖАС" Joy Rolling Eyes no

P.S.Отивам да гледам баскетболния мач България - Турция,  да стискам палци и да викам /малко , не много/

# 37
 Hug Страхотни сте!! Кога успяхте да изпишете 3 страници!!! Всеки ден след работа ви чета и си сверявам часовника.  Виждам, че навсякъде цари лудо пазаруване. И ние закупихме раница /хареса си Nike/, анцунг и малко блузи, но пазаруване с мъж си  е жива мъка. Като си спомня колко приятно си обикаляхме с дъщеря ми...Снощи мина и родителската среща  в  V ЕГ- 90 лв. учебници по фр. език+ 20 лв  речник. Смените още не се знаят, класовете също newsm78. Кога ли ще научим???

# 38
  • София и там където не се пуши
Да ви кажа по два-три предмета на ден мисля, че ще оправим с наличните раници или с някоя малка чанта.

# 39
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Виждам, че сте се отворили на пазаруване. Ние го отлагаме за след 15-ти, поне наведнъж да попълваме всички липси. На нас болката са ни обувките - с този N 35, който отскоро носи дъщеря ми - ужас! Само бебешки модели, според нея! Купили са анцуг с баща й от SLS - перфектно качество за съвсем нормална цена. При това - нито къс, нито широк (с нейните 40 кг). Аз се чудя защо по дамските магазини все нищо не ми става, а то какво било - жените, за които шият, явно са 40-килограмови. Грешката в моя ТВ ли е?

# 40
  • София
Това с мерките и теглилките е следващия кошмар. Както беше писала една мама по-горе, нашите синове са нито деца , нито мъже. Едно виси, друго е широко от мъжката колекция, в детската въобще го няма. И моя син е 42 кг на 162 см. Пълна трагедия. Добре че модата е по-толерантна към развлечените дрехи.
И аз усилено се борех да пробия сайта на НПМГ, но без резултат. Имам колежка, която живее до гимназията, ще взема да я помоля да мине от там за някаква информация.

# 41
  • София и там където не се пуши
  И аз усилено се борех да пробия сайта на НПМГ, но без резултат. Имам колежка, която живее до гимназията, ще взема да я помоля да мине от там за някаква информация.

Проверих - няма ги хората там и наличните не му обръщат май внимание на сървъра. Тече ремонт, а една друга мама е говорила и са и казали, че ремонта продължава и още нищо не се знае за учебния процес кога ще започне, ама това го говорили и по радиото.

А да ви кажа в неделя ще дойда с още една мама, която само ни чете.( Днес мии се обади).

Никой татко не иска да дойде от нашите, които четат  Joy Joy Joy .

# 42
  • София
Здравейте момичета!  Hug

УСПЕХ НА ОСМОКЛАСНИЦИТЕ!

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Знаток, благодаря за темата!      bouquet
Цели три страници за един ден! Лятото свърши и се завърнахме в нашата любима  тема  Two Hearts
Разказвах на приятелката ми в Чикаго ка съм оцеляла в тази кампания благодарение на майките от форума! newsm26

Ако е такова есенно времето, май наистина ще е по-добре да преместим в "Мис Каприз" срещата ни на 13.09!  Wink
Asss62 , обнови списъка , моля!  Peace

Ana_ , моля те,.. за обувките на Рали не знам , но за мъж - Христо е 186 см! bowuu И си търси високо гажде  Wink
Да не говорим за номера обувки,..  Sunglasses

Момичета, ние с пазаруването сме приключили!
Блузи и тениски - достатъчно (е, не са маркови, аз нямам възможност да пазарувам от такива магазини) , дънки - нали майка ми продава дънки , цяло лято помага внук й, та сега се обзаведе с три чифта - по избор!   Party
Но моите наблюдения показват, че наистина 80% пазаруват дрехи точно преди 15-ти! Та поради тази причина не знам и дали Христо ще може да дойде с мен на 13.09 на срещата - май ще е ангажиран да помага на баба си, защото наистина има много хора  точно преди 15-ти , а и децата искат да пробват по 7-8 модела  Wink  
Маратонки - също купихме - Адидас , с нашия номер избора е само там ,.. Blush
Купихме няколко тетрадки, бележник, лична карта,  химикалки-предостатъчно си има, даже го накарах да "изчисти" бюрото си!
За учебници - след родителската

За картите за градския транспорт - 51 лева за 3 месеца за вс линии, зареждат се на Сточна гара, на Възраждане и в подлеза на Шератон /дано не ви подвеждам за последното../

Имам въпрос - ние имаме нужда от ново бюро ,.. че с този ръст си сгъва на "Z" краката! Иска да взема едно "П"-образно обикновено бюро, но по-високо - поне 80см, имаме си контейнерчета, ще добавям ако трабва.
Някакви идеи? .. Една колежа ми каза да търся направо в офис-мебелите, но ми се изправи косата от цените! Shocked
Или не съм попаднала на точното място  Thinking

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 00:24 от Lady-B

# 43
  • В центъра на мръсотията
Засега - просто запис...  Embarassed

# 44
Лейди, според мен най-доброто решение за бюрото е по поръчка.
Вкъщи всички мебели, с изключение на маси и столове са по поръчка.
Съобразени са с размери и пространство.
Фирмата е българска, ако те интересува ще дам координати.

Общи условия

Активация на акаунт