Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за закупуването на количка от друга държава?
Какво е мнението за стабилността и теглото на количките?
Какво представляват контракциите и къде се усещат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за закупуването на количка от друга държава?
-
Какво е мнението за стабилността и теглото на количките?
-
Какво представляват контракциите и къде се усещат?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои препоръки за лечение на гърлото по време на бременност?
Малко дълго стана,за което се извинявам,но като знам аз колко бях шашната,представям си те.Стискам палци да отмине по-бързо всичко
Да не говорим как се уморяваме по-бързо, не е хубаво да се вдига тежко и т.н. Така че внимателно 
Продължавам си с болничните и това е. Не ми се ходи там да седя по 9 часа пред компютъра с корема и да ме изнервят нон стоп. Да не говорим как тепърва пак се почва с гриповете и като работиш сред много хора няма как да се опазваш. Аз в нас си бях пък се разхремавих, а там...Сега себе си и бебето ще гледам, всичко друго ми е на втори план. Та от тоя ред мисли
Какво толкова го мислих досега не знам

:...само здраве да е
Работя по един проект,които ще го завърша края на ноември и не мога да си взема болничен,а така ми се иска