Отговори
# 210
plami 10 наистина лежи повечко и почивай.Аз в събота ходих до спешния в майчин дом,че много ме болеше и мен -сутринта по-слабо,но после се засили (ама и аз на работа бях нямаше как да се измъкна и не можах да полежа) пих но-шпа и нищо-не ми минава.И айде в Майчин дом-направо долу в тунела влизаш и от там в спешния(ако все пак решиш да ходиш да знаеш) Попаднах на една супер мила и любезна лекарка,много обстойно ме гледа и каза че са си мускулни спазми,да се хоризонтирам и да си пия но-шпа 3x2 Вечерта така и не ме отпусна,въпреки но-шпа-то,но в неделя вече бях значително по-добре  Simple Smile Малко дълго стана,за което се извинявам,но като знам аз колко бях шашната,представям си те.Стискам палци да отмине по-бързо всичко  Hug

Добре дошли на новите мами и на тези разбрали пола.Аз на 14сти съм при Томова-да видим дали ще потвърди че момче е бебо и тогава да ме оцветявате Simple Smile

# 211
Хелоу!Добре дошли на новите мамчета и честито на узналите пола и тези с добрите резултати!
Плами,мен също от вчера ме понаболява от време на време и като гледам не се влияе много от но-шпа,но като легнеш и се отпуснеш за повечко време ,отшумява.Аз се бях притеснила да не са контракции някакви,а и не знаех какво представляват,докато момичетата тук не ме светнаха по въпроса.За спешен кабинет съм много по-склонна да ходя в Тина Киркова-предишния път ми обърнаха страшно бързо внимание и бяха адски любезни,а в момент ,в който ти се налага да ходиш в такъв кабинет ,отношението е много важно.Все пак останах с впечатление.че тези болки започват да се появяват,ако кача по-голямо количество стълби или стоя по-дълго време в седнало положение.

# 212
Ходи ли някой на курсове за бременни Wink

# 213
  • София
Аз направих нишестето. Сега в момента правя и картофите, сложих им и малко копър.   chef

# 214
Милички, не се преуморявайте! Трябва повечко да се пазим. Бременността не е болест, да, обаче няма как да е същото като преди и вече отговаряме и се грижим за 2ма, не само за себе си  Peace Да не говорим как се уморяваме по-бързо, не е хубаво да се вдига тежко и т.н. Така че внимателно   bouquet
То тялото само си подсказва, ама трябва да го слушаме. Хайде стига съм ви поучавала...млъквам, ама имайте едно наум.
Плами, почивай и да ти разминава болежката! Да не се налагат спешни кабинети!

Аз взех кардиналното решение да не се връщам на работа другата седмица  Crossing Arms Продължавам си с болничните и това е. Не ми се ходи там да седя по 9 часа пред компютъра с корема и да ме изнервят нон стоп. Да не говорим как тепърва пак се почва с гриповете и като работиш сред много хора няма как да се опазваш. Аз в нас си бях пък се разхремавих, а там...Сега себе си и бебето ще гледам, всичко друго ми е на втори план. Та от тоя ред мисли  Heart Eyes Какво толкова го мислих досега не знам  Laughing

# 215
  • София
Рали, за мен въобще това не беше дилема - останах си в болнични с най-чиста съвест.  bowuu

# 216
И аз си продължавам болничния с най-прекрасното насторение,а не само да ме нервират на работата,даже мисля да я сменя след майчинството ако ми излезне някоя по-хубава,че още отсега не ми се връща в тая обстановка.
Плами почивай си,и дано не се налагат спешни кабинети,предполагам че ти все пак ще отидеш за да си спокойна,но не се шашкай Hug

# 217
  • Варна
Здравейте,

Добре дошли на новите мами  Hug

Честито на всички който са узнали пола и имат хубави новини.

Аз днес се чуваствам много добре, без никакви болки. Даже снощи се наспах, това не беше ми се случвало от доста време. Дано и за напред да е така да се чувствам добре.

# 218
Добре дошли на новите мамчета!
Честито и на узналите пола!
Аз днес пробвах да чуя бебчо със стетоскопа,но освен бълбукане друго не долових,едва ли това е той newsm78
Руми вероятно е от преумората,дано бързо премине Praynig
И аз усетих някакво втвърдяване на корема,но беше краткотрайно и реших,че е от ентусиазма да поизчистя на работа.
Не искам и да си помислям за болничен,защото ще изперкам вкъщи,на ми малък град,спокоен,без приятели Rolling Eyes

# 219
Рали много хубаво си решила.Има време ще работим Wink
И ние тази вечер сме на бърза манджа-една салата зеле с моркови,яйчица и шунка.Въобще не ми се готвеше като се прибрах,а как ме помързява... Simple Smile

# 220
  • София
Само така момичета... Peace...гледайте си здравето и да си бременеем на спокойствие... Hug То е най важно сега Naughty
Сега ни е паднало, че после кат` се пръкне малкото човече ще бленуваме за мааалка почивчица поне...  Tired:...само здраве да е  Praynig
Пазете се повече!  Wink

И аз направих едно ОЛЕ на д-р Йоткер, че като ми говорите ми се прияде....    chef  Освен на него, тая вечер сме на боб на фурна с наденички и салата снежанка.

# 221
И аз си продължавам болничния с най-прекрасното насторение,а не само да ме нервират на работата,даже мисля да я сменя след майчинството ако ми излезне някоя по-хубава,че още отсега не ми се връща в тая обстановка.
Плами почивай си,и дано не се налагат спешни кабинети,предполагам че ти все пак ще отидеш за да си спокойна,но не се шашкай Hug

Аз взех кардиналното решение да не се връщам на работа другата седмица  Crossing Arms Продължавам си с болничните и това е. Не ми се ходи там да седя по 9 часа пред компютъра с корема и да ме изнервят нон стоп. Да не говорим как тепърва пак се почва с гриповете и като работиш сред много хора няма как да се опазваш. Аз в нас си бях пък се разхремавих, а там...Сега себе си и бебето ще гледам, всичко друго ми е на втори план. Та от тоя ред мисли  Heart Eyes Какво толкова го мислих досега не знам  Laughing

Леле,все едно аз съм ги писала тези неща. И аз се чудех дали да излезна в болничен,а сега съм толкова доволна , че не ходя на работа.   bouquet

# 222
Охх днес много, ама наистина много ме мързи...не си спомням от кога не ми се е случвало да лежа цял ден с комп. на краката.Явно съм имала нужда да си почина ooooh! Работя по един проект,които ще го завърша края на ноември и не мога да си взема болничен,а така ми се иска Weary
Хайде стига с моите глупости,поздрави на всички и пожелания за хубава и спокойна вечер. Hug

# 223
Ходихме до спешното на Майчин дом. Според лекарката не било от претоварването, но май не е ясно от какво.  newsm78 Изписа ми магнезий и по 2бр. но шпа 3 пъти на ден. Не би трябвало да е страшно, защото болките са ниско долу - не са контракции - това поне е сигурно.
Ще пазя леглото утре и това е  Wink Дано да ми размине с повече почивка.

Между другото лекарката беше много любезна. Радвам се, че отидох.  Flutter

# 224
  • София
Плами, добре сте направили!

Общи условия

Активация на акаунт