Отговори
# 255
Добро утро и от мен  Hug
И аз мисля да не прекалявам с работата. Ще почна да си пускам болнични още от понеделник.
Снощи спах сигурно 11 часа без да помръдна от леглото  Blush Много готино. И днес сигурно ще си пренеса компютъра в леглото и пълен рилакс  Sunglasses Още ме понаболява, но е по-слабо от вчера. Абе със сигурност и умората си е казала думата  Crossing Arms

Аз моя бебок вчера и днес по-не го усещам. Вие всеки ден ли го усещате? Бях чела някъде, че ако е активен единия ден, на другия си почивал.  

Хайде да закусвам и да си изпия шепата с лекарства и витамини. (Направо съм като баба с тия лекарства Wink хаха)

Лек и успешен ден на всички  Hug

# 256
Бонжур дамиииии  Hug

Искам да честитя новите девойки които са се показали на мама и тати  Grinning Оххх и на мен как ми се иска да е станало объркване и сега като ходя на ФМ другата седмица да ми кажат, че чакаме още една принцеска  Peace Тогава пък таткото ще е разочарован. Е няма угодия казвам ви  Embarassed

Радвам се, че всички с болежки и неразположения са по-добре. Момичета пазете се, моля ви  Hug

В болнични и аз не мисля да излизам за сега. Доста ще ми е скучно в къщи.
Благодаря на всички, които споделиха вчера бързи манджи. Аз накрая направих един миш маш с печени чушки, че докато се мотаех в квартала снощи от някъде ми замириса и много ми се дояде  Embarassed

Мисля утре да отида малко на пазар да си купя някое панталонче, че вече ме стягат тези, които имам когато седна. Ще прескоча до 9+ да видя какво е положението. Предполагам са космически цените, но поне да разгледам.

Ох и аз да се оплача ако може. Вчера така ме прерязваше корема много ниско долу, че едвам ходех. Много гадна болка точно на срамната кост. И имам чувството, че доста често ми се стяга корема.Пих едно ношпа и сега горе долу съм ок пък ще видим по натам. Praynig

Рали, надявам се, че си по-добре днес  Hug

Плами и аз го усещам един ден повече, другия по-малко или изобщо не го усещам.

Нещо много ми пригладня и май ще трябва да се хапва Laughing

Момичета хубав петъчен ден ви желая   bouquet

# 257
  • Бургас
Мимита, няма разминаване, докторът сигурно е имал предвид пети лунарен месец. Инак, това, което описваш, може да е бебчо, но никоя от нас не може да ти каже със сигурност. Hug

Мда, лунарен, но нали и в календара в първи пост пак са лунарни месеците?

И на мен ми направи впечатление,че има разминаване на всички възможни таблици с гестационния календар,по който ме гледа моята докторка и разминаванията са от 2 дни до почти 2 седмици Shocked.
...

Peace И аз това забелязвам навсякъде.

Този календар нали го знаете?
http://www.ladypill.com/calendar.php
Видях, че в поликлиниката, в кабинета, имат такъв. Според него също излиза, че съм в пети месец.

# 258
А, и добре дошла на МЕцанка, честито на разбралите пола  Simple Smile

И аз се надявам да ме споходи много скоро това щастие - следващия петък съм на фетална. Praynig
Че както сме си решили с таткото, че е момче - от първия ден още...Ще е много нечестно към бебока, ако е момиче  Blush

Не че има значение - разглеждах по бебешките магазини има такива сладурски дрешки за момичета - направо си представям как ще си я обличам и преобличам по цял ден.  Crazy

Дано по-скоро науча...

# 259
  • София
Здравейте и добър ден на вси4ки  Hug
Аморе и Хриска честити моми4енца, много се радвам за вас  Hug искам и аз да разбера, но 4ак на 16ти Simple Smile

Днес най накрая ще заминавам на по4ивка във Велинград и ве4е нямам търпение! Ще изтърпя до обяд. Вчера реших да оплета жилетка на бебето, понеже не знам пола избрах мн лсадко светло зелено купих си и обръ4 и голяма забава снощи, по4ти съм изплела единия ръкав  Joy Дано да я направя както трябва  hahaha

Добре дошли на новите мами и леко бременее Hug

Нека не се преуморяваме, по4ивайте пове4е и не вдигайте тежко особено тези с проблеми, аз за сега съм добре нищо ми няма. Бебто си рита, даже в4ера такъв шут ми удари отвътре 4ак не повярвах Crazy  

Ами това е лек ден и много усмивки и весел уикенд ви желая  Hug

# 260
Аз да докладвам както обещах вчера. Ходих до магазина до Майчин дом, наистина нищо няма освен дънки. Та аз да не съм капо си купих 2 чифта и една торба с бельо  (бельото е с намаление в момента и е доста качествено...който има нужда...)
Относно побутването - и при мен един ден не се спира, два почива или обратното, но определено не го усещам всеки ден.

# 261
Ох и аз да се оплача ако може. Вчера така ме прерязваше корема много ниско долу, че едвам ходех. Много гадна болка точно на срамната кост. И имам чувството, че доста често ми се стяга корема.Пих едно ношпа и сега горе долу съм ок пък ще видим по натам. Praynig

И аз имам същите болки ниско доло и днес съм на лекар-а също и контракций имам.
kali666 къде е този магазин до Майчин дом?

# 262
  • offshore & overseas
Тц, там не са лунарни, но не знам точно какви са. Лейди пил-ския календар показва именно лунарните месеци. Grinning

Уф, миш-маш само с чушки и извара/сиренце и на мен ми се е приял (ми как иначе -- из цяла София ухае яко на печени чушки! Laughing), ама Лъвю иска да се слагат и домати и лук, та не знам дали ми се занимава... Аз вчера скалъпих яхнийката, но само 1 доза и за довечера пак ще сме на зиро.

Хехе, Плами, това с обличането и преобличането е голяма заблуда, поне в моя случай (и то от самото начало). Първите месеци, докато беше "немощно" бебочество, Халята просто надаваше вой до бога и не смеех много-много да я закачам.

А сега, и то от година и нещо поне, вече и яростно се брани при всеки мой опит за обличане, преобличане, обуване, преобуване. На вс. отгоре, докато я подготвя за излизане, поне 10-15 пъти е обиколила целия апартамент. Преди търчах след нея, а сега само я чакам да се върне на кота нула и обещавам сокове, дъвки, бонбони, джиесеми и каквото ми хрумне, че би я привлякло. Embarassed

# 263

А сега, и то от година и нещо поне, вече и яростно се брани при всеки мой опит за обличане, преобличане, обуване, преобуване. На вс. отгоре, докато я подготвя за излизане, поне 10-15 пъти е обиколила целия апартамент. Преди търчах след нея, а сега само я чакам да се върне на кота нула и обещавам сокове, дъвки, бонбони, джиесеми и каквото ми хрумне, че би я привлякло. Embarassed[/color]
[/quote]

Joy хаха
Весело е у вас  Party

# 264
[kali666 къде е този магазин до Майчин дом?
Намира се на ул. Никола Славков 41. Минаваш входа на Майчин дом, продължаваш на право и ще го видиш от лявата страна (ако идваш от посока Мед.академия).
www.deva-bg.com Hug

# 265
  • Бургас
Тц, там не са лунарни, но не знам точно какви са. Лейди пил-ския календар показва именно лунарните месеци. Grinning
...

Да, наистина. Лунарните месеци са с по 4 седмици, а тези в календара от първия пост - не.  Peace

Аз си изтеглих филмче, следобед ще погледам, а и може да поспя. Времето при нас е мрачно, идеално за сън.  Wink

Я ми кажете, къде точно се намира този магазин за дрешки за бременни на Фритьосф Нансен? Не е много скъпарски, нали? А сайт има ли?
А в този до Майчин дом има ли други модели, освен показаните в сайта? Интересувам се от дънките най-вече. Как са моделите, по-изчистени или по-фИЕшън?

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 11:24 от Мимита

# 266

Vabeni, щом ти разминава от ношпа-то, може и да е нормално. Макар че и мен съвсем близо до костта ме болеше, пък не разминаваше от но шпа. Абе най-сигурно е да отидеш на лекар - аз до това прозрение стигнах - дори и нищо да ти няма и да е нормално - поне да го чуеш от него.

# 267
Привет, момичетааа  Hug Hug Hug

Аморе, Криска - честити ви принцеси  Само така, трябва да има красавици за нашите юнаци   newsm47

Плами, радвам се, че си случила на лекар в спешния, и че всичко с бебче е наред   bouquet  bouquet  bouquet

Рали, приветствам ти решението за болничния  newsm10 на мен ми остават само още 10 дни преди моя, живот и здраве   animal085

Мяуче, имаш уникална панта вкъщи  Joy - голям сладкиш е, да знаеш  bouquet

Аз нямам търпение за прегледа на 23-ти, както и за първата ФМ, на която ще ходя в началото на Октомври, за която Плами ми отстъпи час при Марков. Благодаря ти, миличка  hug hug hug hug издирвах го 2 седмици без да успея да се свържа  newsm78....

Аз да споделя, че май усещам наистина фъстъка вече - не мисля, че се заблуждавам, защото усещането не е като никое друго  newsm78 и много се радвам. Нямам търпение пак да си го видя на ехо-то и да му чуя сърчицето  Two Hearts

# 268
  • Бургас
Момичета вижте какво намерих за връзката м/у бебчето и зодията
Нещо имам проблем с линка и направо ще копирам тук.

Водолей 21 Януари – 19 Февруари

Свободния дух на малкия Водолей върви в комплект с вродена интелигентност и умения да се адаптира без да губи своята уникалност. Бъдете подготвени, че няма да можете да моделирате Водолея си. Обичайните модели на детство рядко съвпадат с тяхното собствено, те имат необичайни пориви и ги следват. Като деца те растат буйно – имат нужда от разнообразие и промени, ще ви се налага да полагате усилия, за да градите навиците в тях. Водолеите са велики изследователи и оригинални мислители. Оставете на детето си малко пространство за неговите проучвания и ще останете изненадани от откритията му. В училище интересите на Водолея се простират по-далеч от обичайната програма, вашата роля ще е да му помагате да свързва интересите си с практическата насоченост на учебната програма. От съществено значение за детето ви ще бъдат социалните контакти. Особено, когато се събере със сродни души. Обаче неговата уникалност го различава от останалите, а знаете, че в детска възраст най-често се събираме заради приликите си. Ето защо ще ви се налага да подкрепяте Водолея си в интегрирането и социалните контакти с другите деца.

Риби 20 Февруари – 20 Март

Тези изключително чувствителни деца ще искат от вас огромно количество любов, грижа и близост, за да се чувстват защитени в големия свят. Вашата малка Рибка улавя вибрациите на всеки и всичко и това често е твърде натоварващо. Може да се наблюдава тенденция на отдръпване от околните, понякога дори физическо прилошаване на детето ви, причинени от неговата свръх-състрадателност. Детето Риби винаги ще бъде свързано със света на мечтите си, където ще развива своето богато въображение и ще достига до неочаквана мъдрост. Вашето дете ще изпитва най-голяма радост от креативни игри и истории. Можете безапелационно да се доверите на интуицията на детето си – тя може да бъде ваш гид в обикновения живот. За детето Риби е най-полезно ако му помагате да постави ред в начина, по който постига целите си. Понякога детето Риби може да подценява собствените си качества, за сметка на идеализирането на чуждите. Помогнете му да се научи да не се поставя на последно място след останалите. Ненатрапчиво „натискайте” малката Риба да прави стъпките към своята независимост. Това е необходим

# 269
  • До Балкана
Дами, да ви попитам какво мислите за извличането на стволови клетки от пъпната вена и съхраняването им. Сего прочето, че и нашата болница са сключили договор с такъв посредник и се замислих!
Съни, много интересно четиво! Hug

Общи условия

Активация на акаунт