Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за закупуването на количка от друга държава?
Какво е мнението за стабилността и теглото на количките?
Какво представляват контракциите и къде се усещат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за закупуването на количка от друга държава?
-
Какво е мнението за стабилността и теглото на количките?
-
Какво представляват контракциите и къде се усещат?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои препоръки за лечение на гърлото по време на бременност?
И мисля 4е проблем няма наистина, това е мое мнение оба4е! 
Моята мама лъвица вече си позволява само жални погледи, които ме съсипват, но не смее да гъкне. Тя е по-зле и от свекърва иначе, а свеки, за сметка на това, е много толерантна, а и невероятно котколюбива, що се отнася до конкретния случай.
). Иначе свеки да си мрънка колкото ще...
на новите мамчета!!!Аз също съм на мнение,че никой не може да ти дава наклон какво да правиш и какво не.Не знам на докторката ти,Кали, какво точно й пречи твойта котка,ама при положение,че е домашна,обезпаразитена и ваксинирана не виждам проблем.А и както Мяу каза,детето си гради имунитет.То по тая логика трябва да си пазиме децата от всичко.А между другото няма гаранция,че ако нямаш котка пак не може да го хване алергия,а косми пуска всеки домашен любимец.Но както казах - нашите деца няма да имат алергии!!!
Та се чудя да се смея ли, да плача ли
/- как пък веднъж не ми стана лошо, пропътувах хиляди километри, ходихме къде ли не, през цялото време бях с контракции и накрая всичко беше ОК.
много е дълго за обяснение, но схемата е нещо от сорта: имунните тела имали два вида ензими, и когато единия вид не се дразни достатъчно, другия изпада в хиперактивност и предизвиква алергии. С други думи прекомерната хигиена и липсата на алергени наоколо всъщност те прави алергичен. Поради същата причина е добре да извеждаш децата навън и то сред природата от възможно най-малки, за да ги вкарваш в контакт с полени.
. Но алергията, която детето би развило изобщо няма нищо общо с типа алергия на родителя. Тоест, той може да има сенна хрема, а то да развие алергия към перилни препарати например.
А и тя ще ми помага за бебчо в началото - определено в къщи ще е голям купон - аз, свеки, бебчо и Пъцко