Дързост и красота - 46 ..."Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

• 30 414
  • 702
  •   1
Отговори
# 525
  • В средата на времето
Монтагю с оранжевите щипки е бонбон Joy

# 526
  • В средата на времето
Тази Фелиша ми е страшна Мортиша Crazy За нея няма проблем, че Данте с нея заради детето само..  ooooh!

О, Бриджит, той пък Глупанде е един подходящ мъж... ooooh!..ум да ти зайде Crazy

Интересно, Фелиша в какво семейство е израсла, че е такава кучка Rolling Eyes..нима Фелиша е емоционално стабилна newsm78..та тя е изтъкана от гняв и агресия..Тази Стефка пак се изказа.. Crazy

Стефка пак изскочи Joy Абе тия хора, защо не си сменят бравите на вратите Crazy

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 10:40 от Izida

# 527
Тази Фелиша ми е страшна Мортиша Crazy За нея няма проблем, че Данте с нея заради детето само..  ooooh!

О, Бриджит, той пък Глупанде е един подходящ мъж... ooooh!..ум да ти зайде Crazy

Интересно, Фелиша в какво семейство е израсла, че е такава кучка Rolling Eyes..нима Фелиша е емоционално стабилна newsm78..та тя е изтъкана от гняв и агресия..Тази Стефка пак се изказа.. Crazy

Стефка пак изскочи Joy Абе тия хора, защо не си сменят бравите на вратите Crazy

Joy Joy Joy Няма нужда , те просто не ги заключват

Стефани: И ще се търкаляш с нея в леглото?  Crazy

Мисля,че образа на Фелиша е претърпял голяма метаморфоза

# 528
  • В средата на времето
Не разбирам упорството и желанието на Фелиша да живее с мъж, който не я обича Rolling Eyes По това си личи, че са сестри с Бриджит Crazy

# 529
Хайде пишете какво става, че в чужденеция пак прекъсна сигнала Cry

# 530
  • На един клон
Нищо особено не става.Запънали са се като  магаре на мост и двете и това е.Брех тоя Данте,брех тоя Ник,еле пък Рич...  Mr. Green

# 531
  • somewhere near the sea
Не че съм го гледала, но прочетох резюметата:
Бриджит и Данте осъзнават колко много всъщност се обичат. Стефани пристига и Бриджит спори с нея като иска да й обясни защо трябва да бъде с него. В крайна сметка Стефани осъзнава, че чувствата на Данте са истински.
Фелиша споделя с  Ерик плановете си за бягство с Данте.
Ник се тревожи за състоянието на Бриджит след случилото се с Данте .
Фелиша се изправя срещу Бриджит и изисква от нея да стои далеч от Данте.

Брук кани Ридж на вечеря, за да му каже „довиждане” (тъй, де,може пък да не е разбрал човечецът) и да му обясни , че нейното бъдеще е с Ник (нека му го повтори, може накрая и тя да си повярва). Ридж осъзнава, че ако наистина я обича, трябва да я пусне.
Фелиша се мъчи да запази спокойствие, но все повече разбира, че Бриджит и Данте се обичат. Решава, че не бива да застава между тях. Данте й се извинява, обяснява й, че е много важен за него човек, защото имат син. Фелиша се отдръпва и от очите й текат сълзи.

# 532
Бриджит пък какво се обяснява на Стефани  Thinking Стефчето ми е мнооого любим персонаж, но не си ли взе поука как Ридж се свлече като умиращ лебед с ръка на сърцето и я обвини, че му е отнела живота?  Tired Иска един ден и с Фелиша ли да стане така?  ooooh!
Между другото Фелиша прави услуга на Бриджит като и отнема Досаданте, ама Бриджит още не може да го разбере  Crazy И обратното  Joy Абе въобще опитват се по сестрински да се отърват една друга от тоя непостоянен глупак, жалко че не успяват.  Joy

# 533
Хайде девойки, не бъдете лоши и ме светнете какво става в днешната серийка.  Hug

# 534
  • В средата на времето
Брук и Ридж са страхотни заедно.. Heart Eyes

Ехх, (ето Лана, виж, че въздишам..романтична съм.. Grinning Wink)..сбогуването им беше толкова романтично и мило..Мъчно ми стана за Ридж, толкова много я обича в тоз момент..Страхотни са..

..и глей сега, на другия полюс - този червей Ник Twisted Evil..дето само повтаря "те ще се ожениш за мен"..."ние с теб ще сме заедно".. Crazy

ooooh!о, Брук, какъв прекрасен човек имаш ти Crazy..моля те.. гръъъххх ooooh!

..не може да има романтичен секс без запалени свещи..не може.. Naughty Grinning..Винаги съм се притеснявала като гледам такива сцени, че някой свещ ще се катурне и ще подпали обстановката.. Joy

# 535
  • Разпиляна във въображението
Изи, наистина бяха страхотни - тя го целуна нежно, той със затровени очи и когато ги отвори бавно Брук вече я нямаше. Тъжно ми стана Sad

# 536
  • В средата на времето
Масимо Heart Eyes ехх... харесва ми цвета на връзката и кърпата в джобчето Grinning..

Масимо към Стефка за Брук - "Запушила си и устата и си и откъснала главата или нещо друго в този ред??.." Joy

Ух, добре че спряха натискането на Ник и Брук Crazy Sick

# 537
Тая Стефана е Ужасна! #Cussing out
Хиляди серии се опитваше да ги раздели,а сега пък ще ги събира! Rolling Eyes
Няма ли да оставят Брук на мира най-после?

# 538
Направиха раздялата им много красива! С целувка! И със затворени очи! Като ги отвори Рич видя празния стол насреща! Тъжно! Сега всичко живо е разведено и да видим какво следва! А и Стефка май замисля нещо smile3508
Изи, как ти идват такива мисли със свещите hahaha hahaha

# 539
  • На един клон
Изи, как ти идват такива мисли със свещите hahaha hahaha
По действителен случай ,може би...
На един познат младеж му се беше случило,хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт