'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 066
  • 646
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Добро утро, прекрасни!

Днес отново се опиянявам от Елиън... Heart Eyes

Атти, Verry Hollywood и аз го очаквам с нетърпение... Mr. Green

# 631
  • София
Добро утро!
Дъ Уан е жълт, няма нищо оранжево... Wink

# 632
  • София
Атти, Verry Hollywood и аз го очаквам с нетърпение... Mr. Green

Оооо, наистина ли?  Hug Аз докато открия нещо ново, хората го напоръчали  Simple Smile Ще чакам тогава да дадеш отзиви, когато го получиш.  И аз днес смятам да облека едно слънчево Извънземно, дано ме стопли Simple Smile

The One наистина е кехлибарено жълт, няма нищо оранжево в него... да не би да е променен цвета от стоене  Thinking Откъде го купи, Ted_cat? Ароматът как е?

# 633
  • София
Атти, ама аз не съм го поръчала (за съжаление), чакам го да излезе, той май още не е... Ама нали съм фенка на Майкъл Корс, та.... Mr. Green

# 634
да си дойдем на думата,а  Joy Joy Joy

# 635
  • виртуално
Атти, ама аз не съм го поръчала (за съжаление), чакам го да излезе, той май още не е... Ама нали съм фенка на Майкъл Корс, та.... Mr. Green
ремарке ще ти трябва да теб за срещата, торбичка няма да те побере...... Laughing

# 636
  • София
 Joy  Joy  Joy
Ох, пак ме развеселихте.... Mr. Green

А днес ме чакат в пощата ето тези:

и

Незнам само с Трабъл как ще се спогодим, ама ако не се спогодим - ясно е къде ще се появи... Mr. Green

# 637
Момичета, да ви питам... значи  парфюма ми е един такъв почти оранжев на цвят - самата течност имам предвид. Колежките казаха, че като цват и миризма хич не им  прилича на Дъ Уан. Може би са няколко вида....
Моля, по- знаещите да дадат едно мнение. Ако това дето са ми продали е менте, да  ходя да го върна.

Определението - тежък и нетраен страшно ме изненада. Моят е класическият и цветът му е меко златисто-жълто, точно като това   Dolce Gabbana The One

# 638
  • София
На мен ми е страшно траен. Чак се чудя дали става дума за един и същ парфюм. ooooh!

# 639
Момичета, да ви питам... значи  парфюма ми е един такъв почти оранжев на цвят - самата течност имам предвид. Колежките казаха, че като цват и миризма хич не им  прилича на Дъ Уан. Може би са няколко вида....
Моля, по- знаещите да дадат едно мнение. Ако това дето са ми продали е менте, да  ходя да го върна.

Определението - тежък и нетраен страшно ме изненада. Моят е класическият и цветът му е меко златисто-жълто, точно като това   Dolce Gabbana The One

И мен ме изненадва това твърдение за The one.
Ted_cat, би ли казала откъде е купуван, за да се пазим от потенциални ментета?

# 640
Дами ,какво би следвало да е това Luminous Lustre Spray Embarassed

# 641
Поръчвам парфюми предимно на една приятелка, която има приятелка дистрибутор на парфюми. Досега винаги съм била доволна. Не знам какво се е объркало този път, но казаха, че ще го вземат и ще ми върнат парите.  
Определено не е наред парфюма. Две колежки, които го имат казаха, че миризмата не е същата и като цвят също им се вижда доста по- тъмен от техните.
А вие от къде поръчвате?
Преди месец поръчах от Гет бг два парфюма. Този, който беше за мен си е хубав. Другия беше за майка ми и не съм го отваряла дори.

# 642
Привет!
Вчера намерих и пробвах на блотер Moschino Couture! - за пореден път се убедих, че постъпвам безкрайно разумно като не си поръчвам на сляпо. Докато четох за него, бях сигурна почти на 95%, че ще ми хареса. Уви! Не само, че не ми хареса, ами и ми бе толкова откровено неприятен, че изхвърлих блотера. Силно цветен и натрапчив, с някаква остра, дразнеща обонянието нотка. Не е мой аромат.

Отделно от това искам да питам, кой от тези двата аромата намирате за по-топъл - Black XS или Crystal Noir? Познавам ги, но нямам задълбочени познания, не съм ги носила обстойно, а ме интересува. Под "топъл" имам предвид нещо, което усещаш като топъл, кашмирен пуловер, докато го носиш.

# 643
  • София
Кристал Ноар според мен!  Peace

# 644
Привет!
Вчера намерих и пробвах на блотер Moschino Couture! - за пореден път се убедих, че постъпвам безкрайно разумно като не си поръчвам на сляпо. Докато четох за него, бях сигурна почти на 95%, че ще ми хареса. Уви! Не само, че не ми хареса, ами и ми бе толкова откровено неприятен, че изхвърлих блотера. Силно цветен и натрапчив, с някаква остра, дразнеща обонянието нотка. Не е мой аромат.

Отделно от това искам да питам, кой от тези двата аромата намирате за по-топъл - Black XS или Crystal Noir? Познавам ги, но нямам задълбочени познания, не съм ги носила обстойно, а ме интересува. Под "топъл" имам предвид нещо, което усещаш като топъл, кашмирен пуловер, докато го носиш.

Като топъл аз усещам Black XS, също Трабъл и Хот на Ралф Лорен.

Общи условия

Активация на акаунт