Френски мечти и реалности - следваканционно (23)

• 38 338
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
 Танче, аз съм в Choiasy le roi, не далече от Сен Мор, там имаме доста познати.Иначе клиниката ми, в която раждах е в Сен Мор.

# 331
Честито на имениците днес, малки и големи Митковци!

# 332
Мари рус знам къде е, там имам приятели и много често ходех. Незнам, може да си чувала за тях -Живко прокурора и Данчето, те са над 50г де и са от 100години там
А пък аз живеех на 100м от клинниката Crazy
Хей момичета толкова съм отвеяна, забравих да ви почерпя, днес моя татко има имен ден Hug Да ми е жив и здрав Praynig

Той също е във Фр от мноооого години 15-16 може и повече. Почерпете се за негово здраве Grinning Лека вечер момичета

# 333
Честито на патерици на всички именници!  bouquet

# 334
tanche, не ги познавам.А вие имате ли намерение да се връщате във френско?
Ние официално решихме да поживеем в бг поне една-две години.Половинката има нужда от незабавна почивка, след пет години в легиона и още шест , нон стоп работа.Няма да казвам с какви сенки е под очите, работи на две работи и то само нощем, тоест всяка нощ съм сама.
Честито и от мен, със закъснение на всички именници Hug

# 335
Mari rus твоя мъж голям герой, лелееееее в легиона Shocked
Иначе да, мислим да си останем година-две пък после ще му мислим. Уж се върнахме за 2-3 месеца, ама то така става винаги. Еми по-добре, с такова малко бебе е по-добре да дъм си сред мои хора;)

# 336
Ехооо, как е ваканцията?

# 337
ехоооо,някой са във ваканция,други не Sad
Отдавна не съм ви писала,ама тези дни нещо не мога да намеря време.
Аз тази седмица работя в затвора,след малко ще тръгвам.Иначе малкия е болен,бронхит,изчаквах до последно за антибиотика,ама започнах да го давам,че много взе да кашля.Сега мами и папи са тук и тази седмица няма да ходи на ясла,предпочитам да си е в къщи.
Лек ден от мен и до скоро.

# 338
Здравейте френски мами,
Казвам се Петя и живея в Южна Франция-Beziers ,няма ли някой около мен Simple Smile така копнея да видя българи !
Надявам се да ме приемете сред вас
 Simple Smile

# 339
Здравеѝте и от мен! Живеем в Париж и очакваме нашето бебенце в началото на февруари  Simple Smile. Записахме се за раждане в Lariboisiere. Ще се радвам някоѝ, ако има впечетления от там да ги сподели. За сега сме доволни от консултациите и прегледите.
Днес прочетох, че се очаква от 12.11 да започне ваксиниране срещу Грип А, като с предимство ще са бременните и кърмачета от 6 до 18 месеца. Какво мислите за това, предстоящите мами мислите ли да се ваксинирате? Аз малко се страхувам от ваксината, но като че ли  по ме е страх от грипа.

# 340
Здравейте, нови френски мадами Wink! Петя, иска ми се да сме близо до вас, ама няма как за момента Grinning
Веринка, аз взех решение да не се ваксинирам (дано не излезе много безотговорно). Като цяло в медицинските среди са против тази ваксина заради прекалено бързата и изработка. Пояснявам, че не съм бременна. Не знам какво да те посъветвам. Попитай гинеколога си.
маевам, бързо оздравяване ви желая. при бронхит антииотика често е необходим.

При нас ваканцията тече с пълна сила. Моята госпожица беше лепнала някакъв вирус , но се оправи за три дни, леко го изкара, без лекарства.
Скубя си косата от яд, че останахме в къщи, "въртим се в кръг" и децата се изнервиха, макар че всеки ден излизаме. Поне използвах да ги заведа да им купя якета и ботуши, кънки за детската градина за голямата.

# 341
Много нови попълнения, добре дошли в темичката.
Никой не ми отговори за козметика, аз все гледам да отида като съм в Бг, но този път пропуснах и сега се чудя какво да правя. Купих си една маска глина, която трябва да премахва черните точки, но не е същото. Ох, занимавам ви с глупости  Laughing.
Ние смятаме да се ваксинираме против класическия грип, за другия и аз мисля, че нещата там са малко много мътни. А пък в България как са ги погнали с този грип, като чета в дир.бг, едни заплашителни заглавия.
Ваканцията тече много добре, излизаме, ходим на кино, на пикник, днес времето беше пак прекрасно, играем пред блока и такива неща. В къщи ми е най-добре, не ми се ходи никъде. Само дето през ваканциите по магазините настава една лудница, днес пак всички бяха се юрнали като луди.
Ех, остават още няколко дни спане до късно  Wink

# 342
Здравейте и добре дошли новите дами Simple Smile

Мария, не се ядосвай че сте си в къщи поне прекарвате време заедно, аз от утре пак съм на работа Sad а дечко остава с баща си.

Иначе  ние вчера се върнахме от малкото ни пътешествие и сме много доволни. Настаняването беше супер, съвсем ново, много чисто и приятно.  Много благодаря че ми дадохте идея за жит просто с дете вече само така ще ходим.  

Веринка,  с теб ставаме три бременни дотук Simple Smile (може би има и други момичета, но не ги познавам) в Ларибоазиер съм ходила по друг повод и имам много добри впечатления, предполагам, че и матерните-то е добро. Аз ще раждам в началото на март и от днес  вече знаем,  че е МОМЧЕ Simple Smile  тъкмо се бях настроила да купувам роклички и панделки но явно няма да го бъде.

# 343
Здравейте,

Знае ли някой дали чрез българското посолство може да се извади свидетелство за съдимост или нещо подобно ?  Rolling Eyes

# 344
Laila, честито за момченцето Simple Smile

Добре дошли на новите момичета. Веринка лека бременност ти желая.

Тони и Тото, не знам дали става от посолството, но в БГ може да ти го извади роднина - майка/баща, не е нужно да е лично.

И на мен тази работа с ваксинирането на бременните ми звучи сложно, за сега не се натискам. Не знам дали съм права. Питах 2ма гинеколози и ми казаха, че май не е толкова препоръчително, ако нямаш принципно някакви проблеми.

Мари рус, кога смятате да си заминавате?

Общи условия

Активация на акаунт