Отговори
# 180
Пак съм тука!!!
Здравейте!!!!
Спинки много са сладурски дрешките Grinning И да стискаш там кълки Naughty. Аз вече взех да си мисля че по добре малко по рано да излязат,че мнооооого взе да ми тежи.Нищо не мога да свърша. Задъхвам се като парен локомотив.  newsm61
   Вече приготвих всичко.Изпрах,изгладих и подредих в гардероба. Даже памперси купих. Сега се отдавам на мързеллллллл с книга или плетка в ръка. Само багажа за болницата трябва да стегна за мен и за бебите. travel
  МИЯ не питай за спане.Кошмарно ми е. Снощи седнала и затрупана с възглавници на дивана дремах.Че като легна ми изтръпват съвсем ръцете и бооооляяят. #Crazy #Crazy #Crazy
  Аз отивам да купя мляко cow,че тази сутрин исках да правя палачинките на Мия,но се оказа,че ми липсва мляко.Е и утре е ден нали.
  До после  newsm51

# 181
                                  ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН!
За добро утро и кафенце не можах да се вредя,че цяла нощ ме мъчи едно схващане на крака а и на беба много не и се спеше.
Сутрешния фитнес тя си го прави към 7,като става татко и за работа,ама като не сме спали цяла нощ си е мноооооооого рано.
   ЗА ПРАХОВЕТЕ - на каката съм прала с ТЕО БЕБЕ,ама то преди 7г.само той беше на пазара,а сега чувам и аз добри отзиви за САНО и за SURECARE но излизали по-скъпичко.Ама ако питате мен -цената не е гаранция-алергии стават и от доста скъпи марки!
  ЗА МАТРАЦИТЕ - и ние ще купуваме  нов,но за леглото на каката,а то е 70/140 и голям зор видяхме да намерим този размер.А като го открихме в "Хиполенд" момчето ни засипа с безброй видове твърдост и пълнежи!!!Още не сме го купили,но се чудя между 2 варианта-кокос и пяня или само пяна.Ако може някой да ме светне кой е по-добър.

КАЧИХ И АЗ НЯКОИ СЕМЕЙНИ СНИМЧИЦИ,НО МАЙ НЕ СА В ОБЩИЯ АЛБУМ?!?
          Ставам,че бебона хич не я свърта като седя седнала!
ЕЙ,И НЕ УБИВАЙТЕ СИНОПТИЦИТЕ!ТУК СЛЪНЧИНЦЕТО Е СТРАХОТНО/МАКАР ДА Е МАЛКО СРАМЕЖЛИВО/.

УСМИХНАТ И СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 182
Здравейте и от мен .
За матраците,ние вчера поръчахме креватчето /и съм много щастлива,нямам търпение да ни го докарат/ ,но купихме отделно матрак,който е с кокос и пяна.За размера и при нас не става,малко по голям е на дължина,но в магазина ни обясниха как да го оправим.
За козметиката взехме Бюбхен,не знам вече кое е добро и кое не ,само различни мнения  Thinking и разни дрешки,той таткото направо се оля в едно магазинче в люлин,но беше много мила картинка .... а продавачката гледаше  ShockedJoy
Бихте ли ми препоръчали магазин за спален комплект на прилична цена? а и вие какви дрешки сте взели,може ли линк да ги разгледам,аз не знам още какво да взимаме и се колебая и за размерите.
За прахта за пране се колебая между Сано и Тео
И вече съм в болничен от 45 дни  Mr. Green

# 183
  • Пловдив Белащица
pisihrisi, със Саното излиза по-евтино. Теото 2 кг е на цена около 8-9 лв и го дават за 20 пранета, Саното, 1,25 кг е за 35 пранета, а ето и статията, която намерих със сравнение на различните препарати - http://papa-bebe.com/prane_na_dre6ki.html - ако искате може да я сложим на първа страница, мисля е добър ориентир за тези, които се чудят какво да ползват  Peace
Но и аз Теото не мога да го понасям като миризма.

А иначе за самото пране, за да не делите цветовете си купете продават едни цветоулавящи кърпички. Вършат чудесна работа. Единствено един път съм оцветявала, защото пуснах един наистина наситено червен плюшен гащеризон с другите дрехи и кърпичката не беше смогнала. Но редовно сега като пера вадя доста розова кърпичка (от розовите дрехи), а белите вътре не са мръднали на цвят.

П.п. Ей този сайт, който ви публикувах за прането бил с много полезна и селектирана информация. Как не съм попадала на него. Ето за помпите за кърма http://papa-bebe.com/pompividove.html

П.п.п. Ей немога да му се нарадвам на този сайт. Незнам кой си е правил труда, ама има всичко в него по продукти и видове, сега гледам козметиката за бебо. Мия, сложи го на първа страница (погледнах, но не виждам да го има)

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 14:27 от wassilena

# 184
Здравейте и от мен мамита. Днес в работата нямахме нет и не можах да пиша.
Васи и аз така си помислих ч ен еможе без документ да ти дават еднократната помощ. Ще видя като дойде и този момент. Благодаря че си ми отговорила.
Вчера купихме много хубаво пухкаво одеалце ама разкошно е. Като го снимам ще го кача в албумчето.
Аз да ви се оплача нещо съня ми е много зле. До към 12ч не мога да заспя а усещам че ми се спи и лягам след което започва едно премятане като риба на сухо. Ставам пикам разхождам се и пак лягам и като погледна то станало 1,50ч. После пак ставам към 4ч и сутрин като ми звънне тел. за ставане направо ми идва да го разбия на земята. И при вас ли е мъчение със съня? И сега така ми се спи че едвам гледам.
От магазина където купихме одеалцето, момичетата казаха че не било добре през първата година да се ползва омекотител за прането вие ан какво мнение сте?

# 185
Моля следните мами да си изчистят пощите защото неможем да им пратим телефоните на вестителките:
Катерина26
margi^
radostta82
alaq
AlexLidiya
pamino

А следните мами не можем да ги открием..може да са си сменили ника,ако някоя се познае да сФирка:
Xita
dimanik
iliana dakova
m.n.m.
Snejinna
di_va

# 186
Васи готоф-картоф сложих сайта при - Да се подготвим за появата на бебето  Wink
Ама като има нещо променяй и ти  Wink

Билянка една дерматоложка отдавна беше казала,че за бебето не трябва да се използва омекотител.Но всеки както си реши аз лично не мисля да ползвам. Naughty Или поне сега мился така Mr. Green

Момичета изпратени се вече до всички вас телефоните на вестителките !!! Ако някоя мама не е получила да ми пише на лични !!! А тези които ги има в предния ми пост и те да сфиркат когато си разчистят кутийте и се разпознаят !!

# 187
Хмм Thinking много странно,,не съм надвишила лимита в пощата си,но  все пак ,изтрих някои съобщения
bilyana44  одеялцето от испанските ли е ,защото в момента такова търся.
Мартраци-ние взехме на Магнифлекс, но не сме го отваряли още и не знам дали мирише.В магазина казаха да го отворим няколко дни преди това,за да се проветри и да се надигне ,иначе е вакумиран.
pisihrisi има ги в Хиполенд. Peace

Васи благодарим за инфото относто праховете Peace

# 188
wassilena ще пробвам със САНО съвсем скоро,че имам да пера доста неща от каката.Мерси!!!
   Как са при вас цените на комплектите за  бебоците за изписване,че тук са в много широка граница и не знам на какво да се спра.
Янечек и аз ще имам проблем с воденето на каката на училище.Татко и предлага да я водя преди да родя/около 1 месец/ и после да ходи сама,ама мен ме е страх,защото сме на главна улица и не съм сигурна с пресичанията/на всякакви идиоти им дават книжки/.И сигурно и ние ще сме с дебелото палто и кенгурото.
А Я НАЙ-ДОБРЕ ДА СИ ПОРЪЧАМЕ ЕДНА МЕКА ЗИМА,ХЕМ ДА ВОДИМ ГОЛЕМИТЕ ДЕЦА,ХЕМ ДА ЗАКАЛЯВАМЕ БЕБОЦИТЕ./ха-ха-много искам май/
А момичето,от което взехме количка ми каза,че е тествана и на 5см.сняг,но аз не знам дали ще съм толкова смела.

# 189
  • София
Здравейте милички  Hug
Аз днес усилено мързелувам...изключая едно предиобедно почистване на хладилника, микрото и печката. И понеже сега печката е чиста, реших да я изцапам с приготвянето на десерт в нея, но голяма главоблъсканица какъв да е?!!
За бебешки пазар. Ох незнам дали ми вярвате, но сърцето ми се разтуптява като вляза в такъв магазин и ми се иска толкова неща да купяяяяяяя Mr. Green Само ровя в сайтове,. мисля къде да отида... и така....даже сънувам бодита вече Laughing
Спинки: Много хубави дрешки  Hug то и аз май по-малки размери трябва да купувам. Thinking
Василена: Благодарско за полезните съвети. И на каката дрешките са супер, явно плюшът издържа повече  Simple Smile

# 190
може ли да ми дадете парола и име за да разгледам снимките ви?

# 191
 ВАСИ, благодаря за телефоните на Вестителките.

# 192
ЗАВЪРНАХ СЕЕЕ от ШОПИНГ.

ПЪрво изръшках подред Бейби мола и Хиполенд - сумати време се почесвах и в двата магазина и накрая взех само хавлийка, ръкавички и козметика. Пълно е с някакви натруфени неща.
Оттам обиколих цялата Пиротска и женския пазар, натоварих се и с плодове и зарзавати. После обиколих и нашия квартал.........взех няколко нещица, но малко - всичко за момиченца е в розово, а аз откровенно имам алергия към него. Резултата е доста ограничен избор.
В крайна сметка се прибрах след 6 часа обикаляне и вместо да си легна веднага пуснах прахосмукачка и снимах покупките - ще ги покажа по-долу. Взех си душ и тъкмо да си легна като ми се схванаха и двете ходила от преумора и така съм ревала с глас докато ми се оправят, че не е за разказване - не че току що не разказах  Mr. Green

С думи прости - стоенето в офиса зад бюро.....не е добре
Ходене пеша.....пак не е добре
ЩЕ СЕ ГРЪМНА ВЕЧЕ  smile3511

И на себе си станах досадна, затова млъквам
Ето покупките, като само първите са от днес, другите са от Ларедут от преди месец   http://www.album.bg/maria.krumova/images/17543219/104352

# 193
Тъй като бистрим тема за палачинки - още утре ще направя по рецептата на МИЯ
Нооо бих искала да ви предложа един изключително вкусен и лесен вариант за палачинка - нещо което само се готви докато си миеш зъбите в банята.
Нарича се печена палачинка - може би някои от вас я правят. Особеното е, че се ползва тавата на фурната - онази плоската
Рецептата е следната.
2 чаени чаши прясно мляко
1 чаена чаша брашно
4 яйца
1/2 чаена лъжичка сол
в тавата в предварително загрята фурна на средна температура се сгорещява половин пакетче масло от малките.
сместа се изсипва и се пече 20 - 30 минути.
готово е като стане златисто и трябва да се издуе  смешно на бубуни. В същност се получава една цяла голяма палачинка, която режете на няколко парчета.
после се натъпквате с вкусотията, като класиката е да се намаже със сладко от вишни, но и всяко друго е О.К.

Това е много любима рецепта от баба ми и е страшно мързелива  Mr. Green което не е за подценяване. Опитайте Hug

# 194
еее събота и неделя сме толкова плешиви  
ама поне може да си запълваме темата с весели неща  Mr. Green
хайде от мен един два вица

Две мухи летят около един слон. Едната казва:
- Имаш ли план за действие.
Другата отговаря:
- Да, само да го съборим, после лесно ще до довършим с ритници....

Два охлюва - един гол и един с черупка - се срещнали и този с черупка попитал:
-Как си?
-Не казвай на никого! Избягах от къщи! - отвръща голият охлюв

Марийче дрешките са страхотни...особенно това сладурското гащеризонче ли е със смешната качулка Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт