МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 38: насладихме й се,но ще я запомним

• 21 047
  • 448
  •   1
Отговори
# 270
chloebis, Ламия е правила секс само 2 пъти и то преди 100 години. Може да се каже, че е почти девстена. Пък и ако е много настоятелна, знаеш какво става (справка - аватара на Марица: "Ама, моля ви се г-жо Ламия, недейте така, г-жо Ламия, какво правите, г-жо Ламия).

Всъщност, Ламия е правила секс, да. Но не е правила любов.

# 271
  • Атлантис, Галактика Пегас
Днес така си избирах виното... 
От сутринта...  ooooh!какво ли си помисли продавачката  Mr. Green

# 272
Да ви покажа снимки от новия сезон.Ето как се развиват нещата при Джеми и Лмаия

# 273
Да ви покажа снимки от новия сезон.Ето как се развиват нещата при Джеми и Лмаия

Party Hug Mr. Green
това ми харесва!!!

# 274
Момичета, днес ще се самобичуваме ли с повторението по Диема?
Чудя се дали да гледам новия филм с Кеню

# 275

айде и малко мезе...

# 276
Гери, колко са дечинята, че нещо дребничка снимчицата, не мога да ги преброя. Една приятелка ми каза, че в следващия сезон Ламия ражда близнаци - едното от Джеми, другото - от Кенан.

# 277
Ох,аз верно ще стана слон  ooooh! само дано Пашата не ме изостави тогава.Айде първа съм на масата  Flutter

Повторението ще го гледам днес-нарочно заради детайлите  Whistling
Новия филм с Кеню май ще ми дойде множко ...незнам

Бланка,не й е вярна информацията-тризнаци са .Третото е от Назъм  Mr. Green

# 278
  • София
Ама как не разбирате! Хайде обяснявам подробно. В 76 серия, след изстрела, който се чува в края на 75-та, откарват Кенан в реанимация. Там му изкарват куршума. Операцията е успешна, защото куршумът не е нанесъл големи поражения в горната част на главата (само няколко цигуларки са отнесени). След това му правят пластика, за да си възвърне хубостта. През това време Ламия и Джеми са на меден месец и не подозират какво ги чака. В края на 76-та Кенан отваря очи. Готов за нови подвизи. По-нататък продължаваме по план.
hahaha hahaha hahaha А сега очаквай въпроси на нови пишещи от рода на: Кога ще започне новия сезон, гледал ли го е някой целия на турски, кога ще го пуснат тук! Grinning

# 279
Момичета, днес ще се самобичуваме ли с повторението по Диема?
Чудя се дали да гледам новия филм с Кеню
повече турски сериали някак не ми се заглеждат.. то бива рев и словесни битки... така не съм преживявала и за Изаура преди 20 и кусур години.  hahaha

# 280
Ако не сте обърнали Фнимание на облеклото на Ламия в брачната нощ да ви го припомня

Одааа, само където Ламия седеше като дЪрво, аз очаквах да му се нахвърли все пак не е правила секс 2 години  Laughing

Тя въобще дали е правила секс?
Щото май с нея правиха такъв,ама обратното не съм сигурна  Thinking

Корделия,наздраве,душо   newsm24
Да то първия път не се брои, тя докато се осъзнае какво требва да прави, да мърда ли да не мърда, ама Джем ще я отрака  smile3521
Наздраве на черпещите се, аз на Фрапенце

# 281
Ох,аз верно ще стана слон  ooooh! само дано Пашата не ме изостави тогава.Айде първа съм на масата  Flutter

Повторението ще го гледам днес-нарочно заради детайлите  Whistling
Новия филм с Кеню май ще ми дойде множко ...незнам

Бланка,не й е вярна информацията-тризнаци са .Третото е от Назъм  Mr. Green
вече заех първи ред за повторението... виното ми е вече отворено, мезето на масата... Чакааааааааааааааам!

# 282
chloebis, Ламия е правила секс само 2 пъти и то преди 100 години. Може да се каже, че е почти девстена. Пък и ако е много настоятелна, знаеш какво става (справка - аватара на Марица: "Ама, моля ви се г-жо Ламия, недейте така, г-жо Ламия, какво правите, г-жо Ламия).

Боже, тя ми е набор. Имаш предвид времето от преди войната? 1912 година, сняг до кръста, ние жънем ли, жънем? И аз така два пъти като нея...ама ми се струва, че при нея беше веднъж, ама нищо. То старческа деменция имам вече. Това беше между другото най-добрия и тоалет, добре, че чепиците беше махнала - сещате се онези историческите, дето всички мечтаем за тях тайно

# 283
  • 221B Baker Street
Гледай,някой със бинтована глава
иззад пердето със ресни подава се едва-
кърши пръсти,устни хапе,
с цигулка гневно стърже в мрака...
Кой ли в този късен час
тъй безсрамно вие с глас?
Аз съм,Кеню,върнах се и съм си жив -
вече ставам готин,палав и красив  Mr. Green
на Ламия,Джемил,Пашата и Нимет
ще мъстя за свойта мнима смърт наред!!!
Първо почвам със Джемил -
и то преди уискито да съм изпил...
Ще го гепя в банята,дорде е гол -
приготвил съм си хубав,остър кол...
ще чакам да си изтърве сапуна -
ще влезе лесно - честна дума  bowuu
От първи път не се брои,
ще има няколко,нали?!  Mr. Green

Очаквайте продължение.... Joy

# 284

Боже, тя ми е набор. Имаш предвид времето от преди войната? 1912 година, сняг до кръста, ние жънем ли, жънем? И аз така два пъти като нея...ама ми се струва, че при нея беше веднъж, ама нищо. То старческа деменция имам вече. Това беше между другото най-добрия и тоалет, добре, че чепиците беше махнала - сещате се онези историческите, дето всички мечтаем за тях тайно
Ааа те краката не й ги дадоха  Thinking
Аз затова ще дебна днес  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт