МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 38: насладихме й се,но ще я запомним

• 21 047
  • 448
  •   1
Отговори
# 255
Застрелва се. В главата.  Laughing

Сигурно ли е? Да не се прероди нещо? Това сиво нещо какво е?Вчера жикетката му беше дива? За друго не се сещам

Вярно, единственото сиво нещо у Кенан бе "жикетката".  Добре изгладена, без гънки.

Гери, пИчелиш. 3 сезон, естествено. И пашата.

# 256
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
' Прави си пластика и почва да отмъщава. '  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 257

Цитат
Прави си пластика и почва да отмъщава.

Предлагам направо операция за смяна на пола и после да отмъкне Джамил от Ламия  Mr. Green

# 258

Цитат
Прави си пластика и почва да отмъщава.

Предлагам направо операция за смяна на пола и после да отмъкне Джамил от Ламия  Mr. Green
Да   Peace  hahaha съгласна  hahaha

Бланка,той Пашата си е мой бре.как тъй ще го пИчеля  Rolling Eyes

# 259
Е, не знам пластика или смяна на пола, ама пича плаче за зъболекар. Такъв спешно му трябва.

# 260
Цитат
Е, не знам пластика или смяна на пола, ама пича плаче за зъболекар. Такъв спешно му трябва
       Сакън, ще развали "прекрасната" му усмивка Laughing

# 261
Ако не сте обърнали Фнимание на облеклото на Ламия в брачната нощ да ви го припомня

# 262
Тя е толкова прекрасна, че с нея ще впечатли Джемил.   hahaha Пък и един златен зъб може да му краси усмивката, кой знае.

# 263
Ама как не разбирате! Хайде обяснявам подробно. В 76 серия, след изстрела, който се чува в края на 75-та, откарват Кенан в реанимация. Там му изкарват куршума. Операцията е успешна, защото куршумът не е нанесъл големи поражения в горната част на главата (само няколко цигуларки са отнесени). След това му правят пластика, за да си възвърне хубостта. През това време Ламия и Джеми са на меден месец и не подозират какво ги чака. В края на 76-та Кенан отваря очи. Готов за нови подвизи. По-нататък продължаваме по план.

# 264
Ако не сте обърнали Фнимание на облеклото на Ламия в брачната нощ да ви го припомня

Одааа, само където Ламия седеше като дЪрво, аз очаквах да му се нахвърли все пак не е правила секс 2 години  Laughing

# 265
  • Атлантис, Галактика Пегас
А, здравейте!!!  Party
Запасих се с бутилка червено вино...

Да си изгледам с емоции повторението... Че снощи ме чакаше нощна смяна...
И така чакам с нетърпение вече, че да си го изгледам и да се гътна да спя...
А на здраве

# 266
Тя е толкова прекрасна, че с нея ще впечатли Джемил.   hahaha Пък и един златен зъб може да му краси усмивката, кой знае.
Joy Joy Joy

# 267

Одааа, само където Ламия седеше като дЪрво, аз очаквах да му се нахвърли все пак не е правила секс 2 години  Laughing
Тя въобще дали е правила секс?
Щото май с нея правиха такъв,ама обратното не съм сигурна  Thinking

Корделия,наздраве,душо   newsm24

# 268
  • Атлантис, Галактика Пегас

Тя въобще дали е правила секс?
Щото май с нея правиха такъв,ама обратното не съм сигурна  Thinking

Корделия,наздраве,душо   newsm24
Тъпърва ще има да го разбира, секса де!
Мерси!!!

# 269
Ама как не разбирате! Хайде обяснявам подробно. В 76 серия, след изстрела, който се чува в края на 75-та, откарват Кенан в реанимация. Там му изкарват куршума. Операцията е успешна, защото куршумът не е нанесъл големи поражения в горната част на главата (само няколко цигуларки са отнесени). След това му правят пластика, за да си възвърне хубостта. През това време Ламия и Джеми са на меден месец и не подозират какво ги чака. В края на 76-та Кенан отваря очи. Готов за нови подвизи. По-нататък продължаваме по план.
hahaha hahaha hahaha hahaha
И ще си смени ли пола в крайна сметка?

Общи условия

Активация на акаунт