AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 40 967
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
Наистина е много симпатично калъфчето , Някъде през тази кампания требва да получа целият камплект от лого колекцията , обещавам снимки.
Успешна кампания , утре ще пускам експресна.
Да попитам , вие някъде конкретно ли виждате колко сте събрали за портмонето или самички си ги смятате
сама си  сметнах сумата за протмонето, но има цените само за К12- нали някои неща са част от комплекти

# 16
на 9.09 пуснах поръчка за К12 и накрая на фактурата ми пишеше колко пари има за програмата за портмонето.

аз не се вредих за този калъф за телефон.няма ни вест, ни кост във фактурата ми. довечера ще пускам поръчката си за К13.

момитета и Jiw,
( май така ти се пишеше името)искам да ви попитам на този ли е-майл си пуската копието от платежното за да Ви пуснат фактурата при наближаване на кредитния лимит :
 contact_avon.bulgaria@avon.com
въпрос номер 2: как си пускате с едно платежно две задължения?
как отделяте двата номера на факттурите в "основание за плащането"?

# 17
Успешна на всички,аз вече пуснах за 284лв. Hug

# 18
  • София

Аз вече години наред /откакто плащам през интернет/ не пиша номер на фактура в основание, а само име и номер на представител.
Плащала съм две фактури с едно платежно и не съм имала проблеми.

# 19
Имам проблем пускам експресна отбелязвам 1 брошура за К14 а накрая ми казва нямате поръчани брошури а брошурата ми е в списъка с продукти от каталога? Писна ми 100 пъти я пиша наново и все така става какво да правя

# 20
  • гр. Пловдив
искам да ви попитам на този ли е-майл си пуската копието от платежното за да Ви пуснат фактурата при наближаване на кредитния лимит :
1. На този мейл да.
2. В основанието задължително искат сумата, която се дължи към Ейвън.
Пример: фактура номер; фактура номер;...; сума лв.

dany_d с каква отсъпка предлагаш новата ТВ? Може и на ЛС да ми пишеш ако те притеснява. Simple Smile

Кате, каталог 14 и каталог 15 на dimislava

Peace

# 21
  • плевен

искам да ви попитам на този ли е-майл си пуската копието от платежното за да Ви пуснат фактурата при наближаване на кредитния лимит :

имейла е същия 100%, а за плащането плащаш и двете наведнъж няма значение фактурата.И аз така имах 2 фактури и в банката ме питаха за номера на двете фактури и посочиха само едната.Все пак парите отиват на едно място и те ще видят че дължиш точно толкова  Peace

# 22
  • у нас
И аз пред малко пуснах поръчка,сега ще чакам фактура.Не знам по какви цени да смятам за протмонето,а комлекта май- да,но с ейвън никога не се знае Thinking

# 23
Успешна кампания на всички!  bouquet

# 24
  • о`майна лунна нощ е
Tujna sum - otrqzaha me za kreditnata karta Avon. Natzup.

# 25
  • Бургас
Много съм щастлива,донесоха ми кашона с експресната ппоръчка. Пуснах я във вторник, днесе вече тук! Peace

# 26
  • Бургас

Tujna sum - otrqzaha me za kreditnata karta Avon. Natzup.
spoko

# 27
Не дей да се ядосваш , след 6 месеца можеш пак да пробваш , до тогава туко виж станеш координатор и ще ти дадът

# 28
два пъти и пускам към писмо на Ейвънци скенирана вносната бележка и ми казват че те я виждат  #Cussing out
и остава утре да не мога да си пусна поръчката,ама и те са едни  #2gunfire

на някой случвало ли му се е подобно нещо?

# 29
  • гр. Пловдив
На мен ми се случи.
Казаха ми,че виждат сканираната бележка, но понеже поръчката е експресна това неважи. Само ако плащането е направено с Avon MasterCаrds тогава.  #Crazy А сега трябва да се изчака да се изчисти баланса.

meggylo  благодаря ти за отговора в другата тема!

Общи условия

Активация на акаунт