AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 40 660
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
Моля ви на друг излизали му брошурата като част от продуктите от прошура които са поръчани и накрая ми казва че не съм поръчала брошура?Защо така?

# 31
  • София
Излизало ми е, а всъщност брошурите си бяха там. Виж на преглед на поръчката дали ще са там и пращай смело! Peace

# 32
Излизало ми е, а всъщност брошурите си бяха там. Виж на преглед на поръчката дали ще са там и пращай смело! Peace
И при мен се е случвало  Crossing Arms

# 33
Ами излиза в списъка с продуктите а отгоре където пише поръчани брошури пише 0, но вече го пратих ще видя какво ще стане

# 34
може да е спам,
но кажете ми на кой сайт мога да си прикача скенираната си вносна бележка. на снимка.бг не става  #Cussing out #2gunfire

# 35
http://prikachi.com/
работи безотказно
Но наистина за експресни не важи
ще ти я задържат и после като получат парите ще ти я пуснат поръчката

# 36
СПЕШНО:
Така и не разбрах,тази мини брошурка влиза ли в 150лв. за подаръците за к13.Харесала съм мъжкия часовник.

# 37
  • гр. Пловдив
Да, влиза.

# 38
Здравейте! Моля ако може някой да ми помогне, понеже малката брошура, която беше само една е при клиент, а сега пускам поръчка, да ми даде линк.Много благодаря!

# 39
мини  К13 :http://ig2k.com/gallery2/v/12-2009/avon13/AVONMinibroshyra132009/

момичета утре ми е деня за 1-ва поръчва и идва идва в сряда
затова бързам

bouquet  bouquet  bouquet
благодаря ви ще действам бързо

# 40
  • гр. Пловдив
Здравейте! Моля ако може някой да ми помогне, понеже малката брошура, която беше само една е при клиент, а сега пускам поръчка, да ми даде линк.Много благодаря!
Има я в сайта за представители.
Последна индформация-> втората колонка

# 41
vesi vas,защо те отрязаха за кредитна карта,с какви мотиви? Питам,защото днес и аз пуснах заявление и мислех,че няма проблеми с издаването на карта,но сега ............... знам ли newsm78
Сподели,моля те!  bouquet

# 42
  • Горна Оряховица
Запис и от мен,успешна кампания на всички.Пуснах поръчка за 315лв,като повечето са душ гелове , лосиони за тяло и шампоани,сега чакам изпомачканите си и разляти неща,не може да няма жертви Whistling

# 43
Запис и от мен,успешна кампания на всички.Пуснах поръчка за 315лв,като повечето са душ гелове , лосиони за тяло и шампоани,сега чакам изпомачканите си и разляти неща,не може да няма жертви Whistling

Praynig

# 44
Днес координаторката ми каза за конференциите,ще се представят новите мотивационни,критериите за топ клубовете,нови продукти и т.н. За Русе на 24.09 от 18.00ч. в хотел Рига,ще продължи час и полувина.

Общи условия

Активация на акаунт