AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 064
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
как да изгладя косата на косомания, че само тя ми остана? Извинямав деза оо топика.

# 706
ОООО, и аз искам да разбера. Кое време е, а мира не ми дава тая коса да си легна. Иронията е, че работя в фризьорски салон Joy

# 707
Какво правите нормално - изглаждате кичур, фиксирате със спрей. Simple Smile  bouquet

# 708
На сайта е качена панорама 15:
http://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/panorama1.pdf

Много моля, някой от вас, който ще пуска поръчка в четвъртък да снима каталог 16 като го получи  Praynig

# 709
  • плевен
Видах че в безплатните материали идва и мини коледна брошура.А дали има номер да си поръчаш колко искаш както беше с мини брошурата в К13.Моля за помощ че трябва да пускам поръчка Praynig

# 710
  • София
Откъде влизате в играта? Като вляза в докосни звездите ми отваря американския сайт с картата на света

Видях, видях. То било на началната страница. Извинявам се

# 711
  • София
Добро утро, и аз открих играта.

Поизмъчих се докато се регистрирам, за което AVON не са ми виновни. Всичките игри са лесни, на мен любимата ми е тази с топчето (още от едно време). Най0трудно е с косата, но цаката е да изправиш кичура до край, защото иначе докато си вземеш лак и той пак се е навил. Аз се справих на четвъртия опит. Сега се надявам да ходя в Катарино. Някой разбра ли кога ще се тегли тази томбола??? А дали мога пак да участвам, за да имам повече шансове??? Ох, и аз съм една жертва на рекламата ooooh! ooooh!

# 712
  • София
Аз направих топчето и очите. След като ми каза, че е успешно не мога да премина на следващото. Все ми излизат отново очите. Зациклило ли е, що ли?

# 713
  • София
Аз направих топчето и очите. След като ми каза, че е успешно не мога да премина на следващото. Все ми излизат отново очите. Зациклило ли е, що ли?

И аз имах този проблем. Просто изчакай да свърши времето и ще те пусне нататък.

# 714
може ли помощ- нямам възможност да гледам клипчета и някои сайтове на PC, каква е паролата скрита във филмчето

# 715
  • София

И аз имах този проблем. Просто изчакай да свърши времето и ще те пусне нататък.
мерси

# 716
По повод изввлеченията на кредитната Ейвън карта по пощата, трябва да се подаде молба в клона на Райфайзен, че искате да си ги получавате на адрес...

# 717
  • гр. Пловдив
Преди малко си получих кашончето с калъфчето за очила. Хубаво е, но ми идва много лачено. Ако някой го иска да ми пише на лични. Пощенските са от мен.  Peace

# 718
  • София
Да питам софианки - ще ходите ли похода срещу рака на гърдата в събота???? Аз съм зарибила цялото семейство... някой ходил ли е да сподели дали е готино и малко повече подробности...

# 719
  • Бургас
След много чудене снощи си направих интернет заявка за кредитна карта. За колко време идва отговора,на адреса,който съм посочила ли ще го пратят или ще ми пишат съобщение в сайта? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт