...

• 5 730
  • 92
  •   1
Отговори
# 60
VioletaR, ти май си впечатлена от подхода му въпреки известния "дискомфорт", който ти причинява???? Какво искаш всъщност - подходящ професионален ответен тест на системата му? 

# 61
Доста крайни ми се виждат изказаните мнения, но едно е наистина вярно - този негов подход ме разболява и проваля брака ни.

Щото да ти се провали брака не е крайно...
Вие да не сте на по 20 ти на години.  ooooh!

# 62
А, те мъжете много се кефят да ни бъзикат. Кеф им става да ни изплашат, стреснат, разплачат ... Този тип е средностатистически нормален мъж.  Wink

# 63
...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 01:13 от VioletaR

# 64
Съжалявам, ако крайното ми мнение не ти харесва. Не съм искала да те обидя. Аз нарекох мъжа ти психопат и според това, което си споделила продължавам да стоя зад мнението си. Съжалявам, но за мен това, което описваш е тежко психическо отклонение придружено със садизъм и вобще няма място за сравнение с изневярата.

# 65
Виолета, мани ги тия Овци.  Наще хора наред със странностите си имат и качества, за които мнозина тук само мечтаят.  Wink

# 66
...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 01:13 от VioletaR

# 67
VioletaR, хахахаха, примера беше още по-абсурден. ))))))
Ако не си изневерила с човека Х, за който мъжа ти решава да те пробва, може да си изневерила с човек Y  за който той не те е питал. )))
Как след като е задал въпрос само за един човек може да е сигурен, че изневяра няма да се случи?. ))))))
А още по-нормално е, човек да започне да се защитава за нещо, което е извършил, но не иска да се разбира за него. )))))
И пак теорията му с поставяне в стресова ситуация куца. )))))
Така че това не са никакви научни експерименти, а най-нормално мъжко държание. ))))

# 68
Виолета, мани ги тия Овци.  Наще хора наред със странностите си имат и качества, за които мнозина тук само мечтаят.  Wink

Те щот овците си немат програмисти в къщи.... Laughing

# 69
Вили, разбрах, че нямате дете все още. На колко години сте и двамата? Ти работиш или стоиш по цял ден вкъщи, за да заместваш маменцето му?

Не бих толелирала подобно поведение никога, защото това означава, Вили, че той те подценява на всички нива! Нима ти нямаш качества? Или ум в главата си?

Явно той не се е сблъсквал с реални проблеми, за да си играе все още на игрички. Толкова ли си нямате доверие!?!? Та Вие сте семейство от толкова малко време ...  Утре може фобия от отворени пространства да ти измисли и да не те пуска навън ...

P.S. Аз съм инженер и програмист. И съм ЖЕНА! 100 %-ва!

# 70
Хм, като ме нерви съпруга ми идва --> hit
В същото време наистина ми се вижда пресилено да бъде наречен психопат. Разгледах постовете на cruela_de и очевидно е разумна и малкото, което е коментирала във форума съвпада с начина ми на мислене. Явно проблема е в начина, по който съм представила ситуацията. За да бъде ясно, ще ви дам един пример от практиката ни. И така - Пример за стресиране с цел да се извлече информация и да се провери как бих действала в определена ситуация -Без основание и без да има истинско подозрение, мъжа ми ме обвинява в изневяра с конкретен човек. Аз се вбесявам от безпочвеното обвинение и започвам да обяснявам и доказвам колко абсурдно е предположението. В края на разговора мъжа ми се чувства спокоен, защото теоретично възможната изневяра няма изгледи да се случи (според това, което е чул и почувствал по време на разговора).

Хихихи аз на твое място щях да му докажа, че и теоретично и практично мога да му изневеря. Да се чувства спокоен, че ако ме вбеси с глупави въпроси и намеци директно му слагам рога.   Mr. Green

# 71
Не съм програмист и не мога да помогна с конкретен план, но се радвам, че не си загубила инстинктите си и си показала категорично, че това е неприемливо поведение. Не мисля,че дори е добра идея да му влезеш в тона и да го предизвикваш с неговите камъни. И въобще може и да е талантлив и обаятелен ама то и Хитлер е бил такъв, обаче знаеш ли колко евреи му се сърдят.
Пък и тактиката му е едностранчива и сякаш лишена от житейски опит (фантазия?) - възможно ли е да прилага само един тип стимулация. Що не те погне с добро - да те зарие с рози, шампанско, филе Елена и шоколад та да те пробва докъде ще устискаш, кога ще ти се доповръща от романтика?
Само не му приклякай пред егото - и ти имаш.

# 72
Що не те погне с добро - да те зарие с рози, шампанско, филе Елена и шоколад та да те пробва докъде ще устискаш, кога ще ти се доповръща от романтика?

202uu

# 73
  • София
  Пример за стресиране с цел да се извлече информация и да се провери как бих действала в определена ситуация -Без основание и без да има истинско подозрение, мъжа ми ме обвинява в изневяра с конкретен човек.
Баси простотията Joy Аз досега бях от тези с умерените изказвания, но след този блестящ научен пример, се присъединявам към заложилите на психиатричната диагноза Joy

Господ е събирач, ей! На мене ако ми се беше паднало такова чудо, щеше да е доста забавно Party

Филе Елена къде го бутате при романтиката, завира ми се между кътниците и нема вадене Crossing Arms Представям си мъжо как налита да ме опрашва, аз - една секунда, мило! - зейвам насреща и почвам да си ръчкам с конец между зъбите Joy После се изжабурквам с шампанското, вадя трънче от роза, забито в задника ми и казвам - аре, ся, давай Hug

# 74
 newsm20 Ох, разревах се от смях!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт