Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 971
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • София; Дружбето
Абе вервайте на старата пушка. Аз благодарение на тоя Профенид не разбрах какво е да те боли шеф и хемороид. Много са хубави, просто няма да съжалявате Mr. Green пък после шъ почерпите

# 391
ех, здравейте, той денят си мина, докато прочета темата  Simple Smile
 честито на новите мами АТРАКЦИЯ, АЛИСА, МИА, ДАНИЕЛА И ГЛЕЗУНДРА   bouquet радвайте се на малките бебшочета и бъдете живи и здрави  Simple Smile много усмивки и много положителни мисли  Simple Smile
 нашето пъпче също днес падна и тази вечер бебче Емил ще преживее първата си истинска баня. много се радвам  Simple Smile
 и много ме е яд на джи пи-то ни, уж трябваше да дойде до три дни от изписването - никакъв не се е появил  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out а имам да задавам някои въпроси, та утре ще си ида на частно и така, после смятам да му се ява пред погледа, но ще гледам да не му е весело след мен.
 за храненето на поискване и ние сме си така, само където още ме болят зърната. много рядко го нацелвам да захапе правилно. и тогава мога да кърмя с часове, то иначе пък претръпвам и пак издържам  Embarassed но когато се събуди върти нервен главица и бърза да засуква, после вече можем да правим опити да докараме поза  Simple Smile
 напълно разбирам чакащите мами, аз също бях започнала доволно да полудявам покрай това очакване всеки момент. още повече на ден имах обаждания от родата и приятели с един и същи въпрос, е отговора още повече караше шапката ми да се стяга  Laughing
 стискам палци да се срещнете с малките съкровища скоро  Praynig

# 392
Някоя от вас да има отоци по ръцете? Аз през бременноста имах, сега обаче не изчезнаха, видимо съм отслабнала, тъй че би трябвало и пръстите да отслабнат. Забелязвам ги вечер заедно със схващане на  ставите на ръцете. Много ми е странно. На краката съм нямала нито през бременноста нито сега. Има ли някой с подобен проблем?

# 393
Надина, аз се записах при др-Галина Илиева Тя работи в КУРОРТНА, по здравна каса. Много мила жена.

# 394
Честито ново бебче! Да е живо и здраво и много да радва мама и тати  Laughing
Благодаря много за отговорите за храненето! Аз изчетох де що има в библиотеката на кърмаческия (благодарности на Бу) и най ми хареса точно статията, в която се разрешава всичко, но да е умерено  Mr. Green Кафето и шоколада естествено съм ги спряла, но си хапвам разни други "забранени" неща, като грозде, сурови ядни и кисело мляко и не мисля, че и се отразяват (надявам се да не греша), а и гледам да не се оливам  Mr. Green И пържено и пикантно не хапвам. То добре, че нямам и апетит, че иначе ще е голяма мъка  Mr. Green
Утре сигурно ще идва педиатъра и ще видим как е бебка с наддаването  Thinking а и да ми е спокойно, че ни е видял някой по-разбиращ от бебета  Mr. Green
Някоя от вас да има отоци по ръцете? Аз през бременноста имах, сега обаче не изчезнаха, видимо съм отслабнала, тъй че би трябвало и пръстите да отслабнат. Забелязвам ги вечер заедно със схващане на  ставите на ръцете. Много ми е странно. На краката съм нямала нито през бременноста нито сега. Има ли някой с подобен проблем?
Аз нямам отоци, но палеца, показалеца и стедния пръст на дясната ръка са ми изтръпнали от раждането. Иначе моя приятелка се оплакваше от зверски болки в ръцете след раждането. Явнои на тези крайници се отразява  ooooh!

# 395
  • София
Ей сега Горска китка ми се обади и каза, че са свалили  системите от бебата и вече й я дават Simple Smile....ако всичко е оки в сряда ги изписват

# 396
Ей сега Горска китка ми се обади и каза, че са свалили  системите от бебата и вече й я дават Simple Smile....ако всичко е оки в сряда ги изписват
Hug Hug newsm10

# 397
  • София; Дружбето
Супер, дано скоро се приберат в къщи с малката Praynig

# 398

Бамба, и ти душко си тука. Да идвам утре по някое време да те хващам под ръка и да ходим да раждаме вече, а?  Shocked Shocked Ма то май ти не си в БГ, аз също...  Hug Laughing

утре те чакам!С ученическата униформа и букет цветя,направо да ги записваме за 1 клас ,нали newsm53

# 399
  • София
Здравейте и от мен!
Честити малки принцески на Глезундра и Даниела! Да са ви живи и здрави малките съкровища.   bouquet
Аз от 2 дни съм с болки, като менструални, може би бебето е започнало да слиза, но...нищо повече, вечер ме боли, сутрин нищо ми няма  Thinking
Някои мами вече погача ще правят на бебчетата, а други още ги чакаме Laughing
Много се радвам за Горска китка, дано се приберат скоро вкъщи.

# 400
филмът"Лисицата и детето"дъщеря ми го изтегли от Замундата-the.fox.and.the.child.2007.dvdrip.xvid-haggis
Ако ви харесва "Походът на императора" и този ще ви допадне
Заглавието на "Тайната"е  The Secret

# 401
Бамба, нямаш дерт. Може да са ученици, то там не се знае.  Hug Значи утре минавам да те забера и отиваме да се обебим  newsm47 newsm47 Оооф, мечти, мечти, изобщо не съм предполагала че ще нося до термин. Всички от родата са раждали по 15-20 дни преди това, ама кой ти знае, моята пуканка ще е с характер  smile3521 smile3503
Находке, къде си, душа? Кротувай си, да не се разраждаш и ти, моля моляяя не се бутайте, всяка да си чака реда  smile3513 babyuu

newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

# 402
Пак аз. Обиколих магазините. В аптеката оставих 30 лв.  ooooh! Ама сега вече съм подготвена за всичко. И биба взех, и свещички, и Арника. Даже и кремче за хемороидите си взех, че отсега се обаждат, явно усещат, че скоро ще се "обновят"  Cry Ей, това е най-гадното в цялото раждане. Шевовете не са ме болели толкова, колкото хемороидите. Добре че попаднах на страхотно лекарство - Проктогливенол.
После се отбих в един детски магазин и супих едно сладурско жълто одеалце, да имаме за изписването, за всеки случай. Обаче си мисля да не го пера, а само да го изгладя. Все пак е опаковано, пък и надали ще има пряк контакт с кожата...
Накрая се набутах в един магазин за левче и излязох оттам с 2 чифта пантофи, дънки и 3 чорапогащника за малката = 13 лв. Мнооого обичам такива магазини...
В резултат на едночасовата ми разходка токът пак остана неплатен (щото похарчих парите за него), но пък изпитвам душевно удовлетворение от разсипничеството си.
Дръпнах си някакъв нов филм - Дракон (Wyvern), сега ще сядам да го гледам, тамън да уплатня времето до взимането на малката от ДГ. Мен по принцип такива филми ме кафят, ще го видим тоз струва ли.
Тук е моментът да отбележа, че мивката е пълна с вчерашни чинии и холът плаче за прахосмукане... но не ми пука  hahaha

# 403
alissa900, понеже и на мен Курортна ми е район, събирам мнения за нея, Илиева какво ти е казала а безпокоенето извън работно време, ще откликне или просто не работи, т.е. не си вдига телефона.

# 404
Момичета има няколко филма Тайната,този за който говорите за какво се разправя?

Общи условия

Активация на акаунт