Юли-2006 , тема 89

• 35 133
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Ааа,къде сте всички  Thinking

Аз ходих малко на пазар,купих на Гали ботички.Дано да му станат..На мъжо купих някой дрешки.Така е,той неще да ходи по магазините и квот му взема това ще носи ooooh! На мен си харесах вчера боти,но до Мола трябва да ходя,ама утре.

Дю честито християнче,много хубави снимки  Heart Eyes

Моето коремче вече расте,днес мерих едни туники,но не можах да си харесам.Търся нещо тип рокличка,та да мога с клинчета да го нося,та да ми скрива дупето  Rolling Eyes

# 661
  • София
Дю-Честито ви християнче!Много хубаво кръщене,много интересно ми стана,че в помещението няма икони и стенописи...това специално помещение ли е от църквата или как?Много ми хареса-прозорци,светлина-не като тука в близост-като в тъмница,само за помени и погребения,не и за празнуване.А къде ти е корема????Много добре изглеждаш,Гери е много сладка!
Рени-и аз така-мъжа ми не мога да го накарам да отидем до магазина за дрехи посмъртно,затова аз му купувам.Днес му взех два много хубави пуловера,а на Влади суичър.Миналата седмица му взех яке,за което много съжалявам,но нищо-на него много му хареса,апрески му взех,а сестра ми ще ми прати кожени ботушки.В Гърция е слънчево,още ходят на море и са по къс ръкав,така че няма да им трябват ботушките,та не се налага да купувам.
Много ти се радвам за коремчето,а за какво дупе говориш идея си нямам.
Мгиздова-кошмар с тези кучета!Заслужават да ги преспиват такива!Като си спомня как ме ухапа едно преди време и как болеше и щипеше-горкото ти детенце!И аз вече се страхувам от тях.А толкова обичах кучета и така ги галех и им се любувах,сега само ги заобикалям и не смея да ги погледна..ужасно е това чувство на страх.
Ронка-как сте?

# 662
Никой няма пак,ама нищо аз ще си пиша...тук поне има кой да ме чете,а не като в майската тема всички пишат,пишат,джагара джугара и никой нищо не разбрал накрая,само ако някой е прокървил или нещо от сорта ..

Ходих до Мола аз,не издържах,нооо моят номер го нямаше и казаха в петък да отида пак ,че ще го поръчат  Flutter

Дидито аз само дънки не купувам,че там вече не мога да улуча размера.Харесвам в  някой магазин 2-3 модела и го вземам да мери и така купуваме.  ooooh!
С обувките процедурата е същата.Другите неща са каквото купя.  Crazy

Галко насъбра 8 чифта якета различна дебелина,но не всички му стават.Някой аз съм купила,други са подарък.Мисля 2г якета да не купувам  Naughty

# 663
Рени,пиши си мила,все някой чете Heart EyesАз се опитвам да работя,но нещо нямам муза и все хвърлям тайничко едно око тука Mr. GreenАлекс ми е със зверска кашлица и днес си го гледам и вече съм така  #Crazyот работа и дете.
И моят мъж не ходи по магазините,а влиза в първия и каквото това ShockedАз общо-взето обикалям цял град и в крайна сметка купувам първото,което съм харесала за негов най-голям кошмар Mr. GreenВчера за пръв път си купих от раз една плетена разкошна жилетка от Naf-naf.От лятото я гледам ,ли гледам и добре че се въздържах тогава,понеже я намалиха от 160 на 70 лв. и си е направо джак пот Laughing
Ронка,как е Криси?Ходихте ли в онази клиника за коликите?Милото бебо Hug
А,бе Хриси...покрай това застояване в къщи с Иван да не сте започнали сестричка на батковците,че така ми се губиш    Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 17:13 от Tizija

# 664
Дю, честито християнче! Снимките наистина са страхотни. На Гери колко и е пораснала косата само и какви къдрици има.
Арлина, как е Зоя? Дано и е минало ушето. Ужасно е.  Ева вече е по-добре, кучето, което я ухапа е на съседите на вилата, не е улично. Сложихме и ваксина против тетанус веднага. Да, такива кучета не заслужават да живеят и аз съм на това мнение. А ние си имаме малко бебе като на Ася, каракачанка, но и то е на вилата. В  апартамента не мога и да си представя да гледаме куче. Дидито, искам и тук времето да е  като в Гърция. От чехлите и сандалите минах на боти за няколко дни. Купих преди няколко дни пчелен прашец. Жената ми каза първите 2-3 дни да давам по една щипка, после сутрин и вечер по 1 кафена лъжичка.  Не е ли много?

# 665
Тъкмо се прибрахме от разходка.  Laughing Чакаме каката и тати.

Рени и в другата отчетна е горе долу така.  Laughing

Тиция, и моят мъж влиза в първия магазин и каквото хареса купува.

Мгиздова, по 1 к.л. се дава, не е много. В началото по малко, за да не направи някоя алергия.

Дидито, това е най-новата църква в Смолян и все още не е минал определения срок за изографисване. А църквата, в която ни кръщаваха, е много малка и се намира в голямата. Води се втората по големина в БГ. А като започнат да бият камбаните, направо настръхвам. Ето я:

# 666
  • София
Аз пък чета всички много внимателно bowuu!
Дю-много,много красива църква!
Рени-аз на мъжа ми взимам един чифт дънки в една торба и така меря.Сестра ми ходи с един сантиметър по магазините Peace.
Тиция-вЕрно си улучила десетката в намаленията!Аз все не мога да се вредя Crossing Arms.

НАН-как сте из вкъщи?

Като взимах Влади пак се видях с Нита и Калоянчо-те нали са в една група двамата.Казах на нея,ама да кажа и на другите:на 25.10.2009-тази неделя има форумска среща.Гледах снимки от предния път-много е било хубаво!Хайде да се видим там,а?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428586.0

Иначе Влади ме изненада с гуд бай и хелоу след две посещения на английски-много сладък,много се смях!

# 667
Мила Дю честито ти християнче!
От малката розова пъпка
разкошен разцъфва цветът.
От първата, малката стъпка
започва най-дългият път.

От борче разперва се борът;
от зрънце - пшеничният клас.
Растат и големите хора
от малки деца като нас.

Расти и порасти детенце хубаво,
в щастливо детство ти играй
и нека звездата на живота ясна
блести над теб прекрасна !

А,бе Хриси...покрай това застояване в къщи с Иван да не сте започнали сестричка на батковците,че така ми се губиш    Mr. Green
Joy hahaha ц, няма такава опасност.Просто нямам време от ядове да седна и сега съм изгонила Иван от компютъра за малко  Mr. Green.
И Валери е с кашлица в къщи отделно от няколко дена взе да премигва с очичките на няколко пъти по-бързо и начесто.косата ми е настръхнала. Д-р Хаджиева казва ,че било нормално ,защото е много чувствителен и от стрес се напишка два пъти в след обедния си сън в детската градина. Сега давам хомеопатия като ,че ли има някакъв ефект или така ми се иска вече не знам  newsm78 Уре ще го водим на очен лекар защото е наследствено обременен.Но на нас с Ивана в по късна възраст ни сложиха очила. Оф не знам. Марти пък е абсолютен бльон и вече няколко пъти ходи без домашна ,защото забравя. А ние постоянно го питаме и той да написах ,а той човека не си е записал изобщо ,че има. вече се изчерпах с наказанията.  Crazy Отделно съм ти казвала ,че напълнях и не правих диети заради заболяването ,но сега открих нещичко от което се надявам до Коледа да влезна в релси ,само да не колабирам пак ,че много ми падана хемоглобина ,че тогава ще ям бой. Та така има и още ама стига токова за сега ,че ще стана досадна  Wink
Дю в църквата не влезнах когато идвахме в Смолян ,но от вън наистина е много красива.
Аз пък на моя нищо не купувам ,защото е претенция само го влача по магазините .
Мгиздова милото дететнце.  Hug Hug Hug

# 668
Иси, благодаря ти за хубавите пожелания!  Hug Гледам, започваш да изперкваш, и аз на там вървя.  Mr. Green

# 669
Привет

Тук сме Ренка, но май много много не ни се пише.  Crazy

Какво коремче, какво дупе. Аз не съм бременна и със сигурност имам по големи от твоите  Wink

Иси какво става с теб. Вземи се в ръце не се поддавай на лоши мисли. Щом сте на хомеопатия ще се прави дечко. И моето диване е такова чувствително.  ooooh! Бързо успокопение ти желая, знай че и на вашата улица ще игрее слънце. То просто се е скрило зад едно малко облаче.  Hug

Дю ако не се лъжа преди 3 години бяхме на сватба в тази църква.Тогава точно я изографисваха. Но може и да се лъжа.  Blush

За дрехите ние сме още по зле. Мъжо не иска нито аз да му купувам, нито той да си купи. С триста зора успявам веднъж годишно да го заведа да си купи нещо.  #Crazy

Тиция  честита ти придобивка със здраве да си я носиш. И аз тези дни все с жилетка се нося, че много студено в училище. Бързо оздравяване на Алекс.  Hug

# 670
  • somewhere over the rainbow
Диди,  Hug
Ние сме добре. Щом не сме зле, значи сме добре Sunglasses Даяна е на градина, днес имат празник на есента, или както тя вика "Есента има рожден ден" Crazy Мен ако питаш, есента вече е към края на живота си Laughing
За сливицата няма подобрение, вече почти съм изгубила надежда, че ще се разминем с операцията. Даже вчера обсъждахме с майка кой ще е с Дая в болницата, че нея /майка ми/ я е страх от пълна упойка - били като умрели хората Thinking hahaha, а пък мен от нищо не ме е страх, но нямам физическа възможност. Всеки с номера си Crazy
Та така, готвим се психически за махане на сливицата Crazy

Сега пратих мъжо по задачи, да плати някои сметки, да пазарува малко.Money За дрехите и аз му купувам - от нета най-вече. Той никога нищо не харесва, каквото съм му поръчала, но в един момент виждам как почва да си ги носи дрехите. Че и любими му стават Laughing Но нали трябва да измрънка нещо, така, за спорта. Иначе може да ходи с едни дънки 2 години и постоянно да мрънка, че няма дрехи, нищо, че магазините са ни на 100 метра и нищо , че едни обикновени дънки са му 5 кутии цигари. Абе луда работа, направо да се чудиш кой е жената в семейството. Crazy Аз му викам: "Все за нещо ще намери, да се начумери, ту му млякото горещо, ту пък друго нещо". Добре, че аз ясно му давам да разбере, че изобщо не ми е интересен така Sunglasses

Айде махам се, че нещо се отплеснах да говоря за маловажни неща Grinning

# 671
Наде,май май и нас ни гласят за махане на трета сливица,но ще видим ThinkingПисна ми от болести и кашлици ooooh!
Иска,не можах да те разконспирирам Mr. GreenДано Иван е вече по-добре и да не те напътства само то стола или диванчето Laughing Hug
Дани,аз нещо се побърках този сезон на тема плетива .Като казаха,че е модно,та гледай ми сеира    #CrazyДнес си взех и едно пончо и една плетена рокля и мисля вече да приключа с придобивките този месец,че ще ме изгонят от къщи Mr. GreenАма иначе така добре си действа на настроените да си купиш нещичко,пък после да разправят ,че нямало такова нещо като шопинг -терапия Laughing

# 672
Аааа как да няма хубаво си е  Wink колкото повече толкова повече (покупки и добро настроение).  Sunglasses

Наде изобщо не си се отплеснала, аз обичам да те чета (нищо че можем и да се видим и да си пишем до скайпа).  Hug

Ох за болести не ми се говори. Като чух преди малко в градината едно детенце как дълбоко си кашляше ми се присви сърцето. Горкото детенце.  Shocked И понеже аз се обадих на родителската среща за болните деца, бабата изтръпна да не направя нещо.  Е замълчах си.  Sick

Надявам се тази седмица да сме здрави и да я изкараме цялата седмица.

Госпожата днес на Криси ми разказва че 2 дни отказвал да спи. Тя го питала защо - а той - ми защото ние като заспим и вас ви няма а мен ме е страх, че сме сами.  Crazy

# 673
Сега чак установих, че отчетните вече ще продължават по 50 стр. и добрият ефект от това е, че няма да ви губя така лесно.

Дю, честито ти християнче!

Мгиздова, ужасна случка! Направо ми се изправиха косите. Пожелавам ти бързо психическо и физическо възстановяване.

И моята Мишел е болна, но лошото е, че не знам какво й има. Боли я корема, но е много странно - от около седмица започна да се оплаква от време на време. А от снощи - постоянно я боли. Днес я водих на изследвания, на ехограф и нищо. Нещо се същисах и реших, че може да е апендисит. Нямам навика да се шашкам за болести, но този път ме човърка. Надявам се, че ще мине, ако не  - пак ще трябва да ходя да я гледат. Няма да се успокоя докато не разбера какво й става.

Пиер пък така се е разгевезил, че не се трае. Градината му е в ремонт вече 2 месеца и го прехвърлям от бавачката на майка ми. Той изобщо не се оплаква от тази ситуация, идеално го устройват бабите, върти ги на шиш и после се опитва и нас така. Нямам търпение да го пускам пак на градина, че да го вкарат малко в строя.

# 674
И моята Мишел е болна, но лошото е, че не знам какво й има. Боли я корема, но е много странно - от около седмица започна да се оплаква от време на време. А от снощи - постоянно я боли. Днес я водих на изследвания, на ехограф и нищо. Нещо се същисах и реших, че може да е апендисит. Нямам навика да се шашкам за болести, но този път ме човърка. Надявам се, че ще мине, ако не  - пак ще трябва да ходя да я гледат. Няма да се успокоя докато не разбера какво й става.
Лала  Марти много често се оплаква от корем. Стигали сме миналата година чак до хирург ,като преди това педи му даде направление за операция за апандесит. Както и да е в крайна сметка детето има спазми.И това е го разбрахме благодарение на д-р Хаджиева ,която от разстояние разбра какво му е ,а нашето педи тук не разбра. Вярно ,че Марти вдигна две клиники на главата си от рев ,но както и да е. Не знам дали си имала аз съм наследствено обременена и имам спазми в коремната област ,в крайниците като ми се изкривяват пръстите на краката и т.н. Детето не може да ти обесни болката ,много боли. Знам ,че не обичаш Боаронската хомеопатия ,но когато я заболи пробвай да и дадеш Спаскуприл http://www.framar.bg/спаскуприл-хийл-табл.-50-pid30001217.html .Честно казано откакто го открих това лекарство се родих.Само да каже ,че го боли и веднага му давам.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 21:30 от isikam

Общи условия

Активация на акаунт