Отговори
# 15
# 16
Деиан4е на коя сре6та 6те ходим ?
В Милениум или на рипените?
Пи6и бързо 4е нема време да се разберем. Или ми пи6и на скаипа или званни един тел.

# 17
Деиан4е на коя сре6та 6те ходим ?
В Милениум или на рипените?
Пи6и бързо 4е нема време да се разберем. Или ми пи6и на скаипа или званни един тел.

mi na mene mi e vse edno kude, ama ne e li malko studeno za tova strandkafe???
inache kakto mnozinstvoto reshi...

# 18
Ооо ама знам го естествено това "кафе" и него сме го оревавали и обръщали нагоре с краката Laughing Беше отдавна де...
Но е супер заведението, без резервация не става, но ми се струва малко студеничко по това време и сигурно ще духа от водата.
Вие все срещи отвъд Дунава #Cussing out
Много ми е далече от западните покрайнини.

# 19
  • Vienna
Ама ние заради ребрата се сре6таме там. мен ли4но милениума ми е на 15 мин , а страндкафето на 35мин, но в милениума къде да ядем вкусотии? ние си мислихме за резервация вътре. моля кажете и се пребройте,4е трябва да резервираме до дове4ера.
Забравих, имам 4 свободни места и мога да взема някой от милениума в 11.15 4аса( 6те взема Поли  от там), който иска да звънка.

# 20
Я едно записче и от мен в новата тема  Simple Smile
Аз ОТНОВО няма да успея да се присъединя на срещата утре и най-накрая да се запозная с вас, но при нас неделята е фамилиентаг, че през седмицата почти не се виждаме.
Въпреки това ви пожелавам весело изкарване!!! пък ако пуснете после малко снимчици много ще се радвам

deiana честита нова къща!!! Много бързо станаха нещата при вас, щом скоро ще се нанасяте  Grinning  Еххххх а кога ли най-накрая и нашата къща ще стане готова за да се нанасяме...........

# 21
мацки, не се сърдете, ама тва кафе е адски далече, за едни ребра ...
аз и габи сме утре в милениум, ако някой иска да се приъедини, ако не, другия път.

# 22
  bouquet
да се запиша аз, пък срещите засега ще ти пропусна
поздрави

# 23
Мами, има ли някой, който ще пътува скоро от София насам? Трябва ми спешно 1 хомеопатично лекарство. Благодаря предварително!

# 24
  • Vienna
Морков, виж тука: http://cms.kaiserkrone.at/
За хомоопатия са специалисти във Виена.

# 25
Хайде и аз в новата тема. Уомби, мерси   bouquet и лек път
Добре дошли на Съни и на Сара  Hug и честита къща на Деяна   bouquet
Аз утре съм с дете, без мъж и ще пропусна срещите, а за другата неделя съм под лек въпрос  Tired
Морков, мисля, че си взела правилно решение за градината, щом на теб не ти харесва, няма как на детето да му хареса, те усещат, ако майката е притеснена. По този повод аз сложих розовите очила, казах си, че никой няма да ми го гледа както аз искам и вече една седмица сме на градина, седя по 1ч с него и после излизам по малко. В петък стоях 15мин и 1ч беше сам, казвал мама, оглеждал се и продължавал да играе  Grinning отива с желание и после не иска да си тръгва. Но явно си е до дете, има две на възрастта на Вико, толкова плачат и са толкова тъжни, че сърцето ми се къса, мисля си, че не бих издържала...
Лека нощ и весело изкарване утре  Hug

# 26
Леден облак,
Благодаря!

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 00:14 от морков

# 27
Добро утро моми4ета.
Сервирам кафето за онези дето 6те минат направо на ребрърца newsm47  food010  food010  food010  food010  food010  food010.
Аз отивам да спретна една баница на мойте разбоиници та да няма сърдити после 4е мама си вдигнала гълабите newsm52.
Ани здрасти, в петък открих 4е имаме об6та позната.
Жана от Генценсдорф. yes.

# 28
  • Виена, Австрия
Писах, писах и всичко се изтри  Close

Добро утро и записче и от мен!

Уомби, мерси за темата и приятен полет утре!

Габи, тенкс за кафето! Може и по парче баница да метнеш, няма да ти се разсърдим  Wink

За срещите и аз съм "пас" засега. От както почнахме да наблягаме на неделните, хич ме няма, ама при мен в неделя е сложно...
Обещавам в бъдеще да се поправя!  Blush

Да споделя, че съвсем случайно срещнах Свити и имах честа да видя Серена  smile3534
Страхотна малка сладка кукла! Идеше ми да я намачкам, ама не ми се отдаде тази възможност.
А мама Свити е в страхотна форма, все едно не е родила преди има няма две седмици!
Да не забравя и Софиа, много е пораснала и е мнооого хубава!
Свити, как върви с градината?

На всички, които ще се срещат приятно изкарване!

Лек и спокоен ден и успешен старт на новата седмица!   bouquet

# 29
Мен най-много ме притеснява това, че Даниел говори много и  разбира много на български и когато се опита да каже нещо на лелките в градината те няма да го разберат и той ще се нерви от това и ще реве и съответно няма да иска да ходи на градина.
Сериозно взе да ме гони шубето.

Уф как не ми се пътува утре!!! Много мразя да пътувам до София!
Джи, тая среща на 20.09 с деца ли е или без деца? От колко часа? Къде е фрайраум?

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 14:09 от fat.wombat

Общи условия

Активация на акаунт