Отговори
# 30
http://www.freiraum117.at/ Уомби по женски като цяло,ма ся ако няма на кой да оставиш Дани,винаги може и двамата.Няма  детски кът,но той е пич и ще му кеф сред мацки.Лек път!Не се притенсявай за градината Мим също е така,тя им говори на български те на немски  и така!

# 31
Jeni 1, как да ти кажа zа детската, Софиа не ходи с удоволствие, но все пак ходи. Таzи седмица веднъж ми zаплака сутринта, лелките каzаха, 4е е плакала 2-3 минути, като отижам да я вzимам след 2 4аса е радостна да се тръгне с мен zа в къЩи.
И мерси zа комплиментите   bouquet, ина4е мъжо не ме хвали така.

# 32
морков, аз ще летя до виена на 18ти, връщам се на 20ти и после пак на 22ри, но от румъния
ако го има това лекарство тук, мога да го взема. ако няма друга възможност, някой може да го довлачи от софия (имам колега да пътува) и аз да го донеса на 22ри във виена

# 33
Добро утро Дами   bouquet
Аз като дърта клюкарка да докладвам за срещата на Дунав - беше повече от великолепна. Слънце, лек бриз, водата проблясваше, лодки и платноходки, добра компания  Mr. Green , какво може повече да си пожелае човек! Flutter
Имам едно питане. Някой играе ли му се тенис на корт?Търся си тенис-партнер? Blush
Лека седмица от мен.

# 34
Мами, предлагам за събота следобед среща с деца (+/- мъже) и Weinverkostung тук! Simple Smile

# 35
  • Варна
Момичета, извинявайте, че се намесвам в темата ви, искам да ви питам нещо:

Има ли друг удобен транспорт Варна - Залцбург, освен самолет на Bulgarian Air до Виена и оттам влак до Залцбург?
Важно ми е да се стига в рамките на един ден, иначе бих пътувала с колата.

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 36
Лилибон, не съм запозната, но влаковете са скъпи, позната беше пътувала 70 евро на посока Виена Залцбург. Незнам дали няма самолет София Залцбург  newsm78

и аз се записвам за срещата
20.09
1.Гиги
2.Леден облак
3.Усмивка
4. Moрков
5. Ани

Вчера имаше и трета среща, случайна, деца, майки и татковци в Донаупарк  Laughing

# 37
  • На Дунава
Lilibon, по-къс вариант е да летиш до Мюнхен и от там с влака до Залцбург. Мисля, че беше за около 2 ч път, от Виена е доста по-дълго. Ако се случи да летиш през уикенда, германските железници имат един билет, казва се Schoenes Wochenendeticket, до преди известно време струваше трийсетина евро. Важи за 5 човека за събота или неделя, независимо накъде ще пътуват с железниците, стига да не се качваш на експреси, а на обикновени влакове. Дори и сама да пътуваш, излиза по-евино от обичайния билет. Лошото е, че до Мюнхен (май) билетите са по-скъпи, отколкото до Виена. Влакове до Залцбург има много, примерно всеки час.
Лек път и успех!

# 38
  • Варна
Благодаря, момичета!   bouquet Ще проверя и варианта през Мюнхен.

# 39
Който определено е по-добър Peace

Виждала съм по немските гари как се събират групички от непознати хора за да ползват тези намаления...
Ако видиш 2-3 човека на немска гара да си приказват с голяма вероятност са за такъв акцион. Има още и Bayern Ticket и какво ли още не...

# 40
Привет.
Голямо зати6ие в темата.
Уомби по мои из4исления си ве4е тук, хаиде поне ти размърдаи малко не6тата. Wink

# 41
Здравейте моми4ета,

В неделя наистина времето бе6е 4удесно и ние също му се насладихме семейно .Бяхме на Wiener ERNTEDANKFEST 2009 ,както всяка

година и тази бе6е  на  Heldenplatz .Царе6е невероятна атмосфера.Кулминацията бяха молитвите на няколкото  4овека,духовните песни  и думите,които

свещеникът каза.Още съм под въздействие на този празник.Затова ре6их да споделя.Със сигурност тази страна е

благословена ,т.к.  има  добри взаимоотно6ения с Бога.Знае Кой праща дъжда и Кой изпълва житцето ,за да има хляб и

не забравя да Му благодари .Много,много вълнуващо бе6е.А за децата има6е страхотни забавления.Съжалявам,4е късно

узнах и не можахме да се организираме и да се срещнем там.Но живот и здраве другата година да го направим,а?Пускам

малко снимки от мястото на събитието..

http://vivivian.snimka.bg/culture/ernte-dank-wien-2009.422214.14858841

# 42
Ами тук съм, ама се скатавам нещо  Mr. Green
Липсва ми настроение, а  и се опитвам да се адаптирам в къщи. Не мога да ви опиша какво облекчение е да не ми се налага да прескачам из етажите както при майка ми а всичко да ми е на една равнина  Sunglasses

Търся си компания да излизаме с децата, защото  на Даниел определено  му е скучно сам. Днес го заведох на площадката в Донаупарк. Там имаше деца от някаква детска градина и той направо пощуря от радост. Хукна да ги гони да ги прегръща и целува. Тук е много хубаво , но някак си е и много стерилно. Хората гледат като отровени. Това ми е най-противното нещо тук.
За компанията и излизането, който иска - след 16 часа където каже. В 22 Бец. ни е най -добре, но и из околните квартали пак става.

# 43
Хора някой знае ли къде мога да си направя 4Д преглед и колко струва? Чета че баш сега му е времето и много ми се иска да надникна,  така да се каже  Grinning

# 44

Общи условия

Активация на акаунт