Отговори
# 120
Честит първи учебен ден на всички ученици Simple Smile Да им върви по вода учебната година!
Аз да ви споделя, днес моето момиче беше за първи път на ясла - на 2.5г е и е страшно привързана към нас, дори баба си не признава. Като я заведохме, ОСТАВИХМЕ я в стая пълна с 10-15 ПЛАчещи деца...голям ужас...Не се учудих като ми казаха, че е плакала през цялото време, докато била там. Sad Утре незнам как ще е..
 Hug всички и ви пожелавам хубав ден!

# 121
А, wave, точно..и аз така мислих - едни дънки и един панталон. Едва ли ще имам желание да се пременявам често, пък аз и сега основно си карам на дънки и панталонки. Замислила съм се да си купя едни стабилни непързалящи се зимни обувки, за по-голяма сигурност и с панталонките ще си цапам. Само до там да стигнем.  Simple Smile

# 122
И аз мислих за малко дршки - не съм по безсмисленото харчене, но няма да минем с по 1 панталон. Зимата нещата съхнат бавно. Някой даде добра идея за якето на мама - е на мен мама ми е далечко, но мога да преровя гардероба на съкровището ... може да изникне нещо интересно. Другото , което ми хрумва е дрехи 2 ра ръка за бременни - не са много носени - ще видим. Може и да питам и няколко приятелки и колежки ...
За мъжете - моето мнение е , че се опитват да привлекат вниманието ни и искат компания Wink Но и те преживяват цялата история - не са толкова по изразяването, но и те си имат своите въпроси и своите желания ...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 14:51 от Severina_

# 123
  • София
Ще стигнем - щом сме тръгнали натам   Wink

# 124
Уффф момичета и на мен това с дрехите ми е голяма грижа.Тук цените са невъзможни направо,а намаленията са чак януари.Като казвам невъзможни,например дънки 60 евро,блузка 25  Shocked Shocked Shocked

Мисля първо да пообиколя спортните магазини за някое друго спортно панталонче.Така или иначе работата ми изисква такова облекло.Но пак ми е притеснено.Искам този път да съм джиджана бременна,но ще видим.То едно ли е?  ooooh!

ЕлиМели споко мила.В крайна сметка нали и те трябва да пораснат лека полека.Мисля,че до седмица две всичко ще е ок.Бъди силна и не показвай мъка пред детето.

# 125
Развеселихте ме. Представих си се в някоя дреха на половинчото, не че не съм обличала, ама той е доста високичък и като съм надявала негова дреха, стоя като човечето от рекламата за пурлан едно време ... едно дребосъче в пуловера на баща си, та и аз съм същата гледка  tooth

# 126
Хайде и от мен честито на всички първокласници и на майките им. Аз си мисля, че колкото е голямо напрежението в училище за децата, поне толкова е и за родителите после вкъщи - всички домашни, лулички и чертички, четене на глас, смятане, абе мисля си, че ще се чувствам отново като на училище, когато децата ми започнат да учат.
wave, дано си намериш удобни и не много скъпи дрехи, защото за съжаление цените им са доста високи, бих казала съвсем неоправдано. Скоро не съм гледала по колко вървят, но преди 2 години един панталон беше около 60-70 лв. Имай предвид за дънките, че някои модели не са много удачни и към 7 месец стават много неудобни.  Парчето трико пришито на корема е супер, но там където е съединено с дънките, се получава гаден ръб, който убива много на големия корем. Всички майки се оплакваха, че не стават за носене, когато коремът порасне.

# 127
Честит първи учебен ден на всички МАМИ и учениците им!!! Да са ви живи и здрави много да ви слушат и да завършат успешно  учебната година!
Относно дрешките за бременни.......аз в момента нося едно дънки с разкопчано копче (понеже само то ми е с по-ниска талия) и клинчета. Тук в наше село (Бургас) е много сложен въпроса с магазините за бременни. Има точно 3 магазина. Като в единия дрехите са като за 100 годишни баби. Не искам нещо кой знае какво. Просто нещо нормално за носене. Не риза на лилави пеперуди с жабо .Ужасни са. В останалите имаше симпатични моделчета но още са на лятна стока. Ако някоя мама от Бургас има предложения за това къде има хубавки  дрешки за бременни-нека ми пише (може на лични да не товарим темата). По- специално се нуждая от дънки и панталончета за бременни.

Успех на всички които искат да облекат топличко големите тумбаци!

Поздрави и целувки!!! newsm51

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:35 от vesi_mesi

# 128
Здравейте много бързо пишете Simple Smile
И аз да честитя първия учебен ден на дечицата и на техните майки Simple Smile  Hug  bouquet Да им върви ученето и само шестици да носят Simple Smile
Мисля си за дрехите за бременни... аз нали лятото и ранната есен бях бременна, така че ползвах 2 такива панталона за бременни, всичко бяха туники и поли на ластик, панталонки с ниска талия... сега се чудя какво ще обличам... като му дойде момента, в който в нищо няма да се побирам, тогава ще му мисля Wink
Маргии, мила, така ме обнадежди... аз съм си поставила нещо като цел, да не кача повече от 3 кг... тоест да достигна кг., с които влезнах да раждам Алекс... повече не искам да качвам... не искам да ставам съвсем слон Sad На моменти много се сдухвам за тез кила, които са ми в +, но каквото такова... с две малки деца дано лесно ги сваля после Simple Smile
Цвета да не би фолиевата к-на при вас да е по малка, т.е. да не е 400 mcg? Да не е нещо във връзка с предната ти бременност? Да не иска да се презастрахова лекаря? По-добре според мен приемай колкото ти е казал  Thinking А и излишното количество фолиева к-на се изхвърля от организма с урината Simple Smile
Ели дано малкото бонбонче скоро свикне с яслата и си намери много приятелчета Simple Smile А защо не са я приели направо в детска градина? За половин година проблем ли са направили?

# 129
  • София
Момичета ,да ви се похваля и аз си имам ученичка - ясленче - от днес Hug .

# 130
  • София
Добър ден,
Да им върви по вода на всички ученици и най-вече на първолаците  Grinning!  Нашите вчера се накиприха с китки за учителките в градината и с официални (според тях  Crazy) дрехи.
Снощи си напазарувах от Mothehood - 1 дънки, 1 черен панталон, 1 плюшен анцуг горно + долно (представям си ако се изтепам с него в офиса как ще ме гледат, ама повечето колеги са свикнали. Предишния път ходех с 2 трикотажни панталона тип анцуг накрая, щото аз от малоумие в петък бях на работа, а в неделя родих  Stop ), 1 сутиен и 1 чорапогащник плътен. Всичко за около118 долара, но пък доставката е 70 Confused. Струва ми се обаче, че дори и с тези цифри за доставка пак идава по евтино от тук, пък и номерация има като за по-дебелшки. За горните дрехи проблемът е голям -аз имам едно плюшено палто от времето на баба Тонка Обретенова, ама поне е клош Mr. Green, другия вариант е да си издействам да спирам пред офиса и да претърчам. Mr. Green

# 131
Аз дрех за бременни съм поръчвала само онлайн . По магазини не съм ходила . Имаше навремето доста предложения (преди 4 г. )  в www.baby-butt.de ; http://www.baby-walz.de/Umstandsmode/Schnaeppchen/group/33/L/1/P … sicht.a830.0.html  ; http://www.bonprix.de/bp/shop.htm?nv=1|524|0&typ=SEM&anbieter=Google&aktion=Keyword&version=Damen_Umstandsmode&promo=schwangerschafts%20mode&id=1056050867205614169-0-4aaf9032 ; http://www.baby-markt.de/nocache/Babyartikel/Umstandsmode/index, … 53017633-3671.htm  ... ще трябва пак да се разровя да видя къде какво ново и къде има предложения със свестни цени или намаления .
тук доставката е между 7,50 и 20 евро, като за бг е 20 мисля  и не всеки доставя newsm78 но още са на лятна вълна ... ще изкарат и другите.

Успех и с яслите. Мисля , че повечетоп плачат, защото гледат едно от друго и се разплакват. Ако по някакъв начин ги заиграят , а не ги осатвят само да плачат ... моето например никога не е плакало в ясла или градина. Но пък те бяха в много малки групи със сума възпитателки и разни дипломантки и всяко имаше кой да го дондурка и да го забвлява. Лошо е това, че поради стреса им пада имунитета и доста тежко изкарват разни инфекции.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 16:03 от Severina_

# 132
Аз поне за сега дрехи за бременни няма да си вземам. Като забременях бях 36 кг и почти всички дънки и панталони ми бяха широки. А сега единствено ми личи в стомаха и не знам какво ще намеря - което да ми стои добре и да се чувствам комфортно

# 133
qnikzp е ти спокойно можеш да си взимаш дрешки с по-ниска талия Simple Smile или просто да минеш от XS на S Simple Smile
А ти иначе без майтап си колкото племеницата ми, която в момента е в 1-ви клас  Crazy

# 134
охххххх, миличка. Повярвай ми племенника ми е по - едър от мен. Имам чувството, че ако тръгнем да се бием ще ме подмята като брашнян чувал, макар че е 3 клас. Надявам се поне малко да кача сега

Общи условия

Активация на акаунт